20 / 04 / 2024

3M FAST

3M FAST

Yeni bant ailesi FAST sızdırmazlık ürünleri ile 3M, binalarda yalıtım ve sızdırmazlık sorunlarına yepyeni bir çözüm sunuyor. İnşaat sektörüne özel olarak geliştirilen 3M™ FAST sızdırmazlık bantları kolaylık sağlıyor..

3M FAST sızdırma bantları yapılarda su ve nemi geçirmiyor!

3M’in inovatif ve çözüm odaklı ürün geliştirme anlayışının bir sonucu olan FAST yüksek performanslı sızdırmazlık bantları, yapılarda su ve nem bariyeri oluştururken, inşaat sektöründe iş yapış süreçlerine yeni bir soluk getiriyor.

Bankaların EFT, FAST ve havale, işlem ücretlerine zam yapıldı...

Havale, EFT ve FAST ücretlerine, yeni yıl ile beraber zam geldiği duyuruldu. Buna göre, işlem ücretleri enflasyon zammı kadar zamlanırken, yeni ücretler ise Şubat ayı itibarı ile geçerli olacağı kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

MB açıkladı! FAST işleminde üst limit 50 bin TL'ye yükseltildi...

Merkez Bankası, FAST (Fonların Anlık ve Sürekli Transferi) Sistemi'nde üs limiti 50 bin TL'ye kadar yükselttiğini açıkladı. İşte haberin detayları...

Hafta sonu ve 16:00'dan sonra EFT ve FAST işlemleri yapanlar dikkat! Yüzde 50 fazla azami ücret uygulaması kaldırıldı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, bankaların hafta içi saat 16.00'dan sonra ve hafta sonları yapılan EFT/FAST işlemlerinde değişikliğe gitti buna göre; yüzde 50 fazla azami ücret uygulaması resmen kaldırıldı.

3m İskele Sistemleri Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m İskele Sistemleri Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Demir ve Tolga Şahin ortaklığında kuruldu.

Alışverişlerde yeni dönem başlıyor! Merkez Bankası açıkladı: Karekod uygulaması tamam

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, Merkez Bankası Genel Kurulu Toplantısı'nda konuştu ve yeni gelişmelerden bahsetti. Kavcıoğlu alışverişlerde yeni bir dönemin başladığının altını çizdi ve "FAST sisteminin alışverişte kullanımını sağlamak için karekod kurulumunu bitirdik" ifadelerini kullandı.

Tersane işçilerine tam 21 bin ödeme yapılacak! Halk Bankası tarafından yapılan ödemenin şartları neler?

Gölcük Tersane Komutanlığı bünyesinde çalışan 3 bin 800 işçi için sevindirici bir haber geldi. Halkbank ile yapılan anlaşma sonucunda, çalışanlar 21 bin TL ödeme almaya hak kazandı. Ayrıca, çalışanlar için bazı haklar da sağlandı. Ücretsiz fast ve havale işlemleri gibi olanaklar sunulacak.

FAST işlemlerinde yeni dönem! Merkez Bankası resmen açıkladı!

Bankalar arası 7/24 hızlı para transferi yapılmasını sağlayan FAST işlemlerinde limit 20 bin TL oldu. Bankalar tanımlamaları gerçekleştirdi ve bugünden itibaren para transferleri 20 bin TL limit üzerinden yapılmaya başlandı.

Para transferi yapanlar dikkat! FAST limiti artırıldı!

Para transferinde FAST limiti yükseltildi. Bankalar arasında 7/24 süratli para transferi yapılmasına olanak sağlayan FAST limitinin artırıldığı duyuruldu. İşte detaylar.

Merkez Bankası resmen duyurdu! FAST'te yeni dönem 2023'te başlıyor!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) ödeme ve e-para kuruluşlarının 2023 yılında Fonların Anlık ve Sürekli Transferi (FAST) sistemine doğrudan katılımının sağlanacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

3m Şehircilik Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Şehircilik Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Berberoğlu tarafından kuruldu.

McDonald’s’tan karın doyuran kampanya! Bir menü alana bir menü bedava. İşte 14 Eylül 2012 McDonald’s fiyat listesi

Fast food zinciri McDonald’s dünya kupası şerefine düzenlediği kampanya ile bir menü alana bir menü bedava veriyor. Mobil uygulama üzerinedn alınacak fırsat kodu ile geçerli olacak kampanyanın detayları haberde. İşte McDonald’s restoranının menü fiyat listesi ve kampanya detayları!

McDonald’s’tan doyuran haber! 1 menü alana 1 menü bedava günleri başladı

McDonald’s’tan kaçırılmayacak fırsat… 15 Ekim 2022 tarihine kadar 1 menü alana 1 menü bedava kampanyası başladı. Fast food deyince dünyada ilk akla gelen markalardan biridir McDonald’s… Şimdi öyle bir kampanya haberi duyurdu ki kaçacak gibi değil. 1 Eylül’de başlayan bir menü alana bir menü bedava k

5yıldız Fast İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

5yıldız Fast İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Sultangazi'de Mücahit Yıldız tarafından kuruldu.

3M FAST Haberi

3M FAST

Yeni bant ailesi FAST sızdırmazlık ürünleri ile 3M, binalarda yalıtım ve sızdırmazlık sorunlarına yepyeni bir çözüm sunuyor. 110 yılı aşkın süredir geliştirdiği yeni fikirleri dahiyane ürünlere dönüştüren 3M, birçok farklı sektörde olduğu gibi inşaat sektöründe de yenilikçi çözümleriyle çalışanların hayatını kolaylaştırıyor, ürünlerinin kullanıldığı projelerde insanların hayatına dokunuyor. 3M'in geniş ürün gamı, dış cephe cam montajı, cephe kaplama, bina içi uygulamaları, kapı ve pencere, asansör ve izolasyon uygulamalarında kullanılıyor. 


İnşaat sektörüne özel olarak geliştirilen 3M™ FAST sızdırmazlık bantları, hem iç hem de dış alanlarda, yapılardaki tüm birleşim yerlerinde, kalıcı nem, hava ve su bariyeri sağlarken uygulama süreçlerini de kolaylaştırıyor. 


Sızdırmazlık sağlamak artık zahmetli değil 3M™ FAST bantları, inşaat alanında farklı bina materyallerinde sızdırmazlık sağlamayı uzun süren, zahmetli bir süreç olmaktan çıkarıyor. Ürün,...