16 / 04 / 2024

216 Yapı fenerbahçe projesi

216 Yapı fenerbahçe projesi

216 Yapı, İstanbul’un Anadolu yakasında, Fenerbahçe Dalyan’da, 25 milyon dolarlık yatırımla ultra lüks projeye başlıyor. 216 Yapı, Anadolu yakasında Kozyatağı ve Taşdelen’de olmak üzere iki proje daha yapacak.

Fenerbahçe Token'da 11.5 milyon TL'lik yakım yapıldı!

Ağustos'ta piyasaya sürülen ve yoğun talebin gösterildiği Fenerbahçe Token'da ilk yakım yapıldı. 15 Ekim tarihinde yapılan yakım işleminin 11 milyon 500 bin Türk Lirası'na denk olduğu açıklandı.

Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı için 2.5 milyar TL'lik teklif!

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nın özelleştirilmesi ihalesi yapıldı. İhalede en yüksek teklifi 2 milyar 531 milyonTL ile TEK-ART Kalamış ve Fenerbahçe Marmara Turizm Tesisleri AŞ sundu.

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı özelleştirme ihalesinde son dakika gelişmesi!

Özelleştirme İdaresi tarafından, 7 Temmuz tarihinde Kadıköy'deki Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nın 40 senelik işletme hakkının verilmesi için özelleştirme ihalesi yapılacağı açıklandı. İhaleye katılmayı planlayan Kadıköy Belediyesi ise ihale dışı bırakıldı.

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'na itirazlar Anayasa Mahkemesi’nde!

Yıllardır tartışmalara neden olan Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı’nın özelleştirilmesine ve kıyı alanının yapılaşmaya açılmasına karşı açılan davalarda hukuk yolları bitti. 32 Kadıköylü vatandaş da bireysel başvuru hakkını kullandı ve Türkiye’de ilk defa bir “kent suçu” Anayasa Mahkemesi’ne taşındı.

Koronavirüs Fenerbahçe'yi de vurdu! Son çare gayrimenkuller!

Fenerbahçe'nin başkanı Ali Koç, düzelme yolunda somut olarak çalışmalar gerçekleştiriyor. Kenan Evren Lisesi arazisinin olduğu alan başta olmak üzere, yapılacaklarla ilgili bir firma hakkında anlaşma yapılıyor ve projeler çiziliyor.

Fenerbahçe yönetimi gayrimenkullerini satacak mı?

Fenerbahçe başkanı Ali Koç, kulübü darboğazdan kurtarmak için çeşitli çalışmalar yapıyor. Koronavirüs salgını sonrasında normalleşme süreci ile kulübün bu değerleri satılarak mali sıkıntının çözülmesine yönelik adımlar atılacak...

Fenerbahçe, Kenan Evren Lisesi arazisini 49 yıllığına kiraladı!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu toplantısında Kenan Evren Lisesi arazisinin 49 yıllığına kiralandığını duyurdu. Şimdi ise gözler yapılacak projelere çevrildi...

Ant Yapı’nın sponsor olduğu Fenerbahçe Gelişim Takımı, kupa kazandı!

Yurtiçinde ve yurtdışında birçok önemli proje hayata geçiren Ant Yapı’nın desteklediği Fenerbahçe Gelişim Takımı, Kadınlar Federasyon Kupası'nda şampiyonluk kazandı.

Fenerbahçe Üniversitesi’ne 300 milyon TL'lik yatırım!

Uzun yıllardır hayali kurulan Fenerbahçe Üniversitesi'ne 5 yıl içerisinde 300 milyon TL yatırım yapılacak

Fenerbahçe'nin WinWin kampanyasına inşaat sektöründen destek!

Fenerbahçe WinWin kampanyasıyla ilk gün toplanan 31 milyon 500 bin TL'nin ardından ikinci günde de bağışlar yapıldı. Kampanyaya inşaat sektörü temsilcilerinden de destek yağdı...

Fenerbahçe'nin gayrimenkul projeleri durduruldu!

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım döneminde yapılması planlanan 3 proje askıya alındı.  Fenerbahçe Üniversitesi, Fenerbahçe Tatil Evleri ve 1 milyon üye projeleri Başkan Ali Koç’un talimatıyla durduruldu.

Ali Koç Fenerbahçe'nin bir projesini daha iptal etti!

Fenerbahçe'nin yürüttüğü 1 milyon üye projesi Ali Koç yönetimi revize kararı aldı. Koç ayrıca, Antalya'nın Belek ilçesinde yapılan tesisin kiralanmasına, Kayseri'de yapılan projenin ise durdurulmasına karar verdi...

Fenerbahçe'ye 2'nci stat önerisi!

Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden olan Hakan Bilal Kutlualp, takım için yeni stat önerisinde bulundu. 80 bin kişilik modern stat yapılması gerektiğini ifade eden Kutlualp, ''Şu andaki yerlere AVM ve rezidans yapılabilirse elde edilecek gelirle borçları kapatırız'' şeklinde konuştu.

216 Yapı fenerbahçe projesi Haberi

216 Yapı fenerbahçe projesi


İstanbul’un Anadolu yakasında yaptığı projelerle markalaşan 216 Yapı, Fenerbahçe Dalyan’da, denize 100 metre mesafede yeni projeye başlıyor. 25 milyon dolarlık yatırımla hayata geçecek projede metrekare satış fiyatının ortalama 30 bin liranın üzerinde olması bekleniyor.


216 Yapı, İstanbul’un Anadolu yakasında, Fenerbahçe Dalyan’da, 25 milyon dolarlık yatırımla ultra lüks projeye başlıyor. 12 bin metrekare inşaat alanında iki blok halinde yükselecek projedeki binalardan biri 22 katlı diğeri ise 7 katlı olacak. Projede toplam 56 daire bulunacak. Daireler, adalar ve deniz manzaralı olacak. Her düz daireye 2, dubleks ve tam kat dairelere ise 4 araçlık kapalı otopark verilecek. Projenin içinde yüzme havuzu, fitness center ve sauna da bulunacak. 216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar, “Proje sahile 100 metre mesafede yer alıyor. 2017 başında...