26 / 04 / 2024

2016 kartal projeleri

2016 kartal projeleri

Şair Sunay Akın, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Başkan Altınok Öz, Akın'a, Kartal’da hayata geçirilen projeleri ve kültür-sanata verdiği önemi anlattı.

Kartal Belediyesi yeni kreş projeleri için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi ilçede hayata geçireceği yeni kreş projesi için düğmeye bastı. 

Kartal Kordonboyu ve Soğanlık Gümüşpınar Mahalleri uygulama imar planları askıda! 

Kartal Kordonboyu Mahallesi’nin bir kısmı ile yine 2016'dan günümüze kadar yapı ruhsatı alınamayan Soğanlık Gümüşpınar Mahallesi eski köy içi alanına ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planları askıya çıktı.

Kartal Wings’te fiyatlar 690 bin TL'den başlıyor!

Asya Bölgesi’nin en prestijli projeleri arasında yer alan Kartal Wings’te dairelerin fiyatları 690 bin TL'den başlıyor. 

Gökhan Yüksel: İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal'la nefes alacak!

CHP Kartal Belediye Başkan adayı Gökhan Yüksel, Kartal ile ilgili sorunları ve projelerini açıkladı.İşte Gökhan Yüksel'ın projeleri...

Kartal yeni konut projeleri ile 5 yılda yüzde 100 değerlendi!

Kartal'ın son 5 yılda yüzde 100'ü aşkın değer kazandığını ifade eden Amad Gayrimenkul Türkiye Müdürü Olaş, kentsel dönüşüm alanı ilan edilmesinden bu yana markalı konut projelerinin bölgeyi hızla geliştirdiğini ifade etti.

Aydın Aslandağ: 10 proje yapmadan Kartal'dan çıkmayacağız!

STCA Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Aslandağ Kartal'dal,  Kartal Life Atalar projeleri hakkında bilgi verdi. Aslandağ, ''10 proje yapmadan Kartal'dan çıkmayacağız" diyor.

Kartal'da 20 gecekondu dönüşüm kapsamında yıkılacak!

Kartal'da kentsel dönüşüm projeleri ve çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Kartal'da 20 gecekondu dönüşüm kapsamında yenilenecek.

Kartal'da kentsel dönüşüm devam edecek!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Orhantepe Mahallesi’nde gerçekleştirilen temel atma töreninde Kartal'daki kentsel dönüşüm projeleri hakkında bilgiler verdi.

Kartal'a 11 bin yeni konut!

Kentsel dönüşüm ve ulaşım projeleri Anadolu Yakası'nda gayrimenkul yatırımlarını yükseltti. Değer artışında Avrupa Yakası ile yarışır hale gelen bölgede en çok dikkat çeken lokasyon Kartal oldu.

2017 Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi 10 Mayıs'ta!

2016 yılında düzenlendiğinde büyük ilgi gören Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi bu yılda gerçekleşecek. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz önderliğinde düzenlenecek zirve yatırımcı ve uzmanları bir araya getirecek.

2. Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi 10 Mayıs'ta!

Kartal Belediyesi tarafından Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi'nin 2.'si gerçekleşiyor. Zirve, 10 Mayıs 2016 günü saat 09:00'da düzenlenecek.

YTÜ Mimarlık öğrencileri Kartal projelerini sergiledi!

Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencileri Kartal için 40 proje hazırladı, öğrenciler hazırladıkları projeleri sergiledi.

Kadıköy-Kartal Havaray Hattı çalışmaları ne durumda?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Maltepe’ye yapılan projeleri hakkında bilgi verdi. Topbaş, "Kadıköy-Kartal Havaray projesinin hazırlıkları sürüyor” dedi.

2016 kartal projeleri Haberi

2016 kartal projeleri

Sunay Akın'a, Yakacık’ta harabeden dönüştürülüp restore edilerek 'Masal Müzesi' olarak düzenlenecek binayı ve bittiğinde Türkiye’ye örnek olacak, içinde birçok kültürel faaliyetin gerçekleştirileceği Havuz Sokak Yanı Parkı'nı gezdiren Başkan Altınok Öz, her iki proje hakkında Akın'a bilgi verdi. Türkiye’nin ilk oyuncak müzesini kuran, Dünya ve Türkiye’de çok sayıda kültürel etkinliğe katılan Akın, gezi sırasında 'Masal Müzesi' ve Havuz Sokak Yanı Parkı içinde gerçekleştirilecek görsel ve kültürel faaliyetlerle ilgili düşüncelerini paylaştı. Geziye Başkan Yardımcıları Gülcemal Fidan ve Nuran Keriş de katıldı.


Akın'la sohbeti sırasında Başkan Altınok Öz, “Kültür-sanat, sosyal demokratların olmazsa olmazıdır. Ayrıca sanatçı dostlarımızın fikirleri bizim için çok önemlidir. Bir toplum ve bir ülke, kültür ve sanatıyla kalkınabilir. Kültür ve sanat konusundaki projeler bizim önceliğimizdir” dedi. Sunay Akın ise Başkan Altınok...