26 / 04 / 2024

2017 Konut fiyatları

2017 Konut fiyatları

Demir ve çimentoya kur nedeni ile bu yıl sonunda kadar yüzde 10 daha zam yapılması bekleniyor. İnşaatçılar ise maliyeti konuta yansıtamadıklarından şikayetçiler.

Anadolu Yakası'ndaki 8 konut projesinde bayram fırsatı!

Markalı konut üreticileri bayram tatilini fırsata çevirdi. Firmalar, konut projelerinde indirime gitti. İşte Anadolu Yakası'ndaki indirimli 8 konut projesi...

Konut fiyatları Mart'ta yüzde 1.12 arttı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafında Konut Fiyat Endeksi (HKFE) sonuçları açıklandı. Konut fiyatları Mart'ta bir önceki aya göre yüzde 1,12 oranında arttı.

Konut fiyatları düşecek mi?

Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, 2017 yılı konut fiyatlarına dair açıklamalarda bulundu. Türkoğlu “Metrekare fiyatları üzerinden değerlendirmek gerekirse 2017 yılında emlak piyasalarında yüzde 20 artışlar yaşanabilir” açıklamasında bulundu.

2017'de dünya metropollerinde konut fiyatları ne durumda?

Knight Frank tarafından hazırlanan 2017 Servet Raporu açıklandı. Peki, 2017'de dünya metropollerinde konut fiyatları ne durumda?

Konut fiyatları 2017'de yükselir mi?

İnşaat sektörünün Türkiye ekonomisinde önemli bir paya sahip olduğunu, beraberinde 200'den fazla sektörü ayakta tuttuğunu hepimiz biliyoruz. Peki konut fiyatları 2017'de yükselir mi? İşte bu sorunun cevabını Güneş Gazetesi Köşe Yazarı İslam Memiş şöyle veriyor;

Şimdi ev alan yüzde 35 kârda!

KONUT Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) Başkanı ve EYG Grup İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik bu dönemde konut alanların kazançlı çıkacağını dile getirdi.

Konut değerlenecek, ofis yerinde sayacak!

Konut sektörü yatırımcısının yüzünü güldürmeye devam edecek. Şahika Grup Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Murat Altunbaş, yakın dönemde konut fiyatlarının daha da değerleneceğini ancak ofis ve dükkanların ise değerinde artış olmayacağını söyledi.

Avro Bölgesi'nde konut fiyatları arttı!

Konut fiyatları, 2017 yılının son çeyreğinde bir önceki yılın aynı dönemine oranla, Avro Bölgesi'nde yüzde 4,2 ve Avrupa Birliği'nde (AB) yüzde 4,5 yükseliş kaydetti. 

2017'de konut fiyatları en çok hangi şehirlerde arttı?

Çin şehirleri, geçen yıl konut fiyatlarında yaşanan artışta birçok dünya şehrini geride bıraktı. 2017'de konut fiyatları en çok hangi şehirlerde arttı?

Gaziosmanpaşa'da konut fiyatları yüzde 21 arttı!

Yapılan araştırmaya göre; 2017 yılında konut fiyatları İstanbul genelinde yüzde 13 arttı. Gaziosmanpaşa ise en çok kazandıran ilçeler arasında yer aldı.

İstanbul'da konut fiyatları 2017'de yüzde 13 arttı!

Endeksa'nın 2017 yılında Konutta En Fazla Değer Artışı Olan İller ve İlçeler araştırmasına göre, 2017'de İstanbul'da konut fiyatları yüzde 13 oranında arttı!

Avrupa'da konut fiyatları 3. çeyrekte arttı!

Avrupa İstatistik Ofisi'nin (Eurostat) yayımladığı verilere göre; 2017 yılının üçüncü çeyreğinde bir önceki yılın aynı dönemine göre Avro Bölgesi'nde konut fiyatları arttı. 

İşte konut fiyatlarının en çok arttığı ülkeler!

IMF’nin hazırladığı rapora göre 2017 yılının ikinci çeyreğinde konut fiyatlarının en çok yükseldiği ülke yüzde 18.7'lik artışla Hong Kong oldu.

Vaditepe Bahçeşehir Kiptaş konut fiyatları 2017!

Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim sağlanan Vaditepe Bahçeşehir Kiptaş projesi İstanbul’un en prestijli noktalarından olan Bahçeşehir’in merkezinde inşa ediliyor. İşte Vaditepe Bahçeşehir Kiptaş konut fiyatları 2017...

Ödül İstanbul Projesi konut fiyatları 2017!

Özyurtlar İnşaat imzası taşıyan Ödül İstanbul projesi İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor. Ödül İstanbul Projesi konut fiyatları 2017 kapsamında dairelerin fiyatları minimum 219 bin TL'den başlıyor.

Bizimtepe Aydos konut fiyatları 2017!

Bizimtepe Aydos konut fiyatları 2017 güncel bilgisi kapsamında fiyatlar 603 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul Sancaktepe'de inşa ediliyor...

Konut fiyatları Ekim'de yüzde 1.07 arttı!

Türkiye genelinde 68 ili kapsayan REIDIN Emlak Endeksi 2017 Ekim ayı sonuçları açıklandı. Ekim ayı sonuçlarına göre konut fiyatları yüzde 1.07 oranında arttı.

Maritza Loft Sarıyer konut fiyatları 2017!

 Maritza İnşaat imzası taşıyan Maritza Loft  projesi 2 etap şeklinde tasarlandı. Projede  konut fiyatları 570 bin TL'den başlıyor..

Avrupark Hayat konut fiyatları 2017!

Avrupark Hayat konut fiyatları 2017 kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 675 TL'den başlıyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 5 indirim avantajı bulunuyor...

Tual Adalar konut fiyatları 2017 güncel liste!

Tual Adalar konut fiyatları 2017 güncel liste bilgisine göre projede daireler minimum 333 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projeden yüzde 5 peşinatla konut sahibi olmak mümkün...

2017 Konut fiyatları Haberi

2017 Konut fiyatları

Karar Gazetesi'nden Hamide Hangül bugünkü köşesinde ''Konut çıkmazı'' başlıklı yazısını yayınladı.  Hamide Hangül demir ve çimentoya yapılan zam ile konut fiyatları ilişkisini değerlendirdi. İşte Hamide Hangül'ün yazısı... 

Türkiye’de 2.3 milyon kişiye istihdam sağlayan ve 250 sektörü besleyen konut sektörü, uyarı sinyalleri veriyor. Demir ve çelik ürünlerine son bir yılda yüzde 56.2, çimentoya yüzde 10 zam gelmesine karşın maliyet artışlarını, aşırı rekabet, yüksek kredi faizi ve ani döviz dalgalanmalarıyla yavaşlayan tüketici talebini etkilememek için yansıtmayan konut geliştiricileri, yıl sonuna kadar demir ve çimentoya bir yüzde 10 daha kur zam bekliyor. Olası bir yüzde 10 artış, ton fiyatı son bir yılda yaklaşık 2 bin 500 liraya tırmanın demir fiyatlarının 2 bin 750 liraya çıkması anlamına geliyor. Öte yandan konutta yüzde 9.4’e düşen...