28 / 03 / 2024

2020 kredi faizi

2020 kredi faizi

Kredi faizinin düşmesi ile firmaların kampanyaları ve 31 Aralık’ta sona eren KDV ile tapu harcı indirimleri etkisini gösterdi. Aralık 2019’da konut satışları bütün yılların rekorunu getirdi. 202 bin satış ile bugüne kadar geçen ayların en yüksek konut satışı yapıldı.

Gayrimenkul kriziyle boğuşan Çin, beş yıllık mortgage oranlarını düşürdü!

Son dönemlerde gündemden düşmeyen emlak kriziyle boğuşan Çin'de  5 yıllık kredi faizi oranı yüzde 4,20'den yüzde 3,95'e indirilirken ayrıca kurumsal krediler için referans olan 1 senelik faiz oranı da yüzde 3,45'te tutuldu.

Acıbadem Konakları'nda 1.99 faiz, 120 ay vade avantajı! Teslimler bir ay sonra!

Acıbadem Konakları'nda  ilk evini alacaklara özel 1,99 kredi faizi, 120 ay vade fırsatıyla konut satışları devam ediyor.

Ev alırken fiyat mı? kredi oranı mı? önemli...

Konut kredisi faiz oranlarının yüksek olduğu bir dönemde çekilen konut kredisi, faizler düştüğü zaman yapılandırma süreci kapsamında kapatılır. Düşük kredi faizi üzerinden yeni bir konut kredisi açılır. Yapılandırma için en uygun zaman ne zamandır?

İlk kez ev alacaklara müjde! Kredi faizi netleşiyor, işte en çok konuşulan oran!

İlk kez konut alacaklara yeni kredi paketi geliyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "İlk konut alımında kredi erişimini sağlıyoruz." demişti. Peki söz konusu kredide faiz oranı ne olacak?

Kredi kartı kullananlar dikkat! Faiz oranları tek tek hesaplandı! İşte kredi kartı faizi ve gecikme faizi...

Merkez Bankası faiz kararı perşembe günü açıklanacak. Eğer politika faizi yüzde 32-35 bandına çıkarsa kredi kartı faizlerinin nasıl olacağı merak ediliyor. İşte İşte kredi kartı faizi ve gecikme faizi...

Ticari kredi faizleri hem konutu hem taşıtı solladı! Ticari kredi faizi yüzde 38 sınırına dayandı! 

Ticari TL kredi faiz oranı, 1 Eylül haftasında hem taşıt hem de konut kredisi faizlerini solladı. İşte o rakamlar...

Kredi kartı kullananlara kötü haber! Artık kredi kartı kullanmak isteyeceksiniz! Kredi kartı gecikme faizi arttı!

Merkez Bankası faiz kararının beklentilerin üzerinde açıklanması üzerine piyasalar hareketlendi. Karar sonrası kredi kartı, kredi kartı gecikme faizi de aylıkta yüzde 2,81’e, yıllıkta ise yüzde 40,1’e yükseldi.

İhtiyaç kredisi çekmek isteyenler dikkat! İhtiyaç kredisi faizi 26,5 puan arttı!

Bankacılık sektörü İhtiyaç kredi faizi TL mevduat faizindeki sert yükselişlerin etkisiyle yükseldi.  Menkul kıymet uygulamasının 10 Mart tarihinden itibaren uygulamaya alınması ile birlikte ihtiyaç kredi faizi 26.5 puan arttı.

Kredi faizlerinde Mayıs sarsıntısı! Konut, ihtiyaç, taşıt kredisi faizleri arttı mı? Kredi alacaklar dikkat!

Politika faizi yüzde 8,5 ile tek haneli düşük seviyede olurken hem kredi hem de mevduat faizlerindeki yükseliş devam ediyor. Özellikle TL ticari kredi faizi ile ihtiyaç kredi faizi son zamanların en yüksek seviyelerini görmüş durumda.

Anadolubank'tan dijitale özel kredi faizi! Dosya masrafı da yok

Anadolubank, düşük faizle 100 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor. Anadolubank'ın yeni ürünü dijital ihtiyaç kredisi, dijitale özel avantajlı faiz oranlı ve dosya masrafsız ve gelire uygun ödeme planı ile müşterilerine sunuluyor. 

Şu an kredi faizi ne kadar? Hangi banka ne kadar faizle kredi veriyor? Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank kredi oranı

Bankalardan kredi çekmeyi düşünenler, hangi bankanın ne kadar faizle kredi verdiğini merak ediyor. İşte Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank kredi oranı!

2. el konut kredisi veriliyor mu? İkinci el konut kredisi başvuruları başladı mı? İkinci el konut kredi faizi ne kadar?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un ikinci el konutlar içinde çalışmaların yapılacağını söyledikten sonra vatandaşlar bu konuya dair sorularını yöneltmeye başladı. İşte detaylar!

Ev alacaklara yüzde 1’in altında düşük kredi faizi! Orta gelirliye konut kampanyası şartları belli oluyor!

Ev alacaklara yüzde 1’in altında düşük kredi faizi için düğmeye basıldı. Milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen orta gelirliye konut kampanyası şartları bugün belli oluyor...

2020 kredi faizi Haberi

2020 kredi faizi

2019 Aralık ayında Türkiye genelinde gerçekleşen konut satışlarında rekor kırıldı. Bugüne kadar aylık en çok 146 bin 903 konut satışı gerçekleşmişken, aralık ayında 202 bin 74 konut satıldı. Konut kredi faizlerinin önce 0.99’a, sonrasında birinci elde 0.79’a düşmesi, firmaların uygun ödeme koşullu kampanyaları ve 31 Aralık’ta sona eren KDV ve tapu harcı indirimi rekoru kırıldı. Aralıkta yapılan satışlar bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 47.7 arttı.

AĞIRLIK İKİNCİ EL SATIŞTA

Hürriyet gazetesi haberine göre; Yılın ilk yarısında konut almayı bekleyen kişiler ikinci yarıda ev almaya başlayınca zararlar karşılandı. 2019’da satışı yapılan konutların toplamı bir önceki yıla göre yüzde 1.9 azalarak 1 milyon 348 bin 729 oldu. Türkiye genelinde konutların 332 bin 508’i banka kredili, 1 milyon 16 bin 221’i ise...