19 / 04 / 2024

3. Havalimanına taşınma

3. Havalimanına taşınma

Türkiye'nin en önemli projeleri arasında yer alan İstanbul yeni havalimanının ilk etabının açılış tarihi olan 26 Şubat 2018'e yetişmesi için çalışmalar hızla devam ederken, şirketler de şimdiden taşınma planlarını yapmaya başladı.

İstanbul Arkeoloji Müzesi'nin Atatürk Havalimanı'na taşınacağı iddiası TBMM'de!

İstanbul Arkeoloji Müzesi'nin Atatürk Havalimanı'na taşınacağı iddiası meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nın taşınma kararına öğrencilerden tepki!

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nın Kadıköy’deki İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait binadan Göztepe’ye taşınma kararının alınmasına öğrencilerden tepki geldi.

Kira yardımı ve taşınma desteği yardımı nasıl alınır?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ödemeleri arasında yer alan kentsel dönüşüm kira yardımı ödemeleri devam ediyor. Bakanlık düzenli olarak ödenen kira yardımlarına ek olarak bir defalığına taşınma desteği yardımı da yapıyor. Peki kiracılara verilen yardımdan kimler yararlanabiliyor? İşte koşullar...

İstanbul Havalimanı'na taşınmanın yüzde 97'si tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan İstanbul havalimanı ile ilgili çok önemli detaylar verdi. Bakan Turhan, "Dünya havacılık tarihinin en büyük taşınmasını gerçekleştirdik. Şu an itibariyle yüzde 97 taşınma işlemleri gerçekleştirildi." dedi.

Atatürk Havalimanı'nın taşınması dünya basınında!

Atatürk Havalimanı’nın İstanbul Havalimanı’na taşınması için gerçekleştirilen taşınma operasyonu, dünya basınında geniş yer buldu. İngiliz Guardian ve ABD merkezli Washington Post gazeteleri, Büyük Göç olarak adlandırılan tarihi taşınmayı haberlerle okuyucularına sundu.

İstanbul Havalimanı'na taşınmanın yüzde 96'sı tamamlandı!

İstanbul Havalimanı'nda taşınma işlemlerinin büyük bir kısmı tamamlanırken, yurt dışı uçuş işlemlerine devam ediyor.

İstanbul Havalimanı'na taşınmanın yüzde 70'i tamamlandı!

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, İstanbul Havalimanı'na taşınmanın planlananın önünde devam ettiğini, yüzde 70'inin bittiğini tamamlandığını söyledi. Ekşi, "Eğer bir aksilik olmazsa planlanandan 2-3 saat önce taşınma tamamlanır diye düşünüyorum." diye konuştu.

İstanbul Havalimanı'na 'Büyük Göç'ün yüzde 38'i tamamlandı!

İstanbul’un yeni havalimanına doğru dün akşam saatlerinde Atatürk Havalimanı’ndan başlayan büyük göçün yüzde 38'i tamamlandı. Taşınma işlemi havadan görüntülendi.

İstanbul Havalimanı'na yakın ilçelere talep arttı!

Türkiye Taşınma Dosyası açıklandı. Yıl boyunca gelen taleplere göre, Türkiye’de taşınma talepleri bir önceki döneme göre yüzde 33 artış gösterdi. 3'üncü havalimanına yakın bölgeye talep yüzde 100 arttı.

İstanbul Havalimanı'na taşınma işlemi başladı!

Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na tarihi taşınma işlemi başladı. Taşınma süreci 45 saat olarak planlandı..

THY'de İstanbul Havalimanı'na taşınma için yoğun mesai!

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, "Büyük taşınmaya adım adım hazırlandık. Arkadaşlarımız ile 37 taşınma hazırlık toplantısı yaptık" dedi...

İstanbul Havaalanı’na taşınma bu gece başlıyor!

İstanbul Havalimanı’na büyük taşınma için saatler kaldı. Yeni havalimanı hem transit yolcu taşımacılığının hem de çevresinde kurulacak serbest bölgeyle ticaretin merkezi olacak.

Mevlüt Uysal: İstanbul Havalimanı'na taşınma sürecinde anlayış bekliyoruz!

İBB Başkanı Uysal, "İETT'nin Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na 15 gün süreyle ücretsiz taşıması var. Atatürk Havalimanı'na yanlışlıkla gelen birisi oradan rahatlıkla buraya gelebilecek" dedi...

3. Havalimanına taşınma Haberi

3. Havalimanına taşınma

Türkiye'nin en önemli projeleri arasında yer alan İstanbul yeni havalimanının ilk etabının açılış tarihi olan 26 Şubat 2018'e yetişmesi için çalışmalar hızla devam ederken, şirketler de şimdiden taşınma planlarını yapmaya başladı. Yeni havalimanının şu anda yüzde 38'i bitti. Atatürk Havalimanı'ndan transfer edilecek operasyonların planlanması için de Devlet Hava Meydanları İşletmesi ve taşınacak şirketler, İYH'nin işletmecisi İGA ile dün bir araya geldi. Yetkililer "Her şirketin kendi çalışması var. Sektör komiteleri oluşturulacak. Taşınma işleminin 2018'de bitmesi lazım. Bunu başarmak için şimdiden planlamaya başladık" diye...