24 / 04 / 2024

2b son başvuru zamanı

2b son başvuru zamanı

Orman vasfını yitirmiş arazileri için, başvurmayanlara yeni bir hak tanındı. 7 Eylül'de açıklanan 6 aylık ek süre 7 Mart 2017 tarihinde bitecek. Ege Haber gazetesi yazarı Fadime Kuzu, Emekli Maliye Profesörü İzzet Şahin'le 2B arazileri ile ilgili bir röportaj gerçekleştirdi. İşte o röportaj...

2B arazisi son başvuru tarihi 2017!

2B ve Hazine'ye ait tarım arazileri için başvuru ve ödeme süresi Bakanlık tarafından alınan karar ile uzatılmıştı. Peki, 2B arazisi son başvuru tarihi 2017 ne zaman?

Yozgat Sarıkaya TOKİ son başvuru günü!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Yozgat Sarıkaya 2.Etap Belediye Projesi kapsamındaki 90 adet konut satışa sunuluyor. Yozgat Sarıkaya TOKİ son başvuru günü 30 Eylül 2015 olarak belirlendi.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir son başvuru günü!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Evleri'nde başvuru bedeli olarak 2 bin TL ödeme yapılıyor. TOKİ Şanlıurfa Viranşehir son başvuru günü 29 Temmuz 2015 olarak belirlendi.

TOKİ Bilecik Bozüyük son başvuru tarihi!

TOKİ Bilecik Bozüyük son başvuru tarihi 30 Eylül 2015 olarak belirlendi. TOKİ Bilecik Bozüyük Evleri'nde 8 bin 644 TL peşinatla ile konut sahibi olabilmek mümkün.

TOKİ Zonguldak Ereğli son başvuru günü!

3 adet konutun ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre satışa sunulacağı TOKİ Zonguldak Evleri'nde 3+1 daireler bulunuyor. TOKİ Zonguldak Ereğli son başvuru günü 30 Temmuz 2015 olarak belirlendi.

Eskişehir Odunpazarı TOKİ son başvuru!

Daire fiyatlarının 150 bin 061 TL başlangıç gösterdiği Eskişehir Odunpazarı TOKİ Evleri'nde toplam 73 adet konut satışa sunuluyor. Eskişehir Odunpazarı TOKİ son başvuru günü 30 Eylül olarak belirlendi.

TOKİ Şırnak Beytüşşebap son başvuru!

TOKİ Şırnak Beytüşşebap Evlerin'de 559 TL 'den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabiliyor. TOKİ Şırnak Beytüşşebap son başvuru tarihi 3 Temmuz 2015 olarak belirlendi.

Avcılar Ispartakule Evleri son başvuru günü!

Toplam 1.500 dairenin kurayla satışa sunulduğu Ispartakule Evleri'nde başvurular devam ediyor. Projede 15 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. İşte Avcılar Ispartakule Evleri son başvuru günü...

Eskişehir Odunpazarı TOKİ son başvuru tarihi!

Satış işlemlerinin T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütüleceği Eskişehir Odunpazarı 'nda toplam 73 adet konut satışa sunuluyor. Eskişehir Odunpazarı TOKİ son başvuru tarihi 30 Eylül olarak belirlendi.

TOKİ Antalya Kepez son başvuru tarihi!

TOKİ Antalya Kepez son başvuru tarihi 30 Haziran 2015 olarak belirlendi. TOKİ Antalya Kepez Evleri'nde satış işlemleri Türkiye Ziraat Bankası A.Ş aracılığı ile yürütülecek.

TOKİ Şırnak Beytüşşebap son başvuru tarihi ne zaman?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Şırnak - Beytüşşebap Toplu Konut Uygulaması çerçevesinde, toplam 5 adet konut satışa sunuluyor. Peki TOKİ Şırnak Beytüşşebap son başvuru tarihi ne zaman?

TOKİ Eskişehir Odunpazarı son başvuru tarihi!

TOKİ Eskişehir Odunpazarı 115 Konut Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 73 adet konut açık satışa sunuluyor. TOKİ Eskişehir Odunpazarı son başvuru tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Şırnak son başvuru tarihi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Şırnak - Beytüşşebap Toplu Konut Uygulaması çerçevesinde, toplam 5 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Şırnak son başvuru tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

2b son başvuru zamanı Haberi

2b son başvuru zamanı


Orman vasfını yitirmiş arazileri için, başvurmayanlara yeni bir hak tanındı. 7 Eylül'de açıklanan 6 aylık ek süre 7 Mart 2017 tarihinde bitecek. Ege Haber gazetesi yazarı Fadime Kuzu, Emekli Maliye Profesörü İzzet Şahin'le  2B arazileri ile ilgili bir röportaj gerçekleştirdi. İşte o röportaj...


Orman vasfını yitirmiş arazileri için, başvurmayanlara yeni bir hak tanındı. 7 Eylül'de açıklanan 6 aylık ek süre 7 Mart 2017 tarihinde bitecek. 4,5 yılda tamamlanamayan çalışmanın 6 ayda tamamlanması hayal değil. Bunun için de Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü ve diğer bakanlıklarla eşgüdüm içerisinde çalışılmalı.


DÜZENLEMELER YAPILDI 

Kamuoyunda 2/B Yasası olarak bilinen Orman Köylerinin Kalkındırılmasının Desteklenmesi Dışına Çıkarılan Yerlerin Değerlendirilmesi ile Hazineye ait Tarım Arazilerinin Satışı Hakkında Kanun'u işin uzmanı Emekli Maliye Profesörü İzzet Şahin'e sorduk. Prof. Şahin," 26.04.2012 tarihinde...