26 / 04 / 2024

3. havalimanının adı ne olacak

3. havalimanının adı ne olacak

"Uyanık" girişimciler, resmi açılışı 29 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek olan İstanbul Yeni Havalimanı’nın sosyal medyada paylaşılan "isim tahminleri" ile ilgili alan adlarını (domain) topladı.

3. Havalimanı'nın adı ne olacak?

Habertürk gazetesi yazarı Sevilay Yılman, 3. Havalimanının adını kesin olarak öğrendiğini söyledi. Sevilay Yılman'ın iddiasına göre, yeni havalimanının adı "Abdülhamit Han."

Ahmet Hakan: Yeni havaalanının adı Mustafa Kemal olsun!

Ahmet Hakan, "Yeni havaalanının adı 'Mustafa Kemal' olsun" başlığıyla yayımlanan yazısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Milletimizin Gazi’ye hürmeti sonsuzdur. Milletimizin Mustafa’ya saygısında en küçük bir tereddüt yoktur." dedi...

İstanbul Yeni Havalimanı ne kazandıracak?

Türkiye'nin gurur projesi İstanbul Yeni Havalimanı inşaatında çalışmalar 7/24 devam ediyor. Dev proje 29 Ekim'de açılacak. Peki İstanbul Yeni Havalimanı ne kazandıracak?

3. havalimanı için tabelalar asıldı!

İnşaatı devam eden ve 29 Ekim'de açılacak olan 3. Havalimanı,  TEM ve D-100'de bulunan karayollarına ait yön levhalarındaki yerini aldı. 

3. havalimanının adı ne olacak?

Bakan Binali Yıldırım, "İstanbul Atatürk Havalimanı, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı gibi başı İstanbul olur da, orada bir başka isim daha olabilir" dedi.

3. havalimanının temeli yarın atılıyor!

Dünyanın en büyük havalimanının adı 'Mevlana' ya da 'Vecihi Hürkuş' olacak. Merakla beklenen ismi yarın temeli atacak Başbakan Erdoğan açıklayacak. Havalimanının 2018' de tamamlanması hedefleniyor...

3. havalimanı için Mevlana ismi düşünülüyor!

2018 yılı sonunda hizmete girmesi hedeflenen ve 3 Mayıs tarihinde ihaleye çıkan üçüncü havalimanının ismi merak konusu oldu. Havalimanı için önerilen isimler arasında Mevlana'nın öne çıktığı iddia edildi..

3. havalimanının adı İstanbul Havalimanı oldu! 

İstanbul'da inşa edilen 3. havalimanının adı İstanbul Havalimanı oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılışı yapılan yeni havalimanının isminin "İstanbul Havalimanı" olduğunu açıkladı...

3. Havalimanı’nın adı İstanbul Airport mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bugün saat 16:30'da açılacak olan 3. havalimanında çalışmalar tam gaz devam ediyor. Herkes tarafından merak edilen havalimanının adı henüz açıklanmadı. Ancak havalimanının girişine " İstanbul Havalimanı / İstanbul Airport " yazılı tabela asıldı...

3. havalimanı’nın adı ‘İstanbul Havalimanı’ mı?

Sosyal medyada dolaşın tabela fotoğrafları Üçüncü Havalimanı'nın adının İstanbul Havalimanı olduğunu ortaya koyuyor. Şirket yetkilileri konuyla ilgili soruları yanıtsız bıraktı.

3. Havalimanı’nın kulesi havadan görüntülendi!

Tamamlandığında dünyanın en büyüğü olacak olan İstanbul 3. Havalimanı’nın ’Lale’ figüründen esinlenerek yapılan ’Hava Trafik Kontrol Kulesi havadan görüntülendi

3. Havalimanı'nın adı ne olacak?

Habertürk gazetesi yazarı Sevilay Yılman, 3. Havalimanının adını kesin olarak öğrendiğini söyledi. Sevilay Yılman'ın iddiasına göre, yeni havalimanının adı "Abdülhamit Han."

İstanbul Yeni Havalimanı'nın son hali görüntülendi!

29 Ekim'de ilk etabı açılması planlanan İstanbul Yeni Havalimanı'nda sona yaklaşılıyor. 3. Havalimanı'nın son hali havadan görüntülendi. 

3. havalimanın ilk etabı 4 ay sonra açılacak!

Tamamlandığında dünyanın büyüğü olacak resmi açılışı 29 Ekim'de Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılacak olan 3. havalimanının birinci etabının inşaatı bitmek üzere. 

3. havalimanının güvenlik ekibi eğitime başladı!

İstanbul'da hayata geçirilen 3. havalimanında sona gelindi. Açılış için gün sayan havalimanında çalışacak güvenlik görevlileri eğitime başladı.

3. havalimanının adı ne olacak? İsim kampanyası başlatıldı!

3. havalimanı için sosyal medyada başlatılan #AdıAtatürkOlsun etiketine binlerce kişiden destek geldi... 

3. havalimanının yüzde 90,5'i tamam!

29 Ekim'de resmi açılışının yapılacağı İstanbul 3. havalimanında sona gelindi. Dev projenin yüzde 90,5'i tamamlandı...

3. havalimanı pilot ihtiyacını arttıracak!

THY İstihdam Müdürü Muhittin Hasan Uncular, "3. havalimanının faaliyete geçmesiyle pilot ihtiyacı da artacaktır" dedi. 

Alman Büyükelçi, 3. havalimanını ziyaret etti!

İstanbul'da çalışmaları tüm hızıyla devam eden 3. Havalimanı inşaatını Almanya'nın Türkiye Büyükelçisi Martin Erdmann da ziyaret etti. Büyükelçilik bu ziyareti "etkileyici" notuyla paylaştı.

Google 3. havalimanının adını açıkladı!

İstanbul Yeni Havalimanı Projesi'nde yüzde 85'lik fiziki gerçekleşmeye ulaşıldı. 29 Ekim 2018’de ilk uçuşları başlayacak olan İstanbul Yeni Havalimanı'nın ismini Google açıkladı. 

3. havalimanının adı ne olacak Haberi

3. havalimanının adı ne olacak

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, Birçok “uyanık” girişimcinin, ünlü kişi ve markaların adına domain hesapları, sahiplerinden önce alarak, bu yöntemle hatırı sayılır gelir elde ettikleri belirtiliyor. Domain adlarının gerçek sahipleriyle, “uyanık” girişimci arasında, domain sahipliği konusunda davalar sürüyor.

Söz konusu “uyanık” girişimcilerin hedefindeki yeni yer ise İstanbul 3. havalimanı oldu. Resmi açılışı 29 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek olan İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına günler kala, dev merkezin isminin ne olacağı merak edilirken, “uyanık” girişimciler sosyal medyada paylaşılan isim tahminlerine dayalı alan adlarını topluyor.

Domain sorgulama portallarındaki verilere göre, özellikle bu sene İstanbul Yeni Havalimanı ile ilgili isim tahminleri konusunda domain satışlarında da patlama yaşandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmi açılışta havalimanın adının açıklaması bekleniyor.

Sosyal medya forumlarında ise yeni havalimanına verilecek isim tahminleri...