23 / 04 / 2024

2021 demir fiyatları

2021 demir fiyatları

İMKON’a bağlı Müteahhitler Federasyonu İsmail Kahraman, kentsel dönüşüme hız kazandırılması için hammadde fiyatlarının düzenlenmesi gerektiğine dikkat çekti.

İnşaat sektöründen grev açıklaması!

Çimento fiyatlarında yaşanan yükselişleri protesto etmek amacıyla iş bırakacaklarının sinyalini ağustos ayı ortasında veren müteahhitler, ‘grev’ yapmaya karar verdi. 

İnşaat malzeme fiyatları konut satışlarını olumsuz etkiliyor!

Temmuz ayında yapılan konut satışları hakkında değerlendirmede bulunan İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman, malzeme fiyatlarındaki artışın konut satışlarını olumsuz bir şekilde etkilediğini dile getirdi. 

İnşaat malzemelerinde zam fırtınası!

Son bir senede çimento fiyatlarındaki yükselişin yüzde 200'e ulaştığını belirten İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Başkanı Tahir Tellioğlu, fiyatlar düşmezse inşaatları durduracaklarına dikkat çekti.

İnşaat malzemeleri fiyatlarında yaşanan artışlar meclis gündeminde!

İnşaat malzemeleri fiyatlarında yaşanan artışlar meclis gündemine taşındı. CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı.

İnşaat sektöründen fiyat farkında düzenleme talebi!

İnşaat malzemelerindeki fiyat artışlarından sonra müteahhitler harekete geçti. Türkiye Müteahhitler Birliği, son zamanlarda inşaat sektöründe meydana gelen yükselişlere ilişkin ilave fiyat farkının düzenlenmesini ve koşulsuz tasfiye istedi.

İnşaat sektöründeki zamlar el yakıyor!

Son zamanlarda, özellikle Mart'tan beri kurlarda yaşanan yükseliş, inşaat maliyetlerinin de hızlı bir şekilde artmasına neden oldu. İnşaat sektörünün malzeme kalemlerinde el yakan zamlar yapıldı. Peki sektör bu konuda ne diyor?

İnşaat sektöründe zam krizi!

200’ün üzerinde alt sektörde oluşturduğu talep ve istihdamlarla ekonominin lokomotifi olarak belirtilen inşaat sektörü, inşaat demiri fiyatlarında yüzde 116’ya ulaşan yükselişin yanında bir diğer önemli girdisi olan çimentoda da aynı durumla karşı karşıya. 

İnşaatta maliyet arttı, projeler durdu!

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu üyesi ve Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı İsmail Kahraman, inşaat malzemelerindeki yaşanan artışların, yeni projeleri etkileyeceğini, fiyatları daha da artıracağını söyledi.

İnşaat malzemelerinde 'zam' krizi!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonları (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, inşaat malzemelerinde yaşanan artışların Rekabet Kurulu tarafından incelenmesi gerektiğinden bahsetti.

İnşaat malzemeleri fiyatları son 1 yılda ne kadar arttı?

İnşaat malzemeleri fiyatları da sektörde yaşanan dalgalanmalardan payını aldı. İnşaat malzemeleri fiyatları 1 yılda yüzde 160'a varan oranlarda zamlandı....

Demir fiyatlarına zam şoku! İnşaat sektöründe yer yerinden oynadı! 21 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörü bugün demir fiyatlarına gelen zam şoku ile sarsıldı. Son zamanlarda düşüşe geçen demir fiyatlarına bugün zam geldi. Peki demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatları kaç lira? 21 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları resmen dibe vurdu! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 19 Kasım 2022 fiyat listesi

Demir fiyatları inşaat sektörünü sevindirmeye devam ediyor. Demir fiyatlarına peş peş indirim gelmeye başladı. Gelen indirimler ile demir fiyatları resmen dibe vurdu. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 19 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

1 ton inşaat demir fiyatı bugün ne kadar? Demir fiyatlarına zam geldi mi? 18 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemesi olan demir fiyatlarına gelen zam ve indirimler inşaat sektörü maliyetlerini etkilemeye devam ediyor. Peki bugün demir fiyatlarına zam geldi mi? 1 ton inşaat demir fiyatı ne kadar? İşte 18 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatlarına 50 TL indirim geldi! Demir fiyatları resmen dibe vurdu! İşte 17 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına bugün bir indirim daha geldi. Son zamanlarda demire peş peşe indirim gelirken fiyatlar resmen dibe vurdu. Peki demir fiyatlarına ne kadar indirim geldi? 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 17 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! İnşaat sektöründe bayram var! İşte 16 Kasım 2022 güncel demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına son zamanlarda art arda indirim haberleri geldi. Gelen indirimler inşaat sektöründe bayram havası yaratırken vatandaşlar güncel demir fiyatlarını merak ediyor. Peki demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir kaç lira? 16 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

