19 / 04 / 2024

28 şubatta inşaatı durdurulan bina nerede

28 şubatta inşaatı durdurulan bina nerede

Samsun’un Terme ilçesi Saray köyü mevkiinde hayırseverler tarafından 17 yıl önce yatılı kız Kur'an kursu olarak başlatılan, 28 Şubat sürecinde yapımı durdurulan inşaat çürümeye terk edildi...

Doğu Karadeniz'in yapı ve inşaat malzemesi ihracatı yüzde 17 artarak 28,5 milyon doları geçti!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Doğu Karadeniz'den 5 ayda gerçekleştirilen yapı ve inşaat malzemeleri ihracatı yüzde 17 arttı ve 28 milyon 591 bin 505 dolara ulaştı.

Koçtaş’ta ahşap ve inşaat malzemeleri ne kadar? İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi…

Koçtaş’ta ahşap ve inşaat malzemeleri ne kadar? Bazı ahşap modelleri derledik. İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi…

İnşaat demir fiyatlarına rekor zam geldi! 1 ton demir fiyatı resmen fırladı! 28 Kasım 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına bugün rekor zam geldi. Bu zam artışları inşaat sektörünü olumsuz etkiliyor. Gelen zamlarla birlikte 1 ton demir fiyatı resmen fırladı. Peki bugün demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 28 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

İnşaat sektöründe deprem! Demir fiyatlarında beklenmedik zam! İşte 28 Ağustos güncel demir ve çimento fiyatları…

İğneden ipliğe her şeye zam gelirken inşaat sektöründe zam dalgası vurmuş oldu. Hafta başından itibaren demirin ton fiyatında yeni zamlar gözlemlenirken geçtiğimiz gün bir zam daha yaşanmış oldu. Peki demir fiyatları kaç Türk Lirası? Çimento fiyatları kaç Türk Lirası? İşte güncel demir ve çimento fi

İl Özel İdaresi'nden kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Artvin İl Özel İdaresi, Artvin Merkez'de kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. Söz konusu ihale 28 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Demir fiyatlarına 300 lira zam geldi! 28 Mart 2022 inşaat demiri fiyatları...

İnşaat malzemelerine gelen zamlar sektörün gündemine bomba gibi düştü. Demir fiyatlarında son artış 24 Mart günü olurken, bugün inşaat demiri fiyatlarına 300 lira zam geldiği açıklandı. İşte 28 Mart 2022 demir fiyatları listesi...

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesinin inşaatında son durum ne?

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde bitirilmesi planlanan İzmit Çınar Evler projesinin inşaat çalışmaları hızla ilerliyor...

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de inşaat seviyesi yüzde 17'ye ulaştı! 

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in inşaatında fiziki ilerleme yüzde 17 seviyesine geldi.

İnşaat sektöründe ücretli çalışan sayısı yüzde 20.7 arttı!

TÜİK'in şubat ayına ilişkin 'ücretli çalışan istatistikleri'ne göre; sanayi, inşaat ve ticaret-hizmet sektörleri toplamında ücretli çalışan sayısı Şubat 2020'de 12 milyon 2 bin 495 kişi iken, bu yıl şubatta yüzde 5,1 artışla 12 milyon 614 bin 757 kişiye yükseldi.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de inşaat seviyesi yüzde 10'a ulaştı! 

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in inşaatında fiziki ilerleme yüzde 10 seviyesine ulaştı. 

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de inşaat seviyesi yüzde 8'e ulaştı! 

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in inşaatında fiziki ilerleme yüzde 8 seviyesine ulaştı. 

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler inşaatında son durum ne?

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in inşaatında fiziki ilerleme yüzde 7 seviyesine ulaştı. 

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'in kaba inşaatı tamamlanıyor!

28 Aralık tarihinde temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in kaba inşaatı tamamlanıyor....

28 şubatta inşaatı durdurulan bina nerede Haberi

28 şubatta inşaatı durdurulan bina nerede


Samsun’un Terme ilçesi Saray köyü mevkiinde hayırseverler tarafından 17 yıl önce yatılı kız Kur'an kursu olarak başlatılan, 28 Şubat sürecinde yapımı durdurulan inşaat çürümeye terk edildi. Mahalle sakinleri, 38 ay önce Türkiye Diyanet Vakfı'na devredilen taşınmaz için gereğinin yapılmasını istedi.


Avukat Namık Hüseyin Kökten, 28 Şubat mağduru binanın tekrar hayat bulması için gazetelere ilan vererek yetkilileri göreve çağırdı. Avukat Kökten, “Hayırsever vatandaşlar tarafından bundan 17 yıl önce yatılı kız Kur'an kursu olarak başlatılan 3 bin 500 metrekare üzerine inşa edilen taşınmaz, 28 Şubat sürecinde Kur'an öğrenme yaşının 12'ye çıkarılması üzerine mevcut kurslara öğrenci akışı azalmış, yeni bir Kur'an kursuna ihtiyaç kalmaması nedeniyle halkın bu binaya yardımları kesilmiştir ve bu bina 28 Şubat sürecinin bir mağduru olmuş ve atıl hale gelmiştir....