29 / 03 / 2024

3üncü Köprü projesinin inşaatında son durum

3üncü Köprü projesinin inşaatında son durum

İstanbul Boğazı ve Belediyeler Birliği Başkanı ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan yapımı devam eden 3’üncü köprüde çalışmaları yerinde inceledi.

3'üncü köprüye demiryolu hazırlığı!

Birleşik Arap Emirlikleri fonu ADQ, ile Türkiye yeni ulaşım yolu projesi için harekete geçti. Aktarılan son dakika bilgisine göre, Türkiye-BAE arasında 3. köprüye demiryolu projesini görüşüyor.

3. köprü satılıyor mu?

Türkiye'nin iki mega projesinde özel işletmeler paylarını satmaya hazırlanıyor. Üçüncü Köprü için İtalyanlar Çinliler ile pazarlık yapıyor. 3. havalimanı için ise yoğun bir Fransız ilgisi olduğu iddia ediliyor.

Bahçekent Emlak Konutları 3'ncü kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bahçekent Emlak Konutları 3'ncü kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı.

3. Köprü projesinin ÇED raporuna ilişkin 8 sorun mecliste!

İstanbul 3. Köprü projesinin Çevresel ve Sosyal Etki Değerlendirme Raporu'ndaki analizler açısından değerlendirilmesine ilişkin soru önergesi hazırlandı..

Sakarya'ya 3. köprü ve duble yol için kamulaştırma müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından daha önce şehre müjdesi verilen 3’üncü köprü ve köprüye bağlı olarak inşa edilecek yeni duble yol projesinde önemli bir aşamaya gelindi.

Sakarya'ya 400 metrelik 3. köprü geliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından şehre müjdesi verilen 3’üncü köprü ve köprüye bağlı olarak inşa edilecek yeni duble yol projesi için çalışma başlatıldı. Toçoğlu, “Şehrimizin üçüncü köprüsünü inşa edeceğiz. Köprüye bağlı olarak inşa edilecek yeni duble yolla şehrimizin doğ

Yavuz Sultan Selim Köprüsü İstanbul trafiğini yüzde 20 rahatlattı!

Vatan Gazetesi muhabiri Burak Kara Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Serkan Gürsoy ile 3’üncü Köprü’nün İstanbul trafiğine katkısını konuştu. İşte o haber...

Garipçe-Poyrazköy hattına 3’üncü köprü dopingi!

3’üncü köprü ve otoyol projesi, 2010’dan bu yana bölgedeki arsa fiyatlarını uçurdu. Garipçe-Poyrazköy hattında metrekaresi 80 lira olan arsa bugün 700 liradan satılıyor.

3’üncü Köprü nakliye maliyetlerini düşürecek!

UND Başkanı Şener, yakıt maliyetini 5 kat artıran dur-kalkın 3’üncü Köprü’de yaşanmayacağını belirterek, “Kısa mesafede nakliye maliyeti düşecek” dedi.

Silifke'ye dördüncü köprü geliyor!

MERSİN'in Silifke İlçesi'nde Göksu Nehri üzerinde 4’üncü köprünün temeli törenle atıldı. Burhanettin Kocamaz 4'üncü köprünün Silifke’ye ve Mersin’e hayırlı olmasını diledi.

Üçüncü köprünün geçiş garantisi 135 bin otomobil!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Üçüncü köprü için günlük geçiş garantisi 135 bin araç olduğunu belirtti.

Bursa İsmetiye Deresi'ne 3 yeni köprü!

Bursa’nın her köşesinde ulaşım yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Büyükşehir Belediyesi, dere ıslah çalışmaları tamamlanan İsmetiye Deresi üzerine 3 ayrı köprü yapıyor.

Şile, 3.köprü ile cazibe merkezi oldu!

İstanbul'un Şile ilçesi 3'üncü köprü ile birlikte cazibe merkezi haline dönüştü. Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, '' Pek çok yatırımcı Şile'de otel, motel, sağlık tesisi ve özel huzur evi açmak için bekliyor'' dedi.

3üncü Köprü projesinin inşaatında son durum Haberi

3üncü Köprü projesinin inşaatında son durum

İstanbul Boğazı ve Belediyeler Birliği Başkanı ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan yapımı devam eden 3’üncü köprüde çalışmaları yerinde inceledi. Yükseliği 300 metreye ulaşan kuleden bir ilki gerçekleştiren Başkan Demircan, beraberindeki Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ile Periscope’tan canlı yayın yaparak, takipçilerini son durum hakkında bilgilendirdi.


İstanbul Boğazı ve Belediyeler Birliği Başkanı ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan yapımı devam eden Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Demircan’a Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar da eşlik etti.


300 METREDE SELFİE 

3'üncü köprüdeki çalışmalarda gelinen son noktayı Periscope ile yapılan canlı yayında takipçilerle paylaşan Başkan Demircan, Türkmen ve Hazinedar, sonrasında muhteşem manzara eşliğinde selfie çekmeyi de...