28 / 03 / 2024

3. Havalimanı yatırım

3. Havalimanı yatırım

Dünya Bankası’nın verilerine göre Türkiye, 2015 yılında 44.7 milyar dolar ile kamu-özel ortaklığı kapsamında en fazla tutarda özel sektör yatırımı gerçekleştiren ülke oldu. Türkiye’yi liderliğe İstanbul Yeni Havalimanı ve Gebze-İzmir Otoyolu projeleri taşıdı.

3. Havalimanından 26 milyar euro kira geliri sağlanacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni havalimanında kritik bir eşiğin aşıldığını belirterek, devletin kasasından bir kuruş bile çıkmadan hayata geçecek projeyle 26 milyar euronun üzerinde kira geliri sağlanacağını bildirdi.

Halk GYO ve Haldız İnşaat'tan Sakarya’ya 3,5 milyar TL’lik yatırım!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Haldız İnşaat, Sakarya Adapazarı'nda 3,5 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. İstanbullulardan yoğun talep gören projenin teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. 

Arazi yatırımında İstanbul, İzmir, Ankara'yı sollayacak 3 yeni il peş peşe açıklandı! Yatırımcılar acil bakın!

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin son zamanlarda sık sık gündeme gelen arazi yatırımında İstanbul, İzmir, Ankara'yı sollayacak olan 3 yeni il peş peşe açıkladı. İşte o iller...

Borsa İstanbul, son 3 ayda en fazla kazandıran yatırım aracı oldu!

Borsa İstanbul, son 3 ayda en fazla kazandıran yatırım aracı olmayı başardı. Borsada hâlâ çok ucuz hisseler olduğunu ifade eden Yapı Kredi Portföy Genel Müdürü Müge Peker, yabancı yatırımcının da dönmesiyle endekste artışın devam edeceğini söyledi.

Altından 3 kat fazla kazandırdı! Kısa vadeli yatırım aracı oldu!

Son zamanlarda arsa fiyatları yatırımcısının yüzünü güldürüyor. Yatırım araçları içerisinde bir senede yüzde 200’ün üzerinde kazançla öne çıkan arsalar, özellikle İstanbul'da yıllık bazda yatırımcısına gram altından 3 kat fazla kazanç sağladı.

Hurda alıp yatırım yapın! Hurda alüminyum fiyatları tavan yaptı! İşte 3 Şubat 2023 fiyat listesi…

Hurda alüminyum fiyatlarının tavan yapmasıyla birlikte hurda neredeyse yatırım aracına dönüştü. İşte 3 Şubat 2023 fiyat listesi…

Gözde Grubu 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastı! Tam 3 bin yeni konut geliyor!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı yaptığı açıklamada 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastıklarını dile getirerek, 3 bin yeni konut üreteceklerini kaydetti.

Türkiye'nin uluslararası yatırım pozisyonu verileri yayımlandı! Temmuzda eksi 217,3 milyar dolar

Türkiye'nin yurt dışı varlıkları ile yükümlülüklerinin farkı şekilde tanımlanan net uluslararası yatırım pozisyonu (UYP), temmuzda eksi 217,3 milyar dolar oldu. İşte detaylar…

Dolar 3 ay sonra bu kadar olacak! Analistler şimdi açıkladı! Buraya bakmadan sakın yatırım yapmayın!

Piyasalarda yaşanan belirsiz hava vatandaşı şüpheye sürüklerken analistler dolar 3 ay sonra geleceği rakamı açıkladı. Bu haberi okumadan, sakın yatırım yapmayın! Hemen bakın, sonra pişman olmayın.

Vakıf GYO 3 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı üç şehirdeki 4 referans proje için 3 milyar TL yatırım yapacak.

Çukurova Havalimanı için 2.3 milyar TL'lik yatırım teşvik belgesi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Nisan 2021'e ait yatırım teşvik belgelerinin olduğu liste Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında açıklandı. Nisan 2021'in en yüksek bedelli teşvik belgesi Mersin ilinde hayata geçirilecek olan Çukurova Havalimanı için verildi. 

Global Yatırım Holding ilk 3 ayda gayrimenkullerinden 5.3 milyon TL gelir elde etti!

Global Yatırım Holding (GYH), 2021'in ilk üç ayını kapsayan finansal sonuçlarını duyurdu. Şirket, gayrimenkul iş kolunda 5,3 milyon Türk Lirası gelir ve 0,4 milyon Türk Lirası FAVÖK kazandı. 

Yatırım Varlık Kiralama'nın 3.3 milyon TL'lik kar payı ödemesi tamam!

Yatırım Varlık Kiralama'nın TRDYVKS12326 ISIN kodlu kira sertifikasının 1. kupon dönemine ilişkin 3 milyon 396 bin 50 TL'lik kar payı ödemesi bugün itibarıyla yapıldı. 

Pi Yapı'dan Çeşme Ovacık'a 3 milyon dolarlık otel yatırımı!

Pi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Halim Aydın, Çeşme Ovacık’ta 3 milyon dolarlık yeni bir otel yatırımı yapacaklarını müjdeledi. Aydın, “12 ay hizmet verecek. 2022 Haziran’da açmayı planlıyoruz” diye konuştu.

3. Havalimanı yatırım Haberi

3. Havalimanı yatırım

Dünya Bankası’nın verilerine göre Türkiye, 2015 yılında 44.7 milyar dolar ile kamu-özel ortaklığı kapsamında en fazla tutarda özel sektör yatırımı gerçekleştiren ülke oldu. Türkiye’yi liderliğe İstanbul Yeni Havalimanı ve Gebze-İzmir Otoyolu projeleri taşıdı. 

Ardı ardına hayata geçirilen dev projeler, Türkiye’yi uluslararası arenada zirveye taşıdı. Dünya Bankası’ndan altyapı projelerine özel sektör katılımına ilişkin yapılan açıklamada, Türkiye’nin 2015 yılında 44.7 milyar dolarlık rekor bir tutara sahip 7 projenin finansal olarak kapanışıyla çıta yükselttiği ifade edildi. Açıklamaya göre Türkiye ulaştırma sektöründeki iki mega anlaşmayla küresel yatırımın yüzde 40’ını sırtladı. Açıklamada, “Bunlar, İstanbul Yeni Havalimanı  ve Gebze-İzmir Otoyolu” denildi. 

İkinci Sıra Kolombiya’nın 

Rapora göre küresel yatırım 2015 yılında bir önceki yılla karşılaştırıldığında büyük ölçüde değişmedi ve 111.6 milyar dolar oldu. 2015 yılında en fazla yatırım çeken...