25 / 04 / 2024

2b beykoz

2b beykoz

İstanbul Anadolu Yakası Beykoz Tokatköy Mahallesi’ nde düzenlenen 2/B Bilgilendirme toplantısında ilçe sakinlerine hitap eden Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek '100 bin kişiye mülkiyet hakkı sağladık' dedi...

Beykoz'da 2B parselleri imarlı alanlara taşınacak!

İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da 2B parselleri imarlı alanlara taşınacak Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, 2B arazilerinde hak sahibi olanların bulundukları bölgelerde imarlı yerlere taşınacağını açıkladı...

İstanbul'un 2B panoraması!

İstanbul Defterdarlığı koordinasyonunda Tapu Kadastro ve Milli Emlak Bölge Müdürlükleri’ nin görevlileri İstanbul’da 19 ilçede yapılan çalışmalar sonrasında 10 bin hektar 2B alanı tespit etti...

25 milyar dolarlık 2B satışı için düğmeye basılıyor

Hükümet, orman niteliğini yitirmiş arazilerin satışına ilişkin 2B düzenlemesini önümüzdeki yıl başında yapılacak yerel seçimlere yetiştirmek istiyor.

Beykoz Ortaçeşme ve Çamlıbahçe sakinlerine tapu müjdesi!

Beykoz Belediyesi tarafından Ortaçeşme ve Çamlıbahçe Mahallelerinde 2B tapusunu almaya hak kazanan vatandaşlar için tapu teslim töreni gerçekleştirildi.

Beykoz Alibahadır Mahallesi'nde tapu sevinci!

Beykoz Belediyesi tarafından Alibahadır Mahallesi’nde 2B tapusunu almaya hak kazanan 13 ilçe sakinine tapuları teslim edildi.

Beykoz Çavuşbaşı imar çalışmalarında son adımlar!

2B arazisi ve kaçak yapılaşma sorunu ile öne çıkan Beykoz Çavuşbaşı bölgesinin imar çalışmalarında sona geliniyor.

Beykoz Ayazma mevkiindeki 2B sorunu meclis gündeminde!

Beykoz Tokatköy Mahallesi Ayazma mevkiindeki yerleşim alanlarının 2/B kapsamı dışında tutulması ve tapu tahsis belgeleri iptal edilen vatandaşların durumu TBMM gündemine taşındı..

Beykoz'daki 2B arazilerine ilişkin 9 sorun TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, İstanbul'un Beykoz ilçesinde 2/B kapsamında orman sınırı dışına çıkartılan arazilere ve özel proje alanı uygulamalarına ilişkin soru önergesi hazırladı.

Beykoz'da 2B dışına çıkartılan arazilere ilişkin 9 sorun mecliste!

İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, İstanbul'un Beykoz ilçesinde 2B düzenlemesine göre orman sınırı dışına çıkartılan arazilere ilişkin soru önergesi hazırladı..

Boğaz'daki 2B arazileri dönüşüm için üç yıldır bekliyor!

İstanbul Boğazı'nda 2B arazilerinin dönüşümü üç yıldır bekliyor. Beykoz'da vatandaşların kullanımındaki arsalar için belediyeye ücretler ödendi. Müteahhitlerle anlaşmaları yapılan arsaların imar planları da bir yıl önce tamamlandı.

Cihangir Dönmez'den İdris Güllüce'ye Beykoz orman davası mektubu!

2B arsa ve arazi uzmanı Hukukçu Cihangir Dönmez'den Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'ye Beykoz'un 1-5000 ve 1-1000 ölçekli Revizyon İmar Planları ile ilgili açık mektup geldi.

Beykoz imar planları 2B arazileri de hesaba katılarak hazırlandı!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Beykoz Boğaziçi Gerigörünüm ve Etkilenme Bölgeleri 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli İmar Planları için "İmar planlarını 2/B arazilerinde kalan vatandaşlarımızı ve haklarını da gözeterek hazırladık" dedi.

Beykoz Çubuklu'da Kiptaş ve belediye işbirliğiyle kentsel dönüşüm yapılacak!

İstanbul Boğazı'ndaki 2B arazilerde ilk dönüşüm çalışması Beykoz'da başlıyor. Orman vasfını yitiren 2B arazilerinin satışıyla ilgili çalışmaların tamamlanmasının ardından, satış işlemlerini bitiren vatandaşlar kentsel dönüşüm için müracaat ediyor.

Beykoz'da imar planı çıkmadan fiyatlar yüzde 40 arttı!

Türkiye'nin en değerli 2B arazilerinin yer aldığı Beykoz Karlıtepe'de müteahhitler emlak anlaşmaları için kapı çalmaya başladı. İstanbul'un en değerli 2B arazilerinin yer aldığı Beykoz'da imar planı hayali fiyatları tavan yaptı...

Beykoz Karlıtepe'de arsaların metrekare fiyatları 2 bin 500 liraya çıktı!

İstanbul'un en gözde 2B arazilerinin yer aldığı Beykoz'da tapu alma sürecinin başlamasıyla imar ve iskan trafiği de arttı. Boğaz'a nazır arazilerde inşaat yapmak için kolları sıvayan müteahhitlik firmaları arsa sahiplerinin önünde kuyruğa girdi...

Beykoz'da 2B hak sahipleri tapularına kavuştu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Beykoz Belediyesi'nin düzenlediği tapu dağıtım ve toplu açılış töreninde, 2/B sorununun çözülmesiyle tapu almaya hak kazanan 141 vatandaşın tapularını verdi...

2b beykoz Haberi

2b beykoz

Tokatköy Mahallesi’nde düzenlenen 2/B Bilgilendirme toplantısında ilçe sakinlerine hitap eden Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek; “ Mülkiyet konusunda ciddi gayret ve kararlık gösterdik. Başbakanımız’ın destek ve himayesiyle 100 bin insana mülkiyet hakkı ve güvenli gelecek sağladık. Arazide dolaşıp halkın huzurunu kaçıranlar, halka korku salanlar amacına ulaşamadı Beykoz’lu Beykoz’da kalacak.” dedi. 


Gün boyu Tokatköy Mahallesi’de ziyaret ve incelemelerde bulunan, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek,  2/B Bilgilendirme Toplantısı’nda mülkiyet çalışmalarını ve tapu alımında vatandaşlara getirilen kolaylıkları aktardı.  

    

Tapuda 60 Ay Vade İmkânı 


5 yıldır imar ve mülkiyet sorununu çözmek gece gündüz demeden gayret ve kararlılıkla çalıştıklarını vurgulayan ve ilçenin kaderini değiştirmek için Beykozlunun derdiyle dertlendiklerini belirten Başkan Çelikbilek şöyle konuştu;  “Bizim gerek 2B, gerek imar planlarıyla...