18 / 04 / 2024

3. Köprü çalışmaları ne durumda

3. Köprü çalışmaları ne durumda

Asya ve Avrupa yakasını üçüncü kez birbirine bağlayacak olan 3’üncü köprü inşaatı hızla sürüyor. Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün son hali ise böyle görüntülendi.

3. köprü çalışmalarında sona gelindi!

3’üncü Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi’nde Asya yakasına konulacak ve köprünün ana halatına ilk bağlanacak olan 12’nci tabliyenin çalışmalarına başlandı.

3. köprü çalışmaları ne durumda?

İstanbul'un 3'üncü köprüsü olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde çalışmalar büyük hızla devam ediyor. Son olarak köprünün Anadolu Yakası'nda yön tabelaları bağlantı yollarına konulmaya başlandı.

3. köprü çalışmalarının yüzde 70’i tamamlandı!

Avrupa ve Anadolu yakasını üçüncü kez birbirine bağlayacak olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde çalışmaların yüzde 70’i tamamlandı. Kulelelerin tamamlanmasına ise son 18 metre kaldı.

İdris Güllüce: 3. köprünün bitmesi için sandığa gidin!

Güllüce, Boğaz Köprüsü'nü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nü ve üçüncü köprüyü yaptırtmak istemeyen bir anlayışla "Bunlar yapılsın, bu memleket yükselsin" diyen anlayış arasında 133 saat sonra bir seçim yaşanacağını söyledi.

3. köprü TEM Otoyolu'ndaki yoğun trafiği rahatlatacak!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde eğik askı halatlarının montajı sürüyor. Betonarme kuleler deniz seviyesinden 304,5 metreye kadar yükseldi. 3. köprü TEM Otoyolu'ndaki yoğun trafiği rahatlatacak.

3. köprüde tabliye çalışmaları devam ediyor!

İstanbul' un iki yakasını birleştirecek üçüncü köprüde tabliye çalışmaları devam ediyor. Üçüncü köprüde 176 adet eğik askı kablosu olacak ve bu kablolar köprü kuleleriyle çelik tabliyeler arasında bağlantıyı sağlayacak.

Taner Ankara: 3. Köprü 3 milyar dolarlık tasarruf sağlayacak!

Batu Lojistik Başkanı Taner Ankara, sektörün dur-kalk masraflarının yılda 3 milyar dolara ulaştığını belirterek, "Şu anda fazladan 3 milyar dolarlık mazot tüketimi var. 3. Köprü ve diğer projelerle sektör bu miktarı tasarruf edecek" dedi...

3. Köprü güzergahındaki ağaç kesme çalışmaları meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, 3. Köprü güzergahındaki bir ağaç kesme çalışmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Yarkadaş sorularının Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Hatay Defne'deki köprü çalışmalarında sona gelindi!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, Defne İlçesine bağlı Balıklıdere Mahallesi’nde Asi Nehri’nin iki yakasını birbirine bağlayacak köprüde gerçekleştirilen özverili çalışmalarda finale geldi.

3. köprüde çalışan işçilerinin ikramiyesi ödendi!

3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nde çalışan işçilerin ikramiyeleri verilen söz üzerine ramazan ayından önce ödendi.

İzmir trafiği Meles'teki köprü çalışmaları nedeniyle kapatıldı!

Konak ve Karşıyaka tramvayları güzergahlarında yeralan Bostanlı köprüsü ve Şehitler Caddesi'ndeki Meles köprüsüne yönelik çalışma için trafik akışını kamuoyunu bilgilendirmeden değiştiren İzmir Büyükşehir Belediyesi, gecikmeli olarak açıklama yaptı.

3. Köprü bağlantı yollarında son durum!

3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu projesi kapsamında inşa edilen 116 kilometrelik otoyol ve otoyola erişimi sağlayan bağlantı yollarının büyük bir bölümü tamamlandı. Otoyolda Akıllı Ulaşım Sistemi için çalışma başlatıldı.

3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nde çalışmalar sürüyor!

3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nde "işçilerin ücretlerini alamadığı için iş yavaşlatma eylemi yaptığı" yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı bildirildi.

3. Köprü'nün şantiye alanını su bastı!

Beykoz Riva yolu üzerinde bulunan Kuzey Marmara Otoyolu ve 3. köprü şantiye alanı sular altında kaldı. Ekipler şantiye alanındaki suyu tahliye çalışmalarına başladı.

3. Köprü'nün son videosu!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde çalışmalar son hızla devam ediyor. Sarıyer'in Garipçe Köyü ile Beykoz'un Poyrazköy semti arasında hayata geçirilen 3. Köprü'nün yaz aylarında hizmete açılması planlanıyor.

Zonguldak Kozlu'da köprü çalışmaları devam ediyor!

Kozlu girişi Dört Yol Kavşağı ile karşıdaki Dere Sokak ve Güney Mahallesi’nin Kozlu Merkez’le birleştirilmesini sağlayacak olan köprünün çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor.

3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu'nda son durum!

İstanbul'un iki yakasını 3. kez birbirine bağlayacak olan 3. Köprü Projesi'nde çalışmalar büyük hızla sürüyor. Projede son aşamalara gelindi. En yeni video ve fotoğraflar haberimizde.

3. Köprü inşaatı Korelileri İstanbul'a bağladı!

3. Köprü inşaatında çalışan Güney Koreli personel İstanbul'da temelli kalmayı, hatta evlenmeyi planlıyor.

3. köprüye demiryolu bağlantısı yapılacak!

TCDD Genel Müdür Yardımcısı Murtazaoğlu: "3. köprüye de bir demiryolu bağlantısı planlanıyor. Bu yılın sonuna kadar bir kesiminin yapım ihalesi projelendirmesi devam ediyor. Yıl sonundan önce ilanına çıkmaya çalışıyoruz" dedi.

3. Köprü inşaatında 300 bin TL'lik malzeme çalındı!

3. köprü inşaatının şantiyesine giren hırsız, asfalt dökme makinesine ait 24 adet lazer okuyucu ve 6 adet elektronik beyini çaldı... Hırsız, 300 bin TL değerindeki elektronik malzemeleri 600 TL'ye hurdacıya sattı...

3. Köprü çalışmaları ne durumda Haberi

3. Köprü çalışmaları ne durumda

Asya ve Avrupa yakasını üçüncü kez birbirine bağlayacak olan 3’üncü köprü inşaatı hızla sürüyor. Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün son hali ise böyle görüntülendi.



İstanbul trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün inşaatı tüm hızıyla sürüyor. Dünyanın en geniş asma köprüsü özelliğini taşıyan Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde çalışmalar gece gündüz devam ediyor. İşçiler, yükselen sıcaklığa aldırış etmeden çalışmalarını sürdürüyor. ICA’nın hayata geçirdiği 3’üncü köprü projesinde her geçen gün büyük ilerleme kaydedilmeye devam ediyor. Çalışmalar kapsamında "kedi yolları"nın montaj işlemi tamamlanmış, Boğaz’ın yeni incisi 3’üncü köprü ışıklandırılmıştı. Çekilen görüntülerde ise köprü inşaatının büyük kısmının tamamlandığı...