24 / 04 / 2024

42 evler tapu sorunu

42 evler tapu sorunu

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, yaptığı açıklamada İzmit İlçesi 42 Evler Mahallesinde yaşayan kat maliklerinin yaşadığı tapu sorunun çözümünde çok önemli bir adımın atıldığının müjdesini verdi.  

Çanakkale'de 70 yıllık evler için tapu iptal davası açıldı!

Çanakkale'nin Karbastı Mahallesi'nde, 70 yıllık evlere ve yeni yapılan deprem konutlarına; orman alanları içerisinde olması nedeniyle tapu iptal davası açıldı. 

Ev alacaklar dikkat! Tapu oyununa gelmeyin!

Ev almak isteyenler vatandaşlar dikkat. Tapuda müstakil olarak gösterilen evler aslında müstakil  tapu olmayabiliyor. Hukukçu Umut Metin, satın alınmak istenen evlerin tapuları için sorgulama yapılması gerektiğini dile getiriyor.

Kocaeli 42 Evler'deki tapu sorunu çözülüyor! 

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, yaptığı açıklamada İzmit İlçesi 42 Evler Mahallesinde yaşayan kat maliklerinin yaşadığı tapu sorunun çözümünde çok önemli bir adımın atıldığının müjdesini verdi.  

Ankara Yamaçevler'de tapu heyecanı yaşanıyor!

Yenimahalle’nin son gecekondu bölgesi Yamaçevler’de tapusu olmayan 500’e yakın vatandaş hak sahibi yapıldı. Ankara Yamaçevler'de tapu heyecanı yaşanıyor. 

Kocaeli Büyükşehir D-100 42 Evler bölgesinde köprü yapıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin D-100 42 Evler bölgesinde inşa ettiği yaya köprüsü oluşmaya başladı...

Kentsel dönüşüm tapu harcı iadesi nasıl olur?

Kentsel dönüşümde inşa edilen yapılardan alınan evler için yatırılan tapu devir harçları ve müteahhitlerden daire satın alanların ödedikleri tapu harçları iade alınabiliyor. Peki, kentsel dönüşüm tapu harcı iadesi nasıl olur?

İzmit Körfez Mahallesi'ndeki eski binanın yıkımı için çağrı!

İzmit Körfez Mahallesi 42 Evler Şehit Basri Sokak’