28 / 03 / 2024

3. köprü otoyolu bağlantı yolları

3. köprü otoyolu bağlantı yolları

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Körfez Ticaret Odası’na yaptığı ziyarette, İzmit ’in kuzeyinden geçecek olan 3. köprü yoluna Kocaeli'den 8 bağlantı yolu olacağını söyledi

Rekabet Kurumu: 3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu hisse devri izne tabi değil!

Rekabet Kurumu, 3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu Yatırım ve İşletme A.Ş. hisse devri işleminin 'izne tabi olmadığına' karar verdi.

3 milyar dolarlık 3. Köprü'nün yüzde 51’i nasıl 688 milyon dolara satıldı?

3 milyar dolar civarında yatırım öngörülen 3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu'nun yüzde 51'inin 688 milyon dolara satılacak olması kafada soru işaretlerine neden oldu.

3. Köprü’de neler oluyor?

İtalyan Astaldi 3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu projesinden çıkıyor. İtalyanlar dev projeden çıkarken 6 Çinli şirket ise oluşturdukları konsorsiyumla projenin yüzde 51'ini satın alacak. 

3.köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu arsa yatırımı için fırsatlar sunuyor!

Yatırım ve Gayrimenkul Danışmanı Gamze Özlü, 3. köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu çevresindeki arsaların yatırım için fırsatlar sunduğunu ifade etti...

3. köprüde çalışan işçilerinin ikramiyesi ödendi!

3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nde çalışan işçilerin ikramiyeleri verilen söz üzerine ramazan ayından önce ödendi.

3. Köprü bağlantı yollarında son durum!

3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu projesi kapsamında inşa edilen 116 kilometrelik otoyol ve otoyola erişimi sağlayan bağlantı yollarının büyük bir bölümü tamamlandı. Otoyolda Akıllı Ulaşım Sistemi için çalışma başlatıldı.

3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nde çalışmalar sürüyor!

3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nde "işçilerin ücretlerini alamadığı için iş yavaşlatma eylemi yaptığı" yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı bildirildi.

3. Köprü'nün şantiye alanını su bastı!

Beykoz Riva yolu üzerinde bulunan Kuzey Marmara Otoyolu ve 3. köprü şantiye alanı sular altında kaldı. Ekipler şantiye alanındaki suyu tahliye çalışmalarına başladı.

3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu'nda son durum!

İstanbul'un iki yakasını 3. kez birbirine bağlayacak olan 3. Köprü Projesi'nde çalışmalar büyük hızla sürüyor. Projede son aşamalara gelindi. En yeni video ve fotoğraflar haberimizde.

3. köprü bağlantı yollarının imar planları meclisten geçti!

3. Köprü'yü ilgilendiren Kuzey Marmara Otoyolu’nun bağlantı yollarına ait 1/5 bin ölçekli imar planları, İBB Meclisi'nden geçti.

3. Köprü'nün bitimine 648 metre kaldı!

Yapımına 2013 yılında başlanan 3 milyar dolar maliyetli 3. köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu projesinde köprü kulelerine ana taşıyıcı kablonun döşenmesine başlandı.

3. köprüde son 648 metre kaldı!

2013’te başlanan 3 milyar dolar maliyetli 3. köprü ve kuzey Marmara otoyolu projesinde köprü kulelerine ana taşıyıcı kablonun döşenmesine başlandı.

3. köprüde ana taşıyıcı kablo döşeniyor!

Yapımına 2013 yılında başlanan 3 milyar dolar maliyetli 3. köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu projesinde köprü kulelerine ana taşıyıcı kablonun döşenmesine başlandı.

3. köprü otoyolu bağlantı yolları Haberi

3. köprü otoyolu bağlantı yolları



AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı’nın hazırladığı program çerçevesinde Körfez Ticaret Odası’na ziyarette bulundu. Şeker'e oda ziyaretinde AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ve partililer eşlik etti. Şeker'i, Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe ve yönetimi karşıladı. Şeker, burada Körfez’i yakından ilgilendiren önemli açıklamalarda bulundu.

BAĞLANTI GÖVDE İNŞAATTAN SONRA

Şeker şunları söyledi: “İzmit’in kuzeyinden geçecek otoyol çalışmaları kapsamında İstanbul mevkisinde çalışmalar süratle devam ediyor. 6 Mart 2015 tarihinde otoyolun Kurtköy-Akyazı arasının ana gövde ihalesi yapılacak. Bu otoyolun planlarına Kocaeli'nin bazı ilçelerinin otoyol bağlantıları işlendi fakat ihale dosyasında yer almıyor. 3. köprünün otoyoluna Kocaeli'den 8 bağlantı yeri olacak. Bunlardan biri de Körfez ilçemizin Sevindikli köyünden olacak. Otoyolun gövde inşaatından sonra bu bağlantı yolları yapılacak.”



Manşet...