19 / 04 / 2024

3. havalimanı ne zaman bitecek

3. havalimanı ne zaman bitecek

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın da katıldığı forumda " Gelecek yıl ilk fazı açıldığında 90 milyon yolcuya hizmet edecek 3. Havalimanı, 100 bin kişiye iş imkanı sunacak1 dedi. .

3. havalimanının yüzde 52'si tamam!

İGA Havalimanları İnşaatı CEO'su Akçayoğlu: "3. havalimanının yüzde 52’sini tamamladığımız bugünlerde, 2 bin 800 beyaz, 23 bin 200’ü mavi yaka olmak üzere toplam 26 bin kişi canla başla havalimanımızı Türkiye ile buluşturmak için çalışıyor." dedi.

3. havalimanı havacılık sektörü için kazanım!

Lufthansa Türkiye Genel Müdürü Geçer, İstanbul Yeni Havalimanı'na ilişkin, "Havacılık sektörü için çok büyük bir kazanım yaratacak." dedi.

3. havalimanının yüzde 39'u tamamlandı!

İstanbul'daki 3. Havalimanı'nda işlerin durduğunun belirtildiğini anımsatan Arslan, bugün itibarıyla fiziki gerçekleşmenin yüzde 39 olduğunu söyledi.

3. Havalimanı'nın yüzde 27'si tamam!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, üçüncü havalimanı şantiyesini gezdi. Arslan, "Yüzde 27'si bitti buranın. Tamamı bittiğinde günde 3 bin uçak inecek" dedi.

3. Havalimanı inşaatında son durum!

Yeni havalimanının inşaatında takvimin önünde gittiklerine dikkat çeken Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Serdar Hüseyin Yıldırım, havacılıkta gelişmiş ülkelerden projede yer almak için talep geldiğini söyledi

3. havalimanının ilk etabının yüzde 15'i tamamlandı!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve İGA Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Özdemir, İstanbul'a yapılan 3. Havalimanı inşaatının tüm hızıyla devam ettiğini belirterek "Havalimanının ilk etabının yüzde 15'i tamamlandı" dedi.

3. havalimanının adı ne olacak?

Bakan Binali Yıldırım, "İstanbul Atatürk Havalimanı, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı gibi başı İstanbul olur da, orada bir başka isim daha olabilir" dedi.

3. havalimanı inşaatında son durum!

3. Havalimanı şantiyesinde 2 bin kamyon, 400 iş makinesi aralıksız çalışıyor. Bir yandan inşaat çalışmaları sürerken, diğer yandan tasarım ayrıntıları da netleşiyor. İşte 3 havalimanı inşaatında son durum...

3. Havalimanı'nın ilk etabı ne zaman açılacak?

YOLCU kapasitesi itibarıyla dünyanın en büyük havacılık merkezi olacak İstanbul Yeni Havalimanı Projesi'nde çalışmalar yoğun tempoyla devam ediyor.

3. Havalimanı'nda bin 800'ü aşkın hafriyat kamyonu çalışıyor!

Beş aylık siyasi belirsizlik sürecinde geleceğine ilişkin çeşitli yorumlar yapılan mega proje, kesintiye uğramadan sürüyor. Proje kapsamında kurulan onlarca şantiyede bin 800'ü aşkın hafriyat kamyonu çalışıyor.

3. Havalimanı'nın ilk etabı 2018'de faaliyete geçecek!

5 aylık siyasi belirsizliğin ardından geleceğine yönelik yorumlar yapılan 3. Havalimanı projesi kesintiye uğramadan sürüyor. Şantiyelerinde 1.800'ü aşkın kamyon çalışıyor.

3. havalimanı Türkiye ekonomisinin önemli bir parçası!

Boeing'in dergisinde Türkiye'den övgüyle söz edillerek, "İstanbul'da yapılan 3. havalimanı da dahil olmak üzere havacılık, modern ülke ekonomisinin önemli bir parçasını oluşturuyor" ifadesi kullanıldı.

3. Havalimanı'nda gecikme olmayacak!

DHMİ Genel Müdürü Serdar Hüseyin Yıldırım şöyle konuştu: "3. Havalimanının gecikmesiyle ilgili bir durum söz konusu olmayacak, iki hafta evvel bir teftiş yaptık'' diye konuştu.

3. Havalimanı terminal binası inşaatı başladı!

DHMİ Genel Müdürü Serdar Hüseyin Yıldırım, Atatürk Havalimanı’nda görev yapan gazetecilerle iftar yemeğinde bir araya geldi. Yıldırım burada yaptığı açıklamada 3. havalimanı terminal binası inşaatına başlandığını bildirdi.

3. Havalimanı'na 'İstanbul Havalimanı' tabelası takıldı!

3.Havalimanı'nın açılışına saatler kala, isminin ne olacağı da oldukça merak ediliyor. Yeni havalimanı girşine takılan tabelada 'İstanbul Havalimanı' yazdığı görüldü.

