18 / 04 / 2024

2017 yatırım planı

2017 yatırım planı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 21 Kasım’a kadar 375 dev tesisin açılışını gerçekleştireceklerini açıkladı. Eroğlu, 14 yılda toplamda 148 milyar liralık yatırım yaptıklarını belirtti.

Uluslararası yatırım sinyalleri alıyoruz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) 7. Olağan Genel Kurulu’nda konuştu. Erdoğan, “Uluslararası yatırımlar konusunda çok önemli sinyaller alıyoruz'' dedi.

Zorlu Holding'ten yatırım müjdesi!

Zorlu Holding CEO’su Ömer Yüngül, Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde konuştu. Referandum sürecinde yabancı yatırımcıların Türkiye’ye bakışını değerlendirdi.

2017'de neye yatırım yapmalı?

Güneş Gazetesi yazarı İslam Memiş bugünkü köşe yazısında 2017'de neye yatırım yapmalı? konusuna değindi. İşte o yazı...

2017'de emlakta doğru yatırım şekli nedir?

2017'de emlakta doğru yatırım şekli nedir? Bir okurun sorduğu soruya yanıt veren www.emlakkulisi.com editörü Tebernüş Kireçci konuyla ilgili şunları söyledi...

2017'de mega projeler hız kazanacak!

2017 büyük projelerde gaza basılan bir yıl olacak. Mesafeleri kısaltacak 68 kilometre uzunluğunda toplam 41 tünelin yapımı tamamlanacak. İstanbul Finans Merkezi, Kanal İstanbul, 3. Havalimanı, Akkuyu Nükleer Santralı hız kazanacak.

TSMC, Tayvan'daki yeni yatırım planını açıkladı!

Dünyanın en büyük çip üreticisi TSMC, CNBC'ye yaptığı açıklamada, Tayvan'daki gelişmiş bir çip paketleme tesisine 2,9 milyar dolar yatırım yapmayı planladığını belirtti.

Damac İnşaat, Türkiye için yatırım planını açıkladı!

Türkiye ekonomisine güvenen yabancı şirketler, Türkiye’ye yatırım yapmaya devam ediyor. Son olarak Damac İnşaat, Türkiye için yatırım planını açıkladı...

Çukurova Bölgesel Yatırım ve Kalkınma Planı ile inşaat ve fabrikalar hareketlenecek!

Çukurova Bölgesel Yatırım ve Kalkınma Planı hazırladıklarını dile getiren Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan, "Yeni üretim bölgeleri belirleyip bu alanlarda yapılacak yatırımın şekline kadar bir plan hazırladık" dedi.

Herkes şapkasını önüne alıp yatırım planı yapmalı!

Hürriyet yazarlarından Elir Ergu, Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın ile röportaj gerçekleştirdi. Hamdi Akın, yeni gündemi ve yatırımları değerlendirdi ve “Yatırım ortamı giderek iyileşecek." dedi...

'Trump'ın damadının emlak şirketi yatırım aldı' iddiası!

ABD Başkanı Donald Trump’ın damadı ve başdanışmanı Jared Kushner'in kurucusu olduğu ve hala hissesinin bulunduğu emlak şirketinin, 2017 yılından bu yana yabancı yatırımcılardan 90 milyon dolar yatırım aldığı iddia edildi.

Yabancı yatırımcılardan Türkiye'ye 3 milyar dolarlık yatırım planı!

Damsco Group Yönetim Kurulu Başkanı Mühenned El Masri, "Yatırımcılar, Türkiye'de 3 milyar dolar değerinde yaklaşık 150 projeyi hayata geçirmeyi hedefliyor" diye konuştu.

Yıldırım'da imar planı devrimi!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde uzun vadeli geleceğe yönelik yatırım planı hazırlandı. Bölgede, 3/1 lik imar düzeni 4 yılda tamamlandı.

Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri töreni gerçekleştirildi!

Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri 2017 sahiplerini buldu. İnşaat sektörünün en önemli uluslararası organizasyonu Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi.

Akiş GYO 2017 Gayrimenkul Yatırım Artışı Lideri ödülünü aldı!

TSPB Sermaye Piyasaları Ödülleri’nde ‘Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Gayrimenkul Yatırım Artışı Lideri-2017’ ödülü, Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın oldu.

Limak Yatırım halka arz edilecek!

Limak Holding'e bağlı Limak Yatırım, hisse senedi piyasalarındaki düşüş sonrası 2011'de askıya aldığı halka arz planını hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Ufuk Yatırım Yönetim ve Gayrimenkul 2017 faaliyet raporu!

Ufuk Yatırım Yönetim ve Gayrimenkul 1 Ocak 2017 - 31 Aralık 2017 döneminine ait faaliyet raporu, finansal tablo ve sorumluluk beyanını yayınladı.

Torunlar GYO'dan 1.3 milyarlık yatırım hedefi!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2017 yılını 6.4 milyar TL net aktif değer ve 10.3 milyar TL portföy büyüklüğü ile kapattı.

Aryom İnşaat 3 yılda 500 milyonluk yatırım yapacak!

2017’de hedeflediklerinin üstünde bir başarı yakaladıklarını dile getiren Aryom İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Günday, “2018’de 100 milyonluk yatırım yapacağız” diyerek açıklamalarda bulundu. 

2017 yatırım planı Haberi

2017 yatırım planı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, toplu temel atma töreni için Samsun’u ziyaret etti. Samsun’da ilk ziyaretini Valiliğe gerçekleştiren Bakan Eroğlu, Samsun Valisi Osman Kaymak’tan bilgi aldı.


Valilik binasında basın mensuplarıyla buluşan Eroğlu, 14 yılda toplamda 148 milyar liralık yatırım yaptıklarını açıkladı. Eroğlu, Samsun’da son 14 yılda yapılan 21 milyar liralık yatırımın 2 milyar 240 milyon liralık bölümünün tamamlandığını söyledi.


Eroğlu, "Bugün de 183 milyon liraya mal olacak 14 tesisin temelini atmak için buradayız. 21 Kasım’a kadar izin yok, tatil yok. Bütün şantiyeler üç vardiyalı olarak çalışacak. Bakanlık olarak 375 tesis yapıyoruz, yaklaşık 10 milyar lira tutarında. Bizden önceki hükümet, koalisyon hükümeti 3,5 yılda sadece 9 tesis açabilmiş. Biz özellikle 2004 yılında 350 tesis açmak için proje sunduk. 21 Kasım’da,...