26 / 04 / 2024

3. havalimanı bilanço

3. havalimanı bilanço

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Yalçın Bayer, Binali Yıldırım ile yapmış olduğu röportajı bugün köşesinde " Bir çukur verdik 80 katrilyon alıyoruz " başlığıyla yayınladı. İşte o yazının detayları...

3. havalimanına malzeme yetmedi, taş ocağı genişletildi!

İstanbul'da hayata geçirilen 3. havalimanı inşaatında kullanılan malzemeler yetmedi ve o nedenle taş ocağı genişletildi...

3. havalimanı, akıllı havalimanı olmalı!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Abbas Güçlü bugünkü yazında "3. havalimanı "en büyük" mü yoksa "en akıllı" mı olmalı?" başlıklı yazısına yer verdi. İşte o yazı...

3. Havalimanı bölgesinde yeni yapılaşma mı başlıyor?

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Leyla İlhan, bugünkü yazısında ''3. Havalimanı projesinin yapıldığı kuzey bölgesinde yeni bir yapılaşma mı başlıyor?'' sorusunu yanıtladı. İşte o haber...

İstanbul'un gelişme trendinde adresi 3. Havalimanı ve Köprü!

Keleşoğlu Holding Pazarlama ve Satış Koordinatörü Bilge Özdemir bugünkü yazısında İstanbul'un gayrimenkul gelişme trendinde adresin 3. Havalimanı ve Köprü olduğunu belirtti. İşte Bilge Özdemir'in o yazısı..

3. havalimanı metro hattı 2018'e yetişmeyecek mi?

Cumhuriyet Gazetesi Köşe Yazarı Çiğdem Toker bugünkü yazısında 3. havalimanı metro hattı sorununu ele aldı. İşte o yazı:

Antalya’ya 3. havalimanı ve iki yeni kayak pisti geliyor!

AK Parti Antalya Milletvekili adayı Mevlüt Çavuşoğlu’nun ‘Vizyon Şehir Antalya’ sloganıyla açıkladığı projeler arasında 2 kayak pisti ve 3. havalimanı da var. Çavuşoğlu bölgeye uygun sera kredisi müjdesi de verdi.

Antalya'ya 3. havalimanı ve iki yeni kayak pisti geliyor!

AK Parti Antalya Milletvekili adayı Mevlüt Çavuşoğlu’nun ‘Vizyon Şehir Antalya’ sloganıyla açıkladığı projeler arasında 2 kayak pisti ve 3. havalimanı da var. Çavuşoğlu bölgeye uygun sera kredisi müjdesi de verdi.

Mesut Yılmaz'ın oğulları 3. Havalimanı inşaatında!

Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın oğulları Emir Hasan ve Mehmet Yavuz yılmaz, 3. havalimanının harfiyat işine girdi. Yılmaz Kardeşlerin şirketi CFS ve diğer 10'a yakın harfityatçı şirketin yaptığı işin büyüklüğü ise 1 milyar Euro'nun üzerinde.

3. Havalimanı projesinde yer alan tarihe geçer!

3. Havalimanı'nın ilk fazının bataklık olmayan kısımda inşa edileceğini söyleyen CMLKK ortaklığının CEO'su Yusuf Akçayoğlu, "Tarihe geçecek bu projede kim yer alacaksa o da tarihe geçer" dedi

3.havalimanı projesi tarihe geçecek!

3. Havalimanı'nın ilk fazının bataklık olmayan kısımda inşa edileceğini söyleyen CMLKK ortaklığının CEO'su Yusuf Akçayoğlu, "Tarihe geçecek bu projede kim yer alacaksa o da tarihe geçer" dedi..

3. havalimanı gökyüzünden görüntülendi!

Son zamanlarda bulunduğu konum nedeniyle tartışmalara neden olan ' 3. Havalimanı ’ gökyüzünden görüntülendi. Yoğun çalışmanın görüldüğü alanda köy sakinleri de çalışmalardan dolayı uyuyamadıklarını söyledi.

3. havalimanı gökyüzünden görüntülendi!

3. havalimanı projesi gökyüzünden görüntülendi. Türkiye'yi ve de İstanbul'u dünya hava trafiğinin en önemli merkezi konumuna getirmesi beklenen İstanbul'daki yeni hava limanında zemin çalışmaları sürüyor.

3. havalimanının zemin çalışmalarına devam ediliyor!

İstanbul’a yapılacak olan 3. havalimanın 76.5 kilometrekarelik arazisinde zemin çalışmaları titizlikle devam ediyor. Zemin çalışmalarında kullanılmak üzere 300 milyon euro’luk makine parkı oluşturuldu...

3. havalimanı bilanço Haberi

3. havalimanı bilanço

İZMİR milletvekili Binali Yıldırım ile seçim öncesi bir görüşme yapmıştık. Seçim yarışı ile ilgili görüşlerini açık şekilde anlatmıştı. Bu arada İstanbul’daki 3. havalimanı ve köprü ile ilgili görüşlerini da almak istedik, konuya farklı yönlerden girdik. Ancak seçim öncesi bunları yayınlamak bir ölçüde ‘propaganda’ malzemesi olacağından bugünlere bıraktık bu yazıyı... Yıldırım, yeni oluşturulacak kabinede ‘mutlaka’ yer alacağı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisini G-20 toplantısında yanından ayırmamasından anlaşılıyor. Yeni kabinede hangi görevi üstleneceği artık söylemeyelim.


3. Havalimanı Projesi yerine, Atatürk Havalimanı’nı denize kadar uzatmakla Karadeniz ormanları tahribattan kurtarılabilir miydi? Yıldırım, buna biraz da tepki gösterdi; “Olmaz” dedi ve “Size 3. havalimanı ve 3. köprü konusunu sabaha kadar anlatabilirim” diye de ekledi.



YEŞİLKÖY OLMUYOR ÇÜNKÜ...

Bakın Yeşilköy’de neden yapılmıyor:“Yenibosna’yı oraya getirmek zorundasınız....