23 / 04 / 2024

2020 afet yönetim planı

2020 afet yönetim planı

Bakanlığın afet yönetim planı ve depreme karşı önlem almak için ayırdığı kaynak miktarı meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Afet Yönetim Uzmanı Bülent Özmen: Depremle ilgili kanun ve yönetmelikler güncellenmeli!

Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Afet Yönetimi Uzmanı Doç. Dr. Özmen, afet yönetimi ile ilgili olan tüm kanun ve yönetmeliklerin risk azaltmayı öncelik alacak şekilde güncellenmesinin gerekli olduğunu söyledi. 

Durmuş Döven, Reysaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Reysaş GYO'nun 25 Mayıs 2021 tarihinde 2020 yılı Olağan Genel Kurul toplantısında yönetim kurulu üyeleri seçildi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Durmuş Döven seçildi. 

Özak GYO'nun 2020 yılı yönetim kurulu kararları!  

Özak GYO'nun 2020 yılı olağan genel kurul toplantısına ilişkin yönetim kurulu kararları yayınlandı. 

İhlas Gayrimenkul yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

İhlas Gayrimenkul, yönetim kurulu üye seçimi ve bağımsız yönetim kurulu üye adaylarının 2020 yılına ait 2021 yılında yapılacak Genel Kurul toplantısında ortakların onayına sunulmasına karar verildi. 

Atakule GYO 2020 yılı yönetim kurulu yıllık faaliyet raporu!

Atakule GYO'nun 2020 hesap dönemi yönetim kurulu faaliyet raporu şirket merkezinde ortakların incelenmesine sunuldu. 

Doğuş GYO, bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Doğuş GYO, Güler Aras ve Murat Bahadır Teker'in, 2020 faaliyet yılına ilişkin olarak yapılacak Olağan Genel Kurul toplantısında bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak onaya sunulmasına karar verdi. 

Imak Ofset Yönetim Ofisi'ne European Property Awards'tan ödül!

İç mekan tasarımı ve uygulaması EDDA Architecture tarafından gerçekleştirilen Imak Ofset Yönetim Ofisi, European Property Awards 2020’de "Best Office Interior Turkey" ödülüne layık görüldü.

Körfez GYO'nun yönetim kurulu raporu yayınlandı!

Körfez GYO'nun 25 Aralık 2020 tarih ve 20 no.lu yönetim kurulu raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Himmet Karadağ, Halk Varlık Kiralama Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Halk Varlık Kiralama'nın Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sayın Hüseyin Zeybek 31 Ağustos 2020 tarihi itibariyle görevinden ayrıldı. Zeybek'in yerine Yönetim Kurulu Başkanı olarak Himmet Karadağ Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Serdar Sürer seçildi.

Emlak Konut GYO yönetim kurulu üyelerini seçti!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 22 Temmuz 2020 tarihli Olağan Genel Kurulu'nda yönetim kurulu üyelerini seçti...

Kiler GYO'nun 2020 yılına ilişkin beklentileri!

Kiler GYO'nun 10 Temmuz 2020 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında 2020 yılına ilişkin beklentileri ve planlamaları görüşüldü.

Emlak Konut GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Emlak Konut GYO'nun 22 Temmuz 2020 tarihinde düzenlenen toplantısında, Muhterem İnce, Sinan Aksu ve Havvanur Yurtsever'in yönetim kurulu bağımsız üye adayı olarak sunulmalarına Aday Gösterme Komitesi Kararı doğrultusunda Yönetim Kurulu tarafından karar verildi.

Mehmet Tanrıverdi, Halk GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekilli oldu!

Halk GYO'nun 24 Haziran 2020 tarihinde yapılan 2019 yılı Olağan Genel Kurul toplantısında seçilen Yönetim Kurulu'nun gerçekleştirmiş olduğu toplantısında, Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Ergin Kaya'nın, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne Mehmet Tanrıverdi'nin seçilmesi kararlaştırıldı. 

2020 afet yönetim planı Haberi

2020 afet yönetim planı

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, bakanlığın afet yönetim planı ve depreme karşı önlem almak için ayırdığı kaynak miktarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanrıkulu, sorusunun Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu'nun soruları:
1- Bakanlığın kamu hizmetinin aksatılmaması için, afetlere karşı hazır planı bulunmakta mıdır?

2- Olası İstanbul depremi sonrasında adalet hizmetlerinin aksamadan

sürdürülebilmesi için acil eylem planınız nedir?

3- Bakanlığınızın afet yönetim planı varsa, hangi felaket senaryoları karşısında, hangi süreler içerisinde tam faaliyete geçebilir?

4- Bakanlığınıza bağlı kurum ve kuruluşların İstanbul’da depreme karşı hassas olduğu tespit edilen ve güçlendirme çalışması yapılan bina sayısı kaçtır? Bunlardan kaçı kamu binasıdır?

5- İstanbul’da Bakanlığınıza bağlı kurum ve kuruluşların binalarının depreme karşı dayanıklılık testi yapılmış mıdır? Yapılmışsa, dayanıklılık testi...