29 / 03 / 2024

27 bin turist bin turist evlerine dönemiyor

27 bin turist bin turist evlerine dönemiyor

Rusya'da son aylarda 5 tur operatörü şirketin mali sorunları gerekçe göstererek faaliyetlerini askıya alması dünya çapında yaklaşık 27 bin Rus turisti mağdur etti.Turistler geri dönüş biletleri ödenmediği için ülkelerine dönemiyor.

İş Bankası Mart 2024 emekli paketini açıkladı, 27 bin 500 TL müjdesini duyan inanamadı!

En çok tercih edilen özel bankalar arasında yer alan İş Bankası merakla beklenen Mart 2024 emekli paketini resmen başladı. Kampanya kapsamında 27 bin 500 TL müjdesi verildi. İşte İş Bankası Mart 2024 emekli kampanyası...

Milli Emlak 3 ilde 27 bin TL'den başlayan fiyatlarla arazi satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü üç ilde yer alan üç araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış bedelleri 27 bin TL'den başlıyor.

İsrail gözünü Kıbrıs'a dikti: Kıbrıs'ta 27 bin arazi alarak 52 bin konut inşa etti!

İsrail Filistin'e uyguladığı işgal planlarını şimdi de Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne de uygulamaya başladı. Kıbrıs'ta kurduğu şirketlerle şu ana kadar 27 bin arazi satın aldı ve 52 bin konut inşa etti.

O ilde 27 bin konut mart ayında hak sahiplerine teslim edilecek!

​​​​​​​Diyarbakır’da, yapılan deprem konutları hızla yükseliyor. İlk konutlar, mart ayınca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından törenle hak sahiplerine teslim edilecek. 27 bin konutun yapılacağı mahalle, 100 bin kişinin ikamet edeceği modern bir kente dönüşecek.

Ford’dan iki modele peş peşe zam! Tourneo Connect’e 48 bin 900 TL ve Transit Kamyonet’e 27 bin 300 zam geldi!

Ticari araç sınıfının en çok tercih edilen modellerini bünyesinde barındıran Ford’tan eylül ayında iki modeline zam geldi. Ford, Tourneo Connect modeline 48 bin 900 TL ve Transit Kamyonet modeline ise 27 bin 300 zam yaptı.

Ticari araç alacaklara faiz şoku! 400 bin TL'lik kredinin aylık taksiti 27 bin TL'yi aşıyor! 

Ticari araçlarda artan kredi faizleri araç alacakları zorluyor. Kamu bankaları ile özel bankalar da ticari kredilerin aylık taksit tutarları 27 bin TL'yi aşıyor. İşte detaylar...

TOKİ'nin yüzde 25 indirim kampanyasından 27 bin 12 kişi faydalandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ), 24 Nisan-18 Mayıs tarihleri arasında başlattığı kampanyadan 27 bin 12 kişi faydalandı.

Sur Yapı Cevher'de yüzde 1.49 faiz, 120 ay vade imkanı! 2+1'ler 27 bin TL'den başlayan taksitlerle satışta!

Sur Yapı Cevher projesinde yüzde 1.49 faiz, 120 ay vade ve yüzde 20 peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Projede yer alan 2+1'ler 27 bin TL'den başlayan aylık taksitlerle satışta. İşte merak edilen detaylar...

Milli Emlak 27 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak! İmarlı arsa arayanlar dikkat!

Milli Emlak sadece 27 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak. İmarlı arsa arayan yatırımcılar hemen tek tek açıklanan bu tarihe bakın...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika! Deprem bölgelerinde 27 bin 949 konutun inşasına başlandı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, deprem bölgelerinde 27 bin 949 konutun inşasına başlandığını ve hatta köy evlerinin bazılarının bitme aşamasına geldiğini belirtti. Ayrıca, bu konutların tamamının yaz aylarına kadar bitirilmesinin planlandığını ifade etti.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ açıkladı! Diyarbakır'a 27 bin bağımsız konut inşa edilecek!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ yaptığı açıklamada Diyarbakır'a yaklaşık olarak 27 bin bağımsız konut, köy evi, hayvanlar için ahır ve diğer ihtiyaçlarını karşılayan yerler yapılacağını söyleyerek, temellerin yakında atılacağını kaydetti.

Mini Clubman'e 27 bin 144 TL zam geldi! İşte Mini Clubman 20 Mart 2023 fiyat listesi!

Mini Clubman'e 27 bin 144 TL zam geldi. Peki Mini Clubman Mart 2023 fiyatları ne kadar? İşte Mini Clubman 20 Mart 2023 fiyat listesi...

Bu promosyon bedeli akıllara zarar!  27 bin TL hesaplara yatıyor!

Memur ve emekli zammı sonrası kurumlarla promosyon yarışına giren bankalar, personeller içi yapılan ihaleler sonucu en yüksek ücreti veren banka ile anlaşılırken ve çalışanların hesabına toplam 27 bin lira yatırılacağı öğrenildi. 

27 bin turist bin turist evlerine dönemiyor Haberi

27 bin turist bin turist evlerine dönemiyor


Rusya'da son aylarda 5 tur operatörü şirketin mali sorunları gerekçe göstererek faaliyetlerini askıya alması dünya çapında yaklaşık 27 bin Rus turisti mağdur etti Rus turistler aralarında Türkiye'nin de bulunduğu bir dizi ülkede otel ve geri dönüş biletleri ödenmediği için tatilleri zehir olduğu gibi ülkesine de dönemiyor. 


Rusya'da "Yurt dışı turizmin kara yılı" olarak tanımlanmaya başlanan turizm sektöründeki kriz sırasıyla "Neva", "Expo Tur", "Roza Vetrov", İdeal Tur" ve son olarak "Labirint" şirketini içine alarak gelişti. Sadece son iki operatörün biriktirdiği borç 1,5 milyar ruble yaklaşık (91 milyon TL) olarak hesaplandı. Beş şirketten üçü kesin iflasını ilaıı ederken, iki firma "Faaliyetlerimizi aski}'a aldık" açıklamasını yapmakla yetindi. Geçtiğimiz Cumartesi doruk noktasına varan kriz Rusya Turizm Acenteleri Birliğini de çok zor durumda bıraktı. Bu...