İnşaat sektöründe indirim rüzgarı! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 15 Kasım 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına 15 Kasım 2022 Salı günü büyük indirim geldi. İnşaat sektöründe indirim rüzgarları eserken, vatandaşlar güncel demir fiyatlarını merak ediyor. Peki güncel demir fiyatları ne kadar oldu? İşte 15 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına zam geldi mi? Güncel demir fiyatları ne kadar oldu? İşte 14 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaatın en önemli yapı malzemesi olan demir fiyatlarının bugünkü güncel fiyatları merak ediliyor. Geçtiğimiz hafta peş peşe gelen indirimlerin ardından bugün demir fiyatları ne kadar oldu? Demir fiyatlarına zam geldi mi? İşte 14 Kasım 2022 demir fiyat listesi...

İnşaat sektöründe büyük deprem! Demir fiyatları yerle bir oldu! 1 ton demir kaç TL? 12 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemesi olan demir fiyatlarına büyük indirim geldi. Gelen indirim sektörde deprem etkisi yaratırken demir fiyatları yerle bir oldu. Peki 1 ton demir fiyatı kaç TL? İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 12 Kasım 2022 demir fiyat listesi...

İnşaat demir fiyatları resmen çakıldı! Demir fiyatlarına peş peşe indirim geldi! İşte 11 Kasım 2022 demir fiyat listesi

Son dakika inşaat demir fiyatlarına bir indirimn daha geldi. Peşe peşe gelen indirimlerden sonra demir fiyatları resmen çakıldı. Peki bugün güncel demir fiyatları ne kadar? 2022 demir fiyatları kaç lira? 1 ton demir ne kadar oldu? 11 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

Demir fiyatları dibe vurdu! Resmen çakıldı! 1 ton inşaat demir fiyatı ne kadar oldu? 10 Kasım 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına son dakika peş peşe indirimler gelmeye devam ediyor. Demir fiyatlarına bugün gelen 100 liralık indirimin ardından demir fiyatları resmen dibe vurdu. Peki güncel demir fiyatları ne kadar? 1 ton demir kaç lira? İşte 10 Kasım 2022 demir fiyat listesi...

Demir fiyatları yerle bir oldu! Çimento ve beton fiyatları uçtu! İşte 9 Kasım 2022 demir, çimento ve beton fiyat listesi

Güncel demir fiyatlarında son bir haftadır büyük düşüşler yaşanıyor. Gün geçtikçe artan indirimler demir fiyatlarını yerle bir yaptı. Öte yandan çimento ve beton fiyatları ise uçuşa geçti. İşte güncel demir, çimento ve beton fiyat listesi...

İnşaat demir fiyatları çakıldı, çimento ve beton fiyatları uçtu! İşte demir, çimento ve beton fiyat listesi 8 Kasım 2022

İnşaat sektörünün en temel üç yapı malzemesi olan, demir, çimento ve beton fiyatlarında yer yerinden oynuyor. Demir fiyatları çakılırken, çimento ve beton fiyatları fırladı. İşte güncel demir, beton ve çimento fiyat listesi.

Demir fiyatlarına gelen indirim inşaat sektöründe deprem etkisi yarattı! Demir çakıldı! 7 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi arasında olan demir fiyatlarına bugün indirim geldi. Gelen indirim haberi inşaat sektöründe deprem etkisi yarattı! Peki demir fiyatları ne kadar? İşte güncel 7 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

2021 demir fiyatları Haberi

2021 demir fiyatları

Son günlerde inşaat sektörünün gündeminde çimento zamları yer alıyor. Dünya Gazetesi'nden Duygu Göksu'nun haberine göre; İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) çimentodaki yüzde 200’lük fiyat yükselişi sebebiyle 15 günlük iş bırakma eylemine başlayacaklarını açıklarken, çimento sektörünün temsilcileri ise yüzde 200’lük fiyat yükselişinin gerçeği yansıtmadığına dikkat çekmişti. 

İMKON’a bağlı Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) ise çimentodaki yüzde 200’lük fiyat artışını belgeledi. Gelişmelerin üzerine geçtiğimiz hafta çimento ihracatı Ticaret Bakanlığı kararıyla sınırlandı. Bu sınırlamayla ilgili açıklamalarda bulunan MÜFED Başkanı İsmail Kahraman, iç pazarın dinamikleri göz önünde bulundurularak, piyasanın malzemesiz bırakılmaması ve kentsel dönüşüme hız kazandıracak fiyatların sağlanması gerektiğine dikkat çekti. 

Müteahhitlerin fiyatlarda bir düzenleme olmazsa 9 Eylül günü 15 günlük iş bırakma eylemine başlayacaklarını açıklamalarının ardından, Türk Çimento ve Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) bir...