28 / 03 / 2024

3. köprü bağlantı yolları son durum

3. köprü bağlantı yolları son durum

26 Ağustos tarihinde hizmete açılacak olan 3. Boğaz Köprüsü’nün 116 kilometrelik bağlantı yollarında sona yaklaşıyor. 76 gün sonra İstanbul Boğazı yeni incisine kavuşmuş olacak.

3. Köprü bağlantı yollarında son durum!

3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu projesi kapsamında inşa edilen 116 kilometrelik otoyol ve otoyola erişimi sağlayan bağlantı yollarının büyük bir bölümü tamamlandı. Otoyolda Akıllı Ulaşım Sistemi için çalışma başlatıldı.

3. köprü bağlantı yolları 2018'de tamamlanacak!

Karayolları Genel Müdürü Turhan bağlantılı yolları ihalesinin, firmaların talebi üzerine 6 Mayıs'a ertelendiğini anımsatarak, "Söz konusu bağlantı yollarının 2018 sonunda tamamlanması planlanıyor" dedi.

Trabzon Köprübaşı'ndaki 3 katlı bina yağış nedeniyle yıkıldı!

Trabzon Köprübaşı'nda dünkü yağışta evden çıkarmak için ikna edemediği kayınpederini kolundan tutarak zorla çıkaran Muazzez Uzunyakup, 3 katlı binanın 5 dakika sonra yıkılması sebebiyle olayın şokunu atlatmaya çalışıyor.

Köprübaşı kura sonucu 2+1 ve 3+1 kazananlar listesi!

Köprübaşı kura sonucu 2+1 ve 3+1 kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. İşte Köprübaşı kura sonucu 2+1 ve 3+1 kazananlar listesi ve TOKİ Manisa Köprübaşı kura sonucu 2020...

3. köprü, İstanbul Havalimanı ve Kanal İstanbul hızlı tren güzergahı!

Gebze-Çayırova’dan başlayan, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve İstanbul Havalimanı üzerinden Kanal İstanbul’a uzanması planlanan hızlı tren güzergahının ayrıntıları belli oldu. İşte 3. köprü, İstanbul Havalimanı ve Kanal İstanbul hızlı tren güzergahı...

3. köprüdeki Astaldi hisselerine Çinliler talip!

IC Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çeçen, Bloomberg HT'ye yaptığı açıklamada 3. köprüdeki Astaldi hisseleri ile IC Holding'e ait yüzde 20 hisseye Çinliler talip olduğunu belirtti...

3.Köprü-3.Havalimanı-Halkalı Demiryolu Projesi'nin ÇED süreci başladı!

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilecek olan 3. Köprü-3. Havalimanı-Halkalı Hızlı Tren Hattı için ÇED süreci başlıyor. 4 milyar 421 milyon lira yatırımla inşa edilen proje 2 hat olarak planlandı.

Nihat Özdemir: 3. Köprü bağlantıları için finansmanı beklemedik!

3. Köprü’nün açılmasıyla yaşanan trafik sıkıntısını çözecek Kuzey Marmara Otoyol projesi konsorsiyumunda yer alan Limak’ın Başkanı Nihat Özdemir,“Sıkıntının farkındayız, bir an evvel çözmek için yolun yapımına finansmanı beklemeden başladık. Şu an 1500 kamyon şoförü arıyoruz” dedi.

İşte İstanbul'un 3 köprüsü arasındaki farklar!

Hürriyet Gazetesi muhabirleri geçtiğimiz günlerde açılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü dün deneyimledi. Muhabirler, Maltepe’den yola çıkıp Bağcılar’a giderek 3 köprü arasındaki mesafe farkını hesapladı.

Trabzon Köprübaşı'na 3.5 milyonluk yatırım!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Büyükşehir Belediyesi olarak 2016 yılı içerisinde Köprübaşı’nda 3,5 milyon TL’lik yatırıma imza atacaklarını kaydetti.

3. köprü bağlantı yolları ihalesine 8 firmadan teklif geldi!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi Kurtköy-Akyazı kesimi (bağlantı yolları dahil) işinin Yap-İşlet-Devret modeliyle ihalesinde 8 firma teklif sundu.İhale sonucu bakan onayıyla kesinleşecek.

3. köprü ile Pekin'e kadar bağlantı yolu kurulacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı Zirvesi'ne katılan devlet başkanları onuruna verdiği yemekte, 3. köprünün 26 Ağustos'ta açılacağını, 3.köprüdeki yüksek hızlı tren hattı ile Pekin'e kadar bağlantı yolunun kurulacağını belirtti

3. Köprü bağlantı yollarında son durum!

3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu projesi kapsamında inşa edilen 116 kilometrelik otoyol ve otoyola erişimi sağlayan bağlantı yollarının büyük bir bölümü tamamlandı. Otoyolda Akıllı Ulaşım Sistemi için çalışma başlatıldı.

3. Köprü güzergahındaki arsaların değeri son 6 yılda yüzde 20 arttı!

3. Köprü ve bağlantı yollarının güzergahı üzerinde arsa satın alanlar şimdiden ihya oldu. Bölgedeki köylerde arsaların değeri son altı yılda 20 kat arttı. Projenin tamamlanmasıyla fiyatların daha da yükselmesi bekleniyor...

3. Köprü'nün şantiye alanını su bastı!

Beykoz Riva yolu üzerinde bulunan Kuzey Marmara Otoyolu ve 3. köprü şantiye alanı sular altında kaldı. Ekipler şantiye alanındaki suyu tahliye çalışmalarına başladı.

3. köprü bağlantı yolları son durum Haberi

3. köprü bağlantı yolları son durum

Başbakan Binali Yıldırım’ın 26 Ağustos tarihinde hizmete açılacağını söylediği 3. Boğaz Köprüsü’nün 116 kilometrelik bağlantı yollarında sona yaklaşıyor. Şu ana kadar 56 viyadüğü tamamlanan otoyolda 8 viyadükte çalışmalar devam ediyor. Otoyolun pek çok bölümü asfaltlanarak ulaşıma hazır hale getirildi. 76 gün sonra İstanbul Boğazı yeni incisine kavuşmuş olacak.


64 VİYADÜKTEN 56’SI TAMAMLANDI

Yapımına 29 Mayıs 2013 yılında başlanan ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü adı verilen 3. Boğaz Köprüsünde geçtiğimiz günlerde asfaltlama çalışmalarının sona ermesiyle gözler köprünün bağlantı yollarına çevrildi. 3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi’nde inşa edilen 116 kilometrelik otoyolda viyadükler önemli bir yer tutuyor. Otoyolun 13,5 kilometrelik kısmı viyadükler üzerinden geçiriliyor. Şu ana kadar projede yer alan 64 viyadükten 56’inde çalışmaların tamamlandığı ve ulaşıma hazır hale getirildiği belirtiliyor. Viyadüklerin...