25 / 04 / 2024

3 köprü ihalesi

3 köprü ihalesi

Krizdeki STFA'nın başına geçen İlker Keremoğlu, 500 milyon dolar zararı bulunan holdingin cirosunu, 30 milyon dolardan 1.2 milyar dolara yükseltti

3. köprüye demiryolu bağlantısı yapılacak!

TCDD Genel Müdür Yardımcısı Murtazaoğlu: "3. köprüye de bir demiryolu bağlantısı planlanıyor. Bu yılın sonuna kadar bir kesiminin yapım ihalesi projelendirmesi devam ediyor. Yıl sonundan önce ilanına çıkmaya çalışıyoruz" dedi.

3. köprünün açılışına 6 ay kaldı!

3. Köprünün açılışına 6 ay kaldı ancak bağlantı yollarının ihalesi yeniden ertelendi. İhale, Anadolu ve Avrupa kesimi farklı tarihlerde olmak üzere 30 Haziran ve 7 Temmuz’da yapılacak

3.havalimanı ve 3.köprüde kesilen ağaçlar için 5 fidan dikilecek!

'Çılgın Projeler' için ağaç kesimi polemiği Meclis'e taşındı. 3. Köprü, 3. Havalimanı ve bağlantı yolları için ne kadarlık orman alanın yok edildiğini soran CHP'li Umut Oran'a cevap, Orman ve Su İşleri Bakam Veysel Eroğlu'ndan geldi..

3. köprü inşaatından son durum fotoğrafları!

IC İçtaş – Astaldi JV tarafından çalışmaları yürütülen 3. köprü projesinin 2014 yılı bitiminde son hali görüntülendi. İşte 29 Ekim 2015 tarihinde açılacak olan 3. köprü projesinin son fotoğrafları...

3. köprü ve kanal, Riva’yı uçuracak!

İstanbul Riva, hem yatırımcıların hem de doğal hayat yaşamak isteyenlerin tercihi. 3. köprü, Kanal Riva gibi projelerde değeri yükselen bölge, geniş yeşil alanlarıyla öne çıkıyor.

3.köprünün silüeti Ocak ayında görülecek!

Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile Paşaköy’den Odayeri’ne giden 95 km’lik Kuzey Marmara Otoyolu’nun 29 Ekim 2015’te açılacağını belirtti. Elvan, 3.köprünün silüetinin Ocak ayında görüleceğini de söyledi..

3. köprü yoluna 6 ekolojik köprü kurulacak!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, İstanbul'da inşaatı süren 3. köprüden etkilenebilecek yaban hayvanları için çalışma başlattı. Köprünün bağlantı yolları yapılırken yaban hayvanlarının geçişini sağlamak için ekolojik köprüler inşa edilecek.

3. köprü yollarına 'ekolojik köprü' şartı geldi!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, 3. köprünün bağlantı yollarına yaban hayvanları için “ekolojik köprü” şartı getirdi. Ekolojik köprülerin diğer bundan sonra hayata geçirilecek olan diğer otoyol projelerinde de uygulanması planlanıyor.

3. Köprü yoluna ekolojik köprü şartı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, 3. Köprünün bağlantı yollarına yaban hayvanları için ekolojik köprü şartı getirdi. Bağlantı yollarına 6 adet ekolojik köprü inşa edilmesi planlanıyor.

3. Köprü bağlantı yollarına 12 talip!

İstanbul Boğazı'na yapılacak 3. Köprü bağlantı yolları Kınalı-Odayeri ve Kurtköy-Akyazı Otoyolu için 6 Mart 2015'te ihale yapılacak. 42 firma şartnameyi incelerken, 12 tanesi satın aldı.

3. köprünün açılış tarihi belli oldu!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, TRT Haber'de yayınlanan "3 Gün" programında Gazeteci Mustafa Kartoğlu ve Yıldıray Oğur'un sorularını cevapladı. Elvan, 3. köprünün 29 Ekim 2015'te açılacağını söyledi...

3.köprünün açılış tarihini Bakan Elvan açıkladı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, TRT Haber'de Gazeteci Mustafa Kartoğlu ve Yıldıray Oğur'un sorularını cevapladı. Bakan Elvan, 3. köprünün açılış tarihini de açıkladı.

3. köprünün kule inşaatında sona doğru gelindi!

İstanbul Boğazı’na yapılan 3. köprünün kulelerinde sona gelindiği belirtildi. Yüklenici firma, 4 kulede deniz seviyesinden 300 metre yüksekliğe ulaşıldığını, 88 adet dev ‘anchor box’un kulelerin tepelerine yerleştirildiğini duyurdu.

3 köprü ihalesi Haberi

3 köprü ihalesi
...