26 / 04 / 2024

2bde yıkım olacak mı

2bde yıkım olacak mı

AK Parti belediye meclis üyeleri ile Yavuz Selim Mahallesi'ne gelen Başkan Köşker mahalle sakinleri tarafından ilgiyle karşılandı. Bölge esnaflarını tek tek dolaşarak hayırlı işler dileyen Başkan Köşker, vatandaşlarla da sohbet etti.

Eskişehir'de 20-25 bin binanın acilen yenilenmesi gerekiyor: Olası depremde yıkım olacak caddeler tek tek açıklandı!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Eskişehir Şube Başkanı Orkun Kılıç,   Eskişehir'de 20-25 bin binanın acilen yenilenmesi gerektiğine dikkat çekti ve yıkım beklenen caddeleri açıkladı. İşte ayrıntılar...

Uzmanlardan Adana depremi açıklaması! Beklenen bir deprem miydi? Daha büyük deprem olacak mı? Son dakika!

Jeolog Prof. Dr. Okan Tüysüz ve Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Adana'da geçtiğimiz saatlerde meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki depremi değerlendirdi. Peki bu deprem beklenen bir deprem miydi? Daha büyük deprem olacak mı?

Aile Bakanlığı'nın en büyük müjdesi bu olacak. Zam geliyor

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından vatandaşlara her alanda destek ödemesi yapılmaya devam ediyor. Temmuz ayından sonra destek ödemelerine de zam gelmesi bekleniyor. Aile Bakanlığı'nın en büyük müjdesinin bu olması bekleniyor.

Yapay zeka teknolojisi ile deprem sonrası İstanbul’daki yıkım görüntülendi!

Yapay zeka teknolojisi, olası Marmara depreminin ardından İstanbul’da yaşanacak yıkımı resmetti. Deprem sonrası yıkılması beklenen 45 bin konutun bilgilerinin sisteme yüklenmesi ile daha gerçeğe yakın görüntü almak da mümkün olacak.

İstanbul'da büyük deprem olacak mı? Deprem bilimciden flaş açıklama! Büyük İstanbul depremi bu büyüklükte olacak! 

Marmara denizinde dün yaşanan deprem, İstanbulluları tedirgin etti. İstanbul'da büyük deprem olacak mı? Deprem bilimciden flaş açıklama! Büyük İstanbul depremi bu büyüklükte olacak! 

Konyaaltı Sahili'nde yıkım olacak mı? 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Sahili ile ilgili açıklama yaptı. Peki Konyaaltı Sahili'nde yıkım olacak mı? 

Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda yıkım başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Millet Bahçesi olacak' dediği Mersin'deki Tevfik Sırrı Gür Stadyumu'nun yıkım çalışmaları başladı. 

Antalya'da 110 bin dönümde 5 büyük müze!

ANTALYA'nın en gözde alanlarından birinde 110 bin dönümde inşa edilecek kent müzesi, Türkiye'nin en büyüğü olacak. 5 büyük müzenin yanı sıra, alanda gececi sergi alanları da yer alacak.

Yemen'in imar çalışmalarında Mısır'ın büyük rolü olacak!

Yemen Başbakanı Ahmed bin Dağr, "Yemen'in yeniden imarı ve devlet kurumlarının yeniden tesisi için krizi sona erdiren anlaşmaya varılmasının ardından imar çalışmaları konusunda Mısır'ın büyük rolü olacak." dedi.

İzmit Ulu Cami'nin yıkım kararı yargıya taşındı!

Tuna Evleri yapılırken yıkılmak istenen ancak yargı kararıyla yıkımı durdurulan Ulu Camii, şimdi de yakınında açılan tekel bayi sebebiyle mahkemelik oldu. Cami Yaşatma Derneği, konunun takipçisi olacak.

Ankara Oran'daki harabe iş merkezinde yıkım olacak mı?

Ankara Hürriyet’in “Harabe iş merkezi” başlığıyla gündeme getirdiği Oran’da atıl durumdaki iş merkezinde iki yıldır hiçbir gelişme olmadı. Yıkım için 41 kişiden ‘olur’ alan site yönetimi, bir kişinin muvafakat vermemesi nedeniyle çaresiz kaldı.

Zirai Donatım Fabrika Camii Lojmanı'ndaki yıkım tamamlandı!

Kent Park içerisindeki yeşil alan genişletme çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini açıklayan Vardar, “Zirai Donatım Fabrika Camii Lojmanındaki yıkım çalışmalarımız tamamlandı. Kent Park’taki yeşil alanlar genişlemiş olacak” dedi.

Taksim İlkyardım Hastanesi'nde yıkım başladı!

Yıkılıp yeniden yapılmak üzere geçen yıl boşaltılan Taksim İlkyardım’da yıkım başladı. İnşaat 2 yılda bitirilecek. Yapılacak modern hastane 200 yataklı, 64 poliklinik odalı, 43 yoğun bakım yataklı olacak

2bde yıkım olacak mı Haberi

2bde yıkım olacak mı


AK Parti belediye meclis üyeleri, gençlik ve kadın kolları üyeleriyle Yavuz Selim Mahallesi'ne gelen Başkan Köşker mahalle sakinleri tarafından ilgiyle karşılandı. Bölge esnaflarını tek tek dolaşarak hayırlı işler dileyen Başkan Köşker, vatandaşlarla da sohbet etti. 


Vatandaşların hizmetlere ve projelere ilişkin görüş ve taleplerini alan Başkan Köşker, bölgede bulunan hemşeri derneklerinin lokallerine de uğradı. Hemşeri demeklerinde düzenlenen toplantılarda vatandaşların sorularını yanıtlayan AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 2B arazilerine ilişkin vatandaşların sorularını da cevaplandırdı. 


YIKIM YOK! 

2B ve hazine arazisi üzerinde bulunan mahallenin planlarının yapıldığını vurgulayan Başkan Köşker, "Başkan Köşker konuşmasının devamında, "Y.Selim ve Hürriyet mahallelerimiz 1/1000'lik planları olmayan iki mahallemiz. 

2B statüsünde arazi üzerinde bulunan bu mahallelerimiz için ilgili yasanın geçmesinden sonra 1/1000 planlarımızı hazırladık bakanlığımıza sunduk....