19 / 04 / 2024

2020 AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi

2020 AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Altaş, 2. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi'nde konuştu. AVM yatırımcıların yatırımlarından vazgeçmediğini söyledi.

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nden İsra Holding'e tam not!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Alışveriş Ekonomisi Zirvesi'nden İsra Holding'e tam not geldi. 

Alışverişlerde yeniden dönem! Artık oraya gidip indirimli olarak ürün alabileceksiniz

Türkiye'de alışveriş konusunda yeni bir dönem başlıyor. KoopBakkal Projesi'nin Aralık 2022 itibarıyla ilk etapta 6 ilde başlatılacağını belirten Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın, bu illerin Trabzon, Sakarya, Yozgat, Tokat, Konya ve Ankara olduğunu aktardı.

Elazığ'daki Elysium Alışveriş ve Yaşam Kompleksi inşaatı yeniden başladı!

24 Ocak 2020 tarihinde 6.8 şiddetinde depremin meydana geldiği Elazığ’da 41 vatandaş yaşamını yitirdi, 5 yapı yıkıldı, binlerce binada ise ağır hasar meydana geldi. Deprem sonrasında merkezde inşa edilen 26 katlı Alışveriş ve Yaşam Kompleksi inşaatı durdurulmuştu. Şimdi ise yeni bir gelişme yaşandı.

Kiler GYO Zonguldak WestaLife Alışveriş Merkezi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Zonguldak ili Merkez ilçesi Mithatpaşa Mahallesi WestaLife Alışveriş Merkezi'ne ilişkin 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

TSKB GYO Pendorya Alışveriş Merkezi 2020 yılı gayrimenkul değerleme raporu!

TSKB GYO portföyünde yer alan Pendorya Alışveriş Merkezi'ne ait yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği açıklanan destekten memnun!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, iş yeri kiralamalarında uygulanan KDV indiriminin süresinin uzatılmasıyla ilgili açıklamalar yaptı.

Alışveriş merkezlerinde kira tahsilatı takvimi yeniden düzenlendi!

Zorlu Gayrimenkul Genel Müdürü Didem Aydın, koronavirüs tedbirleri kapsamında kapatılan alışveriş merkezlerinin durumunu değerlendirdi...

Atakule Alışveriş Merkezi revize değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait Ankara İli, Çankaya İlçesi, Çankaya Mahallesi, 13583 Ada, 2 Parselde yer alan Atakule Alışveriş Merkezine ilişkin raporu revize edildi ve piyasa değeri değişmedi. Değerleme Kuruluşu tarafından 23 Haziran 2020 tarihinde revize edilen rapor yayınladı. 

Alışveriş merkezleri bayramda açık mı 2020?

Alışveriş merkezleri bayramda açık mı 2020? Alışveriş merkezlerinin çalışma saatleri bayram tatili dönemlerinde sıkça aratılan konular arasında yer alıyor. Peki Alışveriş merkezleri bayramda açık mı 2020...

AYD'den alışveriş merkezlerinin açılışı öncesi tavsiye kararları!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Yönetim Kurulu, alışveriş merkezlerinin açılış zamanı ve kısa vadede öngörülen uygulamalar hakkındaki tavsiye kararlarını paylaştı.

Erol Evgin, unutulmaz şarkılarıyla XII. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi’nde!

AYD tarafından düzenlenen 12'nci AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi Türk pop müziğinin duayen sanatçısı Erol Evgin’i ağırlamak için gün sayıyor...

Alışveriş Merkezleri yılbaşında açık mı 2020?

Alışveriş Merkezleri yılbaşında açık mı 2020 sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki Alışveriş Merkezleri yılbaşında açık mı 2020? Alışveriş Merkezleri yılbaşında kaça kadar açık? İşte AVM çalışma saatleri Ocak 2020...

Cem Yılmaz, XI. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi’ne damga vuracak!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından Soysal iş birliği ile düzenlenen XI. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi'ne katılacak...

2020 AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi Haberi

2020 AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Altaş, "Milli Savunma Bakanlığı ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı iş birliğinde İdlib şehitlerimizin ve gazilerimizin ailelerine bizzat ulaşarak, sıvasız evleri sıvamak, çamaşır makinesi olmayana makine almak, çocuklarını okutamayanın okutması için burs vermek anlamında bugün bir kampanya başlatıyoruz ve yardımları bizzat fiilen ellerimizle ulaştırmak istiyoruz." diye konuştu. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; AYD ile Soysal iş birliğinde düzenlenen 12. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi'nin açılışında konuşan Altaş, İdlib’deki saldırıda şehit olanlara Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa, ailelere sabır diledi. 

Derin bir üzüntü içinde yer aldıklarınısöyleyen Altaş, bu zirve güven içerisinde yapılabiliyorsa, rahat nefes alınabiliyorsa İdlib’deki kahraman Mehmetçiğin sayesinde olduğunu ifade etti.

Gün boyu sektör temsilcilerinin görüşlerinden yararlanacaklarından bahseden Altaş, şu ifadeleri...