19 / 03 / 2024

2016 toki ılgın başvuru

2016 toki ılgın başvuru

Ödemelere göre 180 aya varan vade sağlanan projede fiyatlar 91 bin 170 TL'den başlıyor. Peki TOKİ Ilgın Evleri kurası ne zaman?

Migros'tan çılgın tavuk eti kampanyası! Bütün piliç tavuk 15 TL'ye düştü! İşte 20 Mayıs 2022 fiyat listesi

Migros'tan çılgın et kampanyası geldi. Migros'ta Money Kart ile 100 TL ve üzeri alışveriş yapan tüketicilere Poşetli bütün piliç sadece 15 TL fiyatıyla satılacak. İşte detaylar...

Ekrem İmamoğlu'ndan son dakika çılgın proje açıklaması! 

İstanbul Planlama Ajansı Florya Kampüsü'nde önemli açıklamalar yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul uyarısını yineledi.

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şile'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kurşunoğlu tarafından açıldı.

Çılgın proje 'Kanal İstanbul' ile ilgili flaş gelişme!

''Projelerimizi tek tek bitiyoruz. Vatandaşın hizmetine sunuluyor'' diye konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, çılgın projeyle ilgili flaş açıklamalarda bulundu. 

Demet Akalın: Çılgın Sedat’ın haciz borçlarını biz kapatıyoruz!

Şarkıcı Çılgın Sedat’ın ailesiyle beraber yaşadığı Beylikdüzü’ndeki villasında geçtiğimiz hafta yangın çıkmıştı. Tüm yaşananların ardından şarkıcıya, borçluları tarafından icra da yollandı. 

Evi yanan Çılgın Sedat: İBB'nin ayırdığı otelde kalıyorum!

Üç katlı evi yanan şarkıcı Çılgın Sedat, “Şu anda Büyükşehir Belediyesi’nin ayırdığı bir otelde ikamet ediyorum. Rahatınıza bakın dediler. Her yerden insanlar arıyor” dedi.

Otomobil ve konut fiyatlarındaki çılgın yükseliş nasıl durdurulur?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Otomobil ve konut fiyatlarındaki çılgın yükseliş nasıl durdurulur?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 14 maddelik analizi...

Ekrem İmamoğlu: İstanbul'un çılgın projesi depremle mücadeledir!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, dar gelirlileri ev sahibi yapacak KİPTAŞ’ın Silivri 4. Etap Konutları’nın temel atma töreninde yaptığı açıklamada "İstanbul'un çılgın projesi depremle mücadeledir" dedi.

Mansur Yavaş çılgın projesini açıkladı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Mansur Yavaş; "Bizim çılgın projelerimiz yok. Tek çılgın projemiz Ankara halkını zenginleştirmek" dedi...

CHP'nin çılgın projesi: Kanal İstanbul'a karşı imza toplamak!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul'a CHP yine karşı çıktı ve stantlar açıp hayır kampanyası başlattı.

İBB olarak 'çılgın' projelerle değil İstanbulluların gerçek sorunlarıyla ilgileneceğiz!

İBB Başkanı İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir dönem 'çılgın proje' olarak nitelediği Kanal İstanbul projesine atıfta bulundu ve "İBB olarak 'çılgın' projelerle değil İstanbulluların gerçek sorunlarıyla ilgileneceğiz" dedi.

Akyazı için çılgın imar projesi!

31 Mart Yerel Seçimlerinde rekor oyla Akyazı’ya Belediye Başkanı seçilen Bilal Soykan, hayalinde yer alan Akyazı’yı anlattı. Soykan, Akyazı için planladığı çılgın projesini açıkladı.

Amasya'nın 20 yıllık hayali çılgın proje hayata geçti!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Amasya’nın 20 yıllık hayali olan çılgın proje hayata geçti. Şehir merkezinden geçen Yeşilırmak’ı kauçuk bir bentle şişiren proje ile adeta bir taşla üç kuş vuruldu'' diye konuştu.

2016 toki ılgın başvuru Haberi

2016 toki ılgın başvuru

Peşin ödemelerin 9 bin 117 TL'den başlangıç gösterdiği projede başvuru işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin tüm şubelerince yürütülecek.


Ödeme koşulları kapsamında projede yüzde 10 peşinde kalanı 120 ay vadelendirme, yüzde 15 peşin ödemede 156 ay vade, yüzde 25 peşinde ise kalanı 180 ay vade imkanı sağlanıyor.


Taksit ödemelerinin 379,88 liradan başladığı TOKİ Konya Konutları projesinde konut fiyatları 91 bin 170 TL ile 261 bin 641 TL arasında değişiyor. 


TOKİ Ilgın Evleri kurası ne zaman?

Başvuruların 11 Temmuz ila 29 Temmuz arasında kabul edileceği projede kura çekimi 4 Ağustos gününde çekilecek. Projede 609 konut bulunuyor.


Satış duyurusu için