3. havalimanının ne kadara mal olduğu belli oldu!

İGA Havalimanı İşletmesi AŞ CEO’su Kadri Samsunlu, 29 Ekim’de açılacak olan İstanbul 3. havalimanı hakkında önemli açıklamalar yaptı. 

3. Havalimanı'nın adı ne olacak?

Habertürk gazetesi yazarı Sevilay Yılman, 3. Havalimanının adını kesin olarak öğrendiğini söyledi. Sevilay Yılman'ın iddiasına göre, yeni havalimanının adı "Abdülhamit Han."

Gayrettepe - 3. Havalimanı Metro Hattı ne zaman açılacak?

Gayrettepe - 3. Havalimanı Metro Hattı'nda çalışmalar son gaz devam ediyor. Vatandaşların açılışını dört gözle beklediği projenin 2019 yılının sonunda açılması planlanıyor.

3. havalimanı bağlantı yolları tamamlandı!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Osman Gazi Köprüsü, Marmaray, Avrasya Tüneli derken, dünyanın gözü şimdi de 3. Havalimanı'nda. Peki 3. havalimanı inşaatında son durum ne?

3. havalimanının adı ne olacak? İsim kampanyası başlatıldı!

3. havalimanı için sosyal medyada başlatılan #AdıAtatürkOlsun etiketine binlerce kişiden destek geldi... 

3. havalimanı "Vay be" dedirtecek!

3. havalimanı için dünyaya ‘Vay be! Türkler yaptı’ dedirtmeyi başaracaklarını dile getiren İGA İcra Kurulu Başkanı Kadri Samsunlu, “2023’te yolcu sayısı açısından 100’ler kulübüne gireriz. Yani, yıllık 100 milyon yolcuyu yakalarız” dedi. 

Halkalı-3. havalimanı metro ihalesi ne durumda?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Halkalı-3. havalimanı metro ihalesinin son durumu hakkında bilgi verdi...

3. havalimanının ilk etabı tamamlanıyor!

Türkiye’nin en önemli projeleri arasında yer alan 3. havalimanının ilk etabı 29 Ekim 2018 tarihinde açılıyor. Peki metro hattı ne zaman açılacak?

İşte 3. Havalimanı'yla ilgili tüm merak edilenler!

Cumhuriyetin 100. yılına 5 kala açılacak olan İstanbul’un üçüncü havalimanı rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. İşte 3. Havalimanı'yla ilgili tüm merak edilenler...

3. Havalimanı, 3 Katlı İstanbul Tüneli'nde son durum!

3. Havalimanı, Kanal İstanbul, 3 katlı İstanbul Tüneli gibi dev projelerde gelişmeler neler? 3. Havalimanı’nın ismi ne zaman açıklanacak? Nasıl belirlenecek? İşte tüm soruların cevapları..

3. Havalimanı'na ilk uçağın ne zaman ineceği belli oldu!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan mega projelerle ilgili açıklamalar yaptı. Arslan açıklamasında 3. Havalimanı'na ilk uçağın ne zaman ineceği açıkladı. 

Çuhadaroğlu, 3. havalimanı ihalesi kazanamadı!

Çuhadaroğlu Metal Sanayi ve Pazarlama 3. havalimanının tümüne ilişkin, bu tüm büyüklük içinde açılan yaklaşık 87 bin 230 metrekarelik yaklaşık ilk etap ihalesine 1 Nisan 2016 tarihinde teklif verilmişti. Verilen teklif olumsuz sonuçlandı.

3. havalimanı ne zaman bitecek Haberi

3. havalimanı ne zaman bitecek

İstanbul Yeni Havalimanı, Almanya'da düzenlenen ve ulaştırma sektörünü bir araya getiren Uluslararası Ulaştırma Forumunda (ITF) 57 ülkenin ulaştırma bakanının katıldığı oturumda anlatıldı.


Şirketten yapılan açıklamaya göre, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın da katıldığı forumda, İGA Havalimanları İnşaatı Üst Yöneticisi (CEO) Yusuf Akçayoğlu "Mega Proje Ulaşımlarının Yönetimi" ve "Uluslararası Ulaşım Bağlantılarının Yönetimi" başlıklı oturumlarda havalimanına ilişkin bilgiler verdi.


Akçayoğlu, Türkiye'de ulaştırma ve havacılık sektöründe son 15 yılda çok önemli gelişmeler yaşadığına dikkati çekerek, çok sayıda önemli projenin hayata geçtiğini, özellikle havacılık sektöründe önemli yatırımların uygulamaya sokulduğunu anlattı.


İstanbul Yeni Havalimanının ulaşım sektörünün dünyadaki payını büyüteceğini öngördüklerini paylaşan Akçayoğlu, şu değerlendirmelerde bulundu:


"Gelecek yıl ilk fazı açıldığında 90 milyon yolcuya hizmet edecek havalimanımız, 100 bin kişiye iş imkanı sunacak. 2025'e gelindiğinde, havalimanında doğrudan...