25 / 04 / 2024

3. istanbul konut fiyatları bilgisi

3. istanbul konut fiyatları bilgisi

Konut ve ticari alanların yer verildiği 3. İstanbul projesinde peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor. 3. İstanbul Konutları'nın teslimleri 2019 yılında yapılacak...

Sancaktepe'de 524 bin TL'den başlayan fiyatlarla 3 adet konut imarlı arsa satılıyor!

Sancaktepe Belediyesi, İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi, Yenidoğan ve Abdurrahmangazi Mahallelerinde yer alan 3 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Sancaktepe'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihalesi ne zaman? 

İstanbul Arnavutköy'de 3 adet konut imarlı arsa satılıyor!

İstanbul Sultangazi Belediyesi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçesinde yer alan 3 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Arnavutköy'deki arsaların fiyatları ne kadar? 

O ildeki Vergi Dairesi 3+1 konut satışı yapacak! İhale tarihi 12 Aralık!

Sivas Kale Vergi Dairesi Müdürlüğü, 3+1 konut satışı yapacak. 145 metrekare büyüklüğündeki konutun satışı için 12 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

O ilde yaşayanlara müjde! 3 bin konut ve 10 bin iş yeri yapılacak!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya’da 3 bin konut ve 10 bin iş yerinin inşa edileceğini söyledi.  Başkan Gürkan, depremin ardından kentte modern bir yapı oluşturmak için incelemelerin yapılacağını açıkladı.

Lapseki'de 17 adet 1+1, 2+1, 3+1 konut ile 4 adet iş yeri satılıyor! Fiyatlar tek tek açıklandı! 

Çanakkale Lapseki'de 17 adet 1+1, 2+1, 3+1 konut ile 4 adet iş yeri satılıyor. Peki Lapseki'de yer alan konut ve iş yerlerinin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kavan Try 3'te konut fiyatları ne kadar?

Kavan Try 3 projesinde satışlar devam ediyor. Kavan Try 3 konut projesi, İzmit Kabaoğlu'nda Kavan İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Peki, Kavan Try 3'te konut fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Özak GYO'nun hedefi 4 yılda 3 bin konut!

Özak Global Holding, konut yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık yaptığı son dakika açıklamasında 4 yılda 3 bin konut hedeflediklerini dile getirdi.

Seba Central nerede? Seba Central'de 1+1, 2+1, 3+1 konut fiyatları kaç TL? 

Seba Central projesinde konut satışları devam ediyor. Peki Seba Central nerede? Seba Central'de 1+1, 2+1, 3+1 konut fiyatları kaç TL? İşte projeye ilişkin tüm detaylar....

Nurtaş Pendik'te son 3+1 konut!

Hak Yapı tarafından Pendik Velibaba'da hayata geçirilen Nurtaş Pendik'te son 3+1 konut fırsatı devam ediyor. Peki Nurtaş Pendik 3+1 daire fiyatı ne kadar? Nurtaş Pendik sosyal donatıları neler? Nurtaş Pendik ile ilgili ayrıntılar.

Pendik Belediyesi 3 taksitle konut imarlı arsa satacak! İstanbul'da arsa arayanlar hemen bakın!

İstanbul İli Pendik Belediye Başkanlığı, Pendik Dolayoba'da yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa için 3 taksit imkanı sağlanıyor.

O ilde 11 adet 3+1 konut satılıyor! Ev almak isteyenler bu tarihi kaçırmayın!

Niğde ili Bor Belediye Başkanlığı, Niğde ili, Bor ilçesinde yer alan 11 adet 3+1 konut satılıyor. Peki Niğde'de yer alan konuların fiyatları ne kadar? 

İstanbul’da 1.3 milyon konut dönüşüm bekliyor! Şehir Silivri ya da İzmit tarafına doğru genişletilebilir! 

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören, kentsel dönüşüm ile ilgili açıklamalarda bulundu. İstanbul’da 1.3 milyon konut dönüşüm bekliyor! Şehir Silivri ya da İzmit tarafına doğru genişletilebilir! 

O ilde 11 adet 2+1 ve 3+1 konut ile 3 adet iş yeri satılıyor! Ev ve dükkan sahibi olmak isteyenlere fırsat! 

Bursa ili Osmangazi Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Osmangazi ilçesinde yer alan 11 adet 2+1 ve 3+1 konut ile 3 adet iş yerini satıyor. İşte ayrıntılar...

3. istanbul konut fiyatları bilgisi Haberi

3. istanbul konut fiyatları bilgisi

Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından hayata geçirilen 3.İstanbul Başakşehir projesi toplam 1.272 konut, 107 cadde mağazası ve 102 çarşı dükkanından meydana geliyor. 


2+1, 3+1 ve 4+1 daire alternatiflerinin sunulduğu 3. İstanbul Konutları'nın büyüklükleri 105 metrekare ile 254 metrekare arasında değişiyor.


İstanbul Başakşehir'de yükselen 3.İstanbul projesi 116 bin metrekare alanda inşa ediliyor. Projede dairelerin teslimleri Haziran 2019 tarihinde yapılacak. 


3. İstanbul Başakşehir güncel liste fiyatları 495 bin TL'den başlayarak değişiyor. 3.İstanbul Konutları için peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanıyor. 


3.İstanbul Evleri projesinde yürüyüş yolları, sauna, fitness, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, spor alanları, cafe, restoran, kapalı otopark gibi imkanlar bulunuyor.


3. İstanbul Başakşehir güncel liste fiyatları!

2+1'ler 495 bin TL - 692 bin TL

3+1'ler 728 bin TL - 900 bin TL

4+1'ler 935 bin TL - 1...