24 / 04 / 2024

3. Kimyevi Maddeler ve Mamulleri Ar-Ge Proje Pazarı

3. Kimyevi Maddeler ve Mamulleri Ar-Ge Proje Pazarı

İSO'nun 500 büyük sanayi kuruluşu listesinde 200 milyon liraya yaklaşan cirosu ile yer alan Kayalar Kimya, tüm sektörü bir araya getiren 3. Kimyevi Maddeler ve Mamulleri Ar-Ge Proje Pazarı’nda 3 birincilik ve 1 ikincilik ile Ar-Ge ödüllerini topladı.

Assan Global Tekstil İnşaat Mobilya Hırdavat Kimyevi Maddeler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Assan Global Tekstil İnşaat Mobilya Hırdavat Kimyevi Maddeler Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Umut Şan tarafından kuruldu.

Artevo Grup İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Hırdavat Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artevo Grup İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Hırdavat Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 800 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Şengül tarafından kuruldu.

Ekim ayında en fazla ihracatı otomotiv endüstrisi yaptı!

Geçen ay 3 milyar 87 milyon dolarlık ihracata imza atan otomotiv endüstrisini, 2 milyar 706 milyon dolarla kimyevi maddeler, 1 milyar 497 milyon dolarla hazır giyim ve konfeksiyon sektörü izledi.

Demirler1 İnşaat Elektrik Malzemeleri Nakliye Kimyevi Maddeler Limited Şirketi kuruldu!

Demirler1 İnşaat Elektrik Malzemeleri Nakliye Kimyevi Maddeler Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehtap Gülhan taarfından kuruldu.

Haziran ayında en fazla ihracatı otomotiv endüstrisi gerçekleştirdi!

Açıklanan rakamlara göre, otomotiv endüstrisi, geçen ay 3 milyar 9 milyon dolar ile en fazla ihracat yapan sektör oldu. Otomotiv endüstrisini, 2 milyar 365 milyon dolarla kimyevi maddeler ve mamulleri, 1 milyar 659 milyon dolarla hazır giyim ve konfeksiyon izledi.

Esra Yazıcı Tözge kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kalekim Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Esra Yazıcı Tözge kimdir? Kaç yaşında? Esra Yazıcı Tözge daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Esra Yazıcı Tözge'nin eğitim hayatı nasıldı?

Hatice Zeynep Bodur Okyay kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kalekim Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Kale Grubu Başkanı ve CEO Hatice Zeynep Bodur Okyay kimdir? Kaç yaşında? Hatice Zeynep Bodur Okyay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hatice Zeynep Bodur Okyay'ın eğitim hayatı nasıldı?

Atagünler İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Plastik Kimyevi Maddeler Asansör Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Atagünler İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Plastik Kimyevi Maddeler Asansör Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Lokman Yeşilyurt tarafından kuruldu.

Hellas Metal İnşaat Hırdavat Kimyevi Maddeler Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hellas Metal İnşaat Hırdavat Kimyevi Maddeler Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Can Şimşek tarafından kuruldu.

Valente İnşaat Elektrik Hırdavat Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Valente İnşaat Elektrik Hırdavat Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Şefik Kalın tarafından kuruldu.

Meniz İnşaat Metal Otomotiv Petrol Ürünleri Ve Kimyevi Maddeler Lojistik Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Meniz İnşaat Metal Otomotiv Petrol Ürünleri Ve Kimyevi Maddeler Lojistik Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Meniz tarafından kuruldu.

Çoğul Nakliyat İnşaat Reklam Ayakkabıcılık Kimyevi Maddeler Tekstil Taahhüt San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Çoğul Nakliyat İnşaat Reklam Ayakkabıcılık Kimyevi Maddeler Tekstil Taahhüt San.Tic.Ltd.Şti. Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Umut Baran tarafından kuruldu.

2022 yılının ihracat şampiyonu o sektör oldu! Tam 33,5 milyar dolar!

Yeni yılın ilk günlerinde, hafta sonu geride bıraktığımız 2022 yılına ilişkin veriler de ardına ardına gelmeye devam ediyor. 2022 yılının en fazla ihracat gerçekleştiren sektörü kimyevi maddeler sektörü oldu.

3. Kimyevi Maddeler ve Mamulleri Ar-Ge Proje Pazarı Haberi

3. Kimyevi Maddeler ve Mamulleri Ar-Ge Proje Pazarı


Türkiye’de mobilya vernik ve boyaları üretiminde yüzde 23’lük pay ile pazar lideri olan Kayalar Kimya, Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) koordinasyonunda İKMİB ve AKMİB işbirliği ile bu yıl üçüncü kez gerçekleştirilen 3. Kimyevi Maddeler ve Mamulleri Ar-Ge Proje Pazarı’nda 3 birincilik ve 1 ikincilik olmak üzere toplam 4 ödül alarak sektörde dikkatleri üzerine çekti.

Sanayi kategorisinde Mikro Seramik Kürecikli Isı Yalıtımlı İç Dış Cephe Boya ve Astaları’yla birincilik, UV Işınları ile Kürlenebilen Alkid Reçinelerin Sentezi ve Boya Formülasyonlarının Geliştirilmesi  ile girişimci kategorisinde birincilik ödüllerini alan Kayalar Kimya, Su Bazlı UV Kürlenmeli Son Kat Vernik ve Boya Sistemlerinin Geliştirilmesi  projesiyle de ikincilik ödülüne layık görüldü. Şirket ayrıca sunduğu proje sayısı ile En Yüksek Katılımı Sağlayan Sanayici kategorisi ödülünü de alarak dikkatleri üzerine...