26 / 04 / 2024

2016 toki çanakkale kurası

2016 toki çanakkale kurası

2016 TOKİ Emekli Çanakkale Ayvacık başvuru ücreti 500 TL'dir. Toplamda 160 adet dairenin emekliye özel satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor.

TOKİ Çanakkale projesi beklenen gün geliyor! O ilçeye tam tamına 509 yeni ve ucuz konut müjdesi! Sakın kaçırmayın!

Yeni yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Çanakkale projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. İşte detaylar...

TOKİ Çanakkale projesi için geri sayım başladı! O ilçeye yüzlerce ucuz konut geliyor!

Yeni konut yatırımları için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çanakkale'de de yeni konutlar hayata geçirecek. İşte TOKİ Çanakkale projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Çanakkale projesi için düğmeye bastı! Çanakkale'nin o ilçesine 509 yeni ve ucuz konut geliyor!

Yeni yatırımlar için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çanakkale'de de yeni konutlar inşa edecek. İşte TOKİ Çanakkale projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Çanakkale'de 4 yeni okul inşa edecek!

Eğitim yatırımları için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Çanakkale'de 4 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Çanakkale Biga'da 2 yeni okul inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çanakkale Biga'da iki yeni inşa etmek için düğmeye bastı. Projelerin ihalesi 30 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Çanakkale projesinin 6 kat olarak inşa edildiği ortaya çıktı!

Çanakkale Erenköy'de TOKİ tarafından inşaatına devam edilen binaların, 4 kat imar izni olmasına rağmen 6 kat olarak inşa edildiği ortaya çıktı. TOKİ'nin kat artışı talebi de İl Genel Meclisi'nde yapılan oylama ile reddedildi. 

TOKİ Çanakkale Ezine Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çanakkale İli, Ezine İlçesi, Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Çanakkale Ezine Millet Bahçesi ihalesi 10 Eylül'de!

Çanakkale İli, Ezine İlçesi, Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 10 Eylül'de saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Çanakkale Merkez kura sonucu 19.06.2020 listesi!

TOKİ Çanakkale Merkez kura sonucu 19.06.2020 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Çanakkale Merkez kura sonucu 19.06.2020 listesi ve TOKİ Çanakkale kura sonuçları 19 Haziran 2020...

TOKİ Çanakkale Merkez 500 konut kuraları bugün çekiliyor!

TOKİ'nin Çanakkale Merkez 500 konut projesinde yer alan 500 adet konutun kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Çanakkale Bayramiç projesi satışa çıktı!

TOKİ Çanakkale Bayramiç projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa sunuldu. Projedeki konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

TOKİ Çanakkale Bayramiç 2020 projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çanakkale Bayramiç 2020 projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Çanakkale 2020 başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çanakkale Ayvacık projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

2016 toki çanakkale kurası Haberi

2016 toki çanakkale kurası

Kura çekilişinin 9 Ağustos 2016 tarihinde gerçekleşeceği TOKİ Çanakkale Ayvacık projesinde toplamda 160 adet daire emekliler için satışta.


Aylık taksitlerin konut teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlatılacağı projede başvuru işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş yetkili şubelerinde kabul edilecek.


Ödeme seçenekleri arasında projede yüzde 12 peşin ödemede kalan bedeli 180 ay vade ya da yüzde 20 peşinatta kalanı 240 ay vadelendiriliyor.


2016 TOKİ Emekli Çanakkale Ayvacık başvuru ücreti 500 lira olarak belirlendi. Projede başvuru dönemi 29 Temmuz tarihinde sona erecek.



Satış duyurusu için