23 / 04 / 2024

2017 ulaşım projeleri

2017 ulaşım projeleri

Türkiye Ekonomi Zirvesi'nin ''Mega Projeler'' başlıklı dördüncü oturumuna IC Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çeçen katıldı. Çeçen, mega projeler hakkında açıklamalar yaptı.

Ulaşım projeleri peş peşe devreye girecek!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, son 14 yılda daha ulaşılabilir bir ülke için 347 milyar lira yatırım yaptıklarını, bugünden sonra 227 milyar liralık yatırım daha yapacaklarını açıkladı.

Selin Sayek: Doğru proje ile 4 köprü yapılsın!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke, CHP’nin köprü-otoyol gibi altyapı projelerine itiraz etmediğini ancak doğru projeler yapılması gerektiğini vurguladı.

2017'de ulaşımdan haberleşmeye mega projeler yapılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, "Osman Gazi Köprüsü'nde yaklaşık 89 lira olan geçiş ücreti bu gece itibarıyla 65,65 liraya düşürüldü." dedi.

2017 yatırım yılı olacak!

Başbakan Binali Yıldırım, "İki ya da üç aya kalmaz ekonomi rayına girecek. Vatandaşın desteği çok önemli. O destek sayesinde, ekonomimize karşı yapılan algı operasyonunu geri çevirdik" dedi.

2016'ya damga vuran projeler!

15 Temmuz darbe girişiminden terör saldırılarına, Irak ve Suriye'deki kaoslardan küresel ekonomik krizin yansımalarına kadar birbirinden farklı süreçlere göğüs geren Türkiye, bir yandan da hayal bile edilemeyen projeleri hayata soktu.

2017 yeni yatırım projeleriyle geliyor!

Hükümet, eğitim, sağlık, içme suyu bilim teknoloji, ulaştırma ve sulama yatırımları ile GAP, DAP, KOP ve DOKAP eylem planları kapsamındaki yatırımlara öncelik verecek. 2017'de kamunun sabit sermaye yatırımları 122.3 milyar TL'ye ulaşacak...

Honda tek kişilik ulaşım aracı Striemo'yu duyurdu! Araç kaç liradan satılacak?

Honda, 2017 yılında başlatılan yeni iş geliştirme programı Ignition’a ait ikinci ticari girişim olan Striemo Inc.'yi kurdu. Japon şirket Striemo adındaki tek kişilik ulaşım aracı elektrikli scooter modeli geliştirdi. Aracın fiyat listesi de açıklandı.

Ulaşım projeleri zamanında hizmete açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, ulaşım yatırımlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Turhan, ''İhalelerde şartımız "Parayı yurt dışından getireceksin" oluyor'' diye konuştu.

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nda öncelik ulaşım projelerinde!

Başkan Erdoğan tarafından ilan edilen ikinci 100 günlük icraat programında İstanbul’daki ulaşım, çevre şehircilik ve turizm projeleri ön planda tutuldu. Gebze-Halkalı banliyö hattı açılacak. AKM inşaatına başlanacak. Kanal İstanbul ve Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli projeleri ihaleye çıkarılacak.

Burdur'da planlanan ulaşım projeleri meclis gündeminde!

Ulaştırma Bakanlığın Burdur'daki 2018'de başlayan ve önceki yıllardan devam eden yatırım planları TBMM gündeminde konu oldu..

Erzurum'da Bakanlıkça yapılmış ulaşım projeleri TBMM'de!

2003-2018 döneminde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın Erzurum ilinde gerçekleştirdiği yatırım projeleri meclis gündemine taşındı...

Bitlis'te Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım projeleri TBMM'de!

Bitlis'te Bakanlık tarafından yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Iğdır'da Bakanlıkça yapılan ulaşım projeleri TBMM'de!

Iğdır'da Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Çankırı'da Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım projeleri mecliste!

Çankırı'da Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı..

Ankara Ulus Meydanı Ulaşım Projesi'ne onay!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Ulus Meydanı ve Çevresi Ulaşım Projeleri gündeme geldi. Dev proje için imzalanan protokolün uygulanması oy birliğiyle kabul edildi.

İstanbul'un yeni ulaşım projesi: Çemberler Sistemi!

Türk Mimarlar ve Şehir Plancıları Odaları Üyesi Ahmet Vekif Alp, İstanbul'un yeni ulaşım projesi Çemberler Sistemi'ni anlattı.  Çemberler Sistemi'nin en önemli ayağı Çemberyol ve Çemberray projeleri...

AK Parti'nin hayata geçireceği ulaşım projeleri!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı başladı. AK Parti'nin seçim beyannamesinde ulaşım projelerine geniş çaplı yer verildi. İşte o projeler...

Dev ulaşım projeleri başladı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, yeni dev ulaşım projelerini anlattı. Bakan Arslan, 15 yılda 380 milyar TL'nin üzerinde yatırım yapıldığını belirtti...

Ulaşım projeleri konut fiyatlarını uçurdu!

Gayrimenkul sektöründeki gelişim artık İstanbul, İzmir, Ankara gibi büyük kentlerle sınırlı kalmıyor. Ulaşım projeleri kentleri birbirine bağlarken gayrimenkullerin değerini de hızla artırıyor. 

2017 ulaşım projeleri Haberi

2017 ulaşım projeleri


Türkiye Ekonomi Zirvesi'nin  “Mega Projeler” başlıklı dördüncü ve son oturumuna Aksa Jeneratör Genel Müdürü Alper Peker, Aksoy Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Aksoy, IC Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çeçen ve Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir katılım gösterdiler. 

Oturumda öncelikli söz alan İbrahim Çeçen, dünyada 10 mega proje yapıldığını, bunların altısının Türkiye’de olduğunu açıkladı. Çeçen bunları, “Osmangazi Köprüsü, İzmir Otoyolu, Üçüncü Köprü, Kuzey Marmara Otoyolu, Üçüncü Havalimanı, Marmaray, Avrasya Tüneli” olarak sıraladı. 327 milyar dolar altyapı yatırımı yapıldığını söyleyen Çeçen, bunun 100 milyar dolarının enerjiye 100 küsur milyar dolarının da ulaştırmaya aktarıldığını da sözlerine ekledi. 

Çeçen, 'Milli paranız varsa altyapı projeleri için dışarıdan kaynak bulmaya gerek duymazsınız ama kendi kaynağınız yoksa dışarıdan borç almak zorundasınız' diye konuştu. 

Çeçen, köprü...