27 / 04 / 2024

3. köprü açılış tarihi

3. köprü açılış tarihi

Başbakan Binali Yıldırım, ulaşım projelerinin açılış tarihlerini açıkladı. Başbakan Yıldırım, "Yavuz Sultan Selim Köprüsü, dünyanın en geniş köprüsü. Onu 26 Ağustos'ta açacağız. Avrasya Tüneli'ni de 20 Aralık'ta açacağız. " dedi.

3. köprü ile Pekin'e kadar bağlantı yolu kurulacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı Zirvesi'ne katılan devlet başkanları onuruna verdiği yemekte, 3. köprünün 26 Ağustos'ta açılacağını, 3.köprüdeki yüksek hızlı tren hattı ile Pekin'e kadar bağlantı yolunun kurulacağını belirtti

3. Köprü'nün son videosu!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde çalışmalar son hızla devam ediyor. Sarıyer'in Garipçe Köyü ile Beykoz'un Poyrazköy semti arasında hayata geçirilen 3. Köprü'nün yaz aylarında hizmete açılması planlanıyor.

3. Köprü ne zaman açılacak?

Resmi olmamakla birlikte 1500 den fazla İstanbullunun karşıya geçişini kolaylaştırmak İstanbul trafiğini rahatlatmak üzere yapımı hızla devam eden, 3. köprünün 29 Ekim 2015'te hizmete açılması planlanıyor

3. köprü ne zaman açılacak?

Aziz Babuşçu, NTV canlı yayınında yaptığı açıklamada 3'üncü köprünün açılış tarihini verdi. İstanbul'un en büyük sorununun trafik olduğunu söyleyen Babuşçu, yapılacak yatırımlarla 2019 yılına gelindiğinde sorunun çözüleceğini söyledi.

Üçüncü köprüde son durum!

IC İçtaş – Astaldi JV tarafından yapılacak Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamında yer alan İstanbul Boğazı üzerinde yapılacak 3. köprü inşaatının hızla devam ettiği bildirildi...

Felaketin yaşandığı Bozkurt ilçesinde 3 köprüde ulaşım kapatıldı

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında yaşanan sel felaketinde can kayıplarının yaşandığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde risk devam ediyor. İlçede sele neden olan Ezine çayı üzerinde ulaşımı sağlayan 3 köprü tehlike nedeniyle ulaşıma kapatıldı.

3. köprü, İstanbul Havalimanı ve Kanal İstanbul hızlı tren güzergahı!

Gebze-Çayırova’dan başlayan, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve İstanbul Havalimanı üzerinden Kanal İstanbul’a uzanması planlanan hızlı tren güzergahının ayrıntıları belli oldu. İşte 3. köprü, İstanbul Havalimanı ve Kanal İstanbul hızlı tren güzergahı...

Rekabet Kurumu: 3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu hisse devri izne tabi değil!

Rekabet Kurumu, 3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu Yatırım ve İşletme A.Ş. hisse devri işleminin 'izne tabi olmadığına' karar verdi.

3 milyar dolarlık 3. Köprü'nün yüzde 51’i nasıl 688 milyon dolara satıldı?

3 milyar dolar civarında yatırım öngörülen 3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu'nun yüzde 51'inin 688 milyon dolara satılacak olması kafada soru işaretlerine neden oldu.

Çinliler 3. köprüye talip!

Çinli China Merchants Expressway, CMU, Zhejiang Expressway, Jiangsu Expressway, Sichuan Expressway ve Anhui Expressway firmalarından oluşan 688.5 milyon dolar sermayeli konsorsiyum 3.köprünün işletmesinden sorumlu olan IC İçtaş'ın yüzde 51'ini almayı hedeflediğini açıkladı.

3. köprüdeki Astaldi hisselerine Çinliler talip!

IC Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çeçen, Bloomberg HT'ye yaptığı açıklamada 3. köprüdeki Astaldi hisseleri ile IC Holding'e ait yüzde 20 hisseye Çinliler talip olduğunu belirtti...

3. köprü satılıyor mu?

Türkiye'nin iki mega projesinde özel işletmeler paylarını satmaya hazırlanıyor. Üçüncü Köprü için İtalyanlar Çinliler ile pazarlık yapıyor. 3. havalimanı için ise yoğun bir Fransız ilgisi olduğu iddia ediliyor.

Alp Havacılık Helikopter İş Merkezi 3 Ekim'de açılıyor!

Türk Genel Maksat Helikopter Projesi kapsamında Sikorsky helikopterleri için bir dizi üretimin yapılacağı Alp Havacılık Helikopter İş Merkezi 3 Ekim'de açılıyor.

Tarsus'ta 3 köprünün temeli atıldı!

Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayında ilçelerde düzenlediği açılış ve temel atma törenlerinin sonuncusunu Tarsus’ta düzenledi. Tarsus'ta 3 köprünün temeli atıldı.

3. Köprü projesinin ÇED raporuna ilişkin 8 sorun mecliste!

İstanbul 3. Köprü projesinin Çevresel ve Sosyal Etki Değerlendirme Raporu'ndaki analizler açısından değerlendirilmesine ilişkin soru önergesi hazırlandı..

Bursa Kirmasti Çayı'na 3. köprü!

Yatırımda hız kesmeyen Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kirmasti Çayı'na 3. köprüyü inşa ediyor, köprünün ilçenin çehresini değiştirmesi bekleniyor.

Türkiye'den 3. köprü 'dünyanın en uzun köprüleri' arasında olacak!

Türkiye 2023 hedefleri arasındaki Çanakkale 1915 Köprüsü ile dünyanın en uzun köprüsünü inşa edecek.Çanakkale 1915 Köprüsü tamamlandığında Türkiye 3 köprü ile dünya sıralamasına girmiş olacak.

3.Köprü-3.Havalimanı-Halkalı Demiryolu Projesi'nin ÇED süreci başladı!

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilecek olan 3. Köprü-3. Havalimanı-Halkalı Hızlı Tren Hattı için ÇED süreci başlıyor. 4 milyar 421 milyon lira yatırımla inşa edilen proje 2 hat olarak planlandı.

3. köprü açılış tarihi Haberi

3. köprü açılış tarihi

Başbakan Binali Yıldırım, "Osmangazi Köprüsü 1 Temmuz'da açıldı. Bugün sekizinci gün. Ortalama 760 bin civarında geçiş oldu. Günlüğe vurduğumuz zaman 95 bini geçiyor. Onu otomobil eş değeriyle çarptığımız zaman 100 bin, 101 binin üzerinde günde, trafik var. Çok yoğun ilgi var. Çok büyük bir kolaylık." dedi.


İzmit'ten karayoluyla Yalova'nın Altınova ilçesine gelen Başbakan Yıldırım, Osmangazi Köprüsü turnikelerinde araçtan indi. Turnikelerde kendisini bekleyen Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya, Belediye Başkanı Metin Oral ve bir grup esnaf, Başbakan Yıldırım'a teşekkürlerini bildirdi.


Başbakan Yıldırım, daha sonra gazetecilere Osmangazi Köprüsü'nden Ramazan Bayramı tatili nedeniyle geçen araç sayısına ilişkin açıklamalarda bulundu.


Köprünün büyük bir kolaylık sağladığına dikkati çeken Yıldırım, şöyle konuştu:


"Osmangazi Köprüsü 1 Temmuz'da açıldı. Bugün sekizinci gün. Ortalama 760 bin civarında geçiş oldu....