28 / 03 / 2024

3. havalimanı açılış tarihi

3. havalimanı açılış tarihi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve çok sayıda devlet başkanının katılımıyla bugün hizmete açılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına dakikalar kaldı. Dünya liderleri açılış törenine katılmak için İstanbul'da gelmeye başladı...

3. Havalimanı’nın açılış tarihi değişti mi?

İstanbul’un yeni havalimanında çalışmalarda sona yaklaşılırken yeni havalimanında açılış tarihinin değiştiği iddia ediliyor. 

3. havalimanı tarihi sefer öncesi havadan görüntülendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın içinde olacağı uçak Türkiye'nin en önemli dev projelerinden İstanbul'un 3. havalimanına yarın inmesi bekleniyor. 3. havalimanında son durum havadan görüntülendi.

3. havalimanında ticari alan kiralama başvuruları başladı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, hizmete girdiğinde dünyanın en büyüğü olacak İstanbul Yeni Havalimanı'nda yer almak için dev kargo şirketlerinin başvuruda bulunmaya başladıklarını açıkladı. 

Türkiye 3. havalimanı ile lojistik üs olacak!

DHL Express’in CEO’su Lassen, 3. Havalimanı’yla birlikte Türkiye’nin bölgesel bir lojistik üssü olacağını öngördüklerini dile getirdi. 

3. havalimanı Almanya'da yeniden gündemde!

Tamamlandığında dünyanın en büyüğü olacak 3. havalimanın ilk etabı 29 Ekim'de açılacak. 3.havalimanı Almanya'da yeniden gündeme geldi. 

3. havalimanında öncelik yolcu konforu!

Türk Hava Yolları son 2 yıldır yaşadığı türbülansı geride bırakıp 2017’de 1 milyar 22 milyon dolarlık esas faaliyet kârı ve 223 milyon dolarlık net kâr tutarına ulaştı.

3. Havalimanı'nda yeni ortak çok zor!

Limak'ın Başkanı Nihat Özdemir, inşaatı devam eden 3'üncü Havalimanı'na ortak almayla ilgili işlettiğimiz havalimanlarına teklifleri düşünürüz ama 3'üncü havalimanı için kolay değil" dedi.

3. Havalimanı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın uçağını bekliyor!

3. Havalimanı inşaatı yüzde 80 tamamlandı. 3. Havalimanı'nda uçak inişleri için hazır hale gelen pist havadan görüntülendi.

3. Havalimanı'nda 26 Şubat sürprizi!

Dünyanın en büyük havalimanlarından biri olması beklenen 3. Havalimanı'nda sona yaklaşılıyor. Dev Havalimanına Şubat ayının son haftasında Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından sürpriz bir uçuş olabilir.

3. havalimanı kaç etapta tamamlanacak?

Tamamlandığında 200 milyon yolcu kapasitesine ve dünyanın en büyük havalimanına olma özelliğine sahip olacak 3. havalimanı projesi hızla ilerleiyor. Peki 3. havalimanı kaç etapta tamamlanacak?

3. Havalimanı'nın ismi açılışta belli olacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İstanbul Yeni Havalimanı inşaatında incelemelerde bulundu. Bakan Ahmet Arslan, 3. Havalimanı hakkında önemli açıklamalar yaptı. 

3. Havalimanı kulesi havadan görüntülendi!

İnşaat çalışmaları tamamlandığında 200 milyonu aşan yıllık yolcu kapasitesine sahip olması planlanan 3. Havalimanı'nda çalışmalar son sürat devam ediyor. 

3. havalimanının ‘yer’ine yatırım teşviki!

Havayolu ile yük veya yolcu taşımacılığına yönelik büyük ölçekli yatırımlar, Resmi Gazete’de yayımlanan kararla teşvik kapsamına alındığı açıklandı.

3. Havalimanı ilkleriyle Avrupa’ya fark atacak!

Türkiye’nin ilk enerji merkezinin kurulacağı 3. havalimanı, ‘ilk’lerle Avrupa’ya fark atacak. Üçüncü havalimanı projesi  rekabeti kızıştıracak.

Rize-Artvin Havalimanı bugün açılıyor! İlk uçak iniş yaptı! 

Deniz dolgusu ile inşa edilen havalimanlarından biri olan Rize-Artvin Havalimanı'nın açılışı bugün yapılıyor. Türkiye'nin ikinci denize dolgu havalimanı olan Rize-Artvin Havalimanı, 45 metre genişlik ve 3 bin metre uzunluğundaki pistiyle dikkat çekiyor. 

Rize-Artvin Havalimanında sona gelindi, yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlı tarafından 3 Nisan 2017'de temeli atılan, Türkiye'nin deniz dolgusuyla inşa edilen ikinci havalimanı Rize-Artvin Havalimanı’nda açılış için son kontroller gerçekleştiriliyor.

Rize-Artvin Havalimanı açılış tarihi belli oldu! İlk Erdoğan ve Aliyev'in uçakları iniş yapacak

Rize-Artvin Havalimanı yapım döneminde 56 farklı sektöre doğrudan veya dolaylı olarak fayda sağladı. Rize-Artvin Havalimanı'nın açılış tarihi 14 Mayıs 2022 olarak açıklandı. Rize-Artvin Havalimanı'na ilk inişi Erdoğan ve Aliyev'in uçakları yapacak.

İstanbul Havalimanı'nın 3. pisti bugün açılıyor!

Son hazırlıkları tamamlanan İstanbul Havalimanı'nın bağımsız üçüncü pisti bugün açılıyor. İstanbul Havalimanı’nda saatlik uçak iniş kalkış kapasitesin 80‘den 120’ye ulaşacak 3. bağımsız pistin yanı sıra, yapılan törende cami ve devlet konuk evinin de açılması planlanıyor.

İstanbul Havalimanı'nın 3. pisti 14 Haziran'da açılıyor!

Son hazırlıkları tamamlanan  İstanbul Havalimanı'nın bağımsız üçüncü pisti 14 Haziran'da açılıyor.

Tuzla'da yapılan Binali Yıldırım İlokulu ve Anaokulu açılıyor!

Tuzla'da Binali Yıldırım'ın çocukları Bahar Büşra Köylübay, Bülent Yıldırım ve Erkam Yıldırım tarafından yaptırılan Binali Binali Yıldırım İlkokulu ve Anaokulu, 3 şubatta açılıyor...

Esenyurt Hayat Park 3 AVM açılış tarihi!

Esenyurt Hayat Park 3 AVM açılış tarihi haberimizde yer alıyor. AVM için kazı çalışmaları 2 hafta kadar önce başladı.

3. Havalimanı’nın adı İstanbul Airport mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bugün saat 16:30'da açılacak olan 3. havalimanında çalışmalar tam gaz devam ediyor. Herkes tarafından merak edilen havalimanının adı henüz açıklanmadı. Ancak havalimanının girişine " İstanbul Havalimanı / İstanbul Airport " yazılı tabela asıldı...

İstanbul Yeni Havalimanı açılışına saatler kaldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve çok sayıda devlet başkanının katılımıyla bugün hizmete açılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına dakikalar kaldı. Dünya liderleri açılış törenine katılmak için İstanbul'da gelmeye başladı...

Yeni Havalimanı açılışında HAVAİST otobüsleri hizmet verecek!

Bugün açılışı gerçekleşecek İstanbul Yeni Havalimanı'na gidecek misafirler HAVAİST otobüsleri tarafından havalimanı otoparkından etkinlik alanına taşınacak.

İstanbul Yeni Havalimanı açılıyor!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ilk etabı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve çok sayıda devlet başkanının katılımıyla saat 16.30'da hizmete açılıyor...

İstanbul Yeni havalimanının bağlantı yolu bugün açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu'nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Kuzey Marmara Otoyolu'nun İstanbul Yeni Havalimanı'na bağlantıyı sağlayacak olan Tayakadın Kavşağı-Odayeri kesimi bugün açılıyor. 

3. Havalimanı'na 'İstanbul Havalimanı' tabelası takıldı!

3.Havalimanı'nın açılışına saatler kala, isminin ne olacağı da oldukça merak ediliyor. Yeni havalimanı girşine takılan tabelada 'İstanbul Havalimanı' yazdığı görüldü.

3. havalimanı açılış tarihi Haberi

3. havalimanı açılış tarihi

İstanbul Yeni Havalimanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve çok sayıda devlet başkanının katılımıyla bugün saat 16.30'da hizmete açılıyor.  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı taşıyan "CAN" uçağı, İstanbul'da açılışı yapılacak havalimanına teker koydu.
 

6 ayrı pistten meydana gelen İstanbul Yeni Havalimanı'nın adı da bugün belli olacak. Adı henüz açıklanmayan İstanbul Yeni Havalimanı'na tabela takıldı. Tabelada 'İstanbul Havalimanı' yazdığı dikkat çekti.

Limak / Kolin / Cengiz / Mapa / Kalyon Ortak Girişim Grubu tarafından inşa edilen yeni havalimanının ilk etabı 42 ayda tamamlandı. Havalimanı inşaatında yaklaşık 200 bin kişi çalıştı.

Havalimanı açılış törenine Arnavutluk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ilir Meta, Katar Devleti Emiri Şeyh Tamim Bin Hamad Al-Thani, Kırgız Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sooronbay Jeenbekov, Kosova Cumhurbaşkanı Hashim Thaçi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Makedonya Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Gjorge...