18 / 04 / 2024

3.köprü ne zaman bitiyor

3.köprü ne zaman bitiyor

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde eğik askı halatlarının montajı sürüyor. Betonarme kuleler deniz seviyesinden 304,5 metreye kadar yükseldi.

3.köprüde kedi yolu yapımına başlandı!

Yapımı hızla devam eden 3. köprünün inşaatında önemli bir aşamaya gelindi. Köprüde her iki yakada yükselen kuleler arasında kedi yolu yapımında kullanılacak iki adet kılavuz halat çekildi.

KYK 3 aylık burs ne zaman yatacak? İlk burs ne kadar yatacak 2023?

KYK burs veya krediye hak kazanan öğrenciler, KYK 3 aylık burs ne zaman yatacağını merakla soruyor. İşte merak edilen detaylar!

Hayat Park 3 Paradise AVM ne zaman açılacak? 

Hayat Park Gayrimenkul tarafından inşa edilen Hayat Park 3 Paradise AVM ne zaman açılacak? Merakla beklenen AVM 24 saat açık olacak.

Hayat Park 3 Paradise AVM ne zaman açılacak?

Hayat Park 3 Paradise AVM ne zaman açılacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Hayat Park 3 Paradise AVM'nin 24 saat açık olması planlanıyor.

TOKİ Niğde Çamardı 3. Etap kurası ne zaman?

Niğde Çamardı Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle hayata geçirilecek olan 212 adet konut kuralı olarak satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Niğde Çamardı 3. Etap kurası ne zaman?

Yavuz Sultan Selim Köprüsü inşaatında son durum ne?

Açılmasına az bir zaman kaldığı için 3. köprü ne zaman açılacak sorusu vatandaşlar arasında sorulmaya başlandı. İşte 3. köprü geçiş ücreti, son durum ve son hali hakkında detaylı bilgiler...

3. köprü ile Pekin'e kadar bağlantı yolu kurulacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı Zirvesi'ne katılan devlet başkanları onuruna verdiği yemekte, 3. köprünün 26 Ağustos'ta açılacağını, 3.köprüdeki yüksek hızlı tren hattı ile Pekin'e kadar bağlantı yolunun kurulacağını belirtti

TOKİ Bilecik Bozüyük Konutları ne zaman teslim?

TOKİ Bilecik Bozüyük'te 3+1 olarak tasarlanan daireler satışa sunuluyor. Projede yüzde 10 peşinatta 96 ay vade uygulanıyor. Peki TOKİ Bilecik Bozüyük Konutları ne zaman teslim edilecek?

3. Köprü ne zaman açılacak?

Resmi olmamakla birlikte 1500 den fazla İstanbullunun karşıya geçişini kolaylaştırmak İstanbul trafiğini rahatlatmak üzere yapımı hızla devam eden, 3. köprünün 29 Ekim 2015'te hizmete açılması planlanıyor

TOKİ Bilecik Bozüyük Evleri ne zaman teslim?

TOKİ Bilecik Bozüyük'te 106,31 metrekarelik 3+1 daireler bulunuyor. Projede 10 bin 401 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Peki TOKİ Bilecik Bozüyük Evleri ne zaman teslim edilecek?

Toskana Orizzonte Büyükçekmece ne zaman teslim?

Toplam 187 adet villadan meydana gelen projede villa tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik göstererek dizayn edildi. Peki Toskana Orizzonte Büyükçekmece ne zaman teslim?

3. köprü inşaatı ne durumda?

İstanbul’un yapımı devam eden üçüncü köprüsündeki çalışmalar son hızıyla devam ediyor. Köprüde gelinen son nokta havadan da görüntülendi. Peki 3. köprünün inşaatı ne durumda?

TOKİ Kütahya Gediz 3. Etap kurası ne zaman çekilecek?

Kütahya Gediz 3. Etap TOKİ Evleri fiyatları 69 bin 94 TL'den başlangıç gösteriyor. Proje alt gelir grubuna özel olarak kurayala satışa sunuluyor. Peki TOKİ Kütahya Gediz 3. Etap kurası ne zaman çekilecek?

İstanbul 216 Kadıköy ne zaman teslim?

Daire seçenekleri arasında 1+1, 2+1 ve 3+1'lerin bulunduğu İstanbul 216 Kadıköy projesinde 36 ay vade farksız taksit imkanı ile ödeme yapılabiliyor.Peki İstanbul 216 Kadıköy ne zaman teslim edilecek?

3.köprü ne zaman bitiyor Haberi

3.köprü ne zaman bitiyor

Tamamlandığında dünyanın en geniş asma köprüsü olacak Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde inşaat çalışmaları 24 saat devam ederken, eğik askı halatlarının montajı ve ana kablo optimizasyon çalışmaları sürüyor.


Her iki yakada yükselen betonarme kuleler deniz seviyesinden 304,5 metre yüksekliğe kadar ilerledi. İki yaka arasında mühendis ve işçilerin çalışacağı "kedi yolu" olarak da adlandırılan geçici yürüyüş yolu ve ana kablo yapımında kullanılacak iskele ve ankraj elemanlarının kurulumu ise devam ediyor.


Kedi yolu ve ana kablonun yapımında kullanılacak kılavuz halatın çekimi ise tamamlandı. Toplam 59 dev tabliyeden oluşacak köprü zemini için Avrupa yakasında 4 ve Asya yakasında 3 olmak üzere toplam 7 çelik tabliye segmenti yerleştirildi.



Tuzla ve Yalova'daki tesislerde yerli olarak imal edilen çelik tabliyelerde kaynaklı birleşim işlemleri de devam ediyor. Kule ve dağıtım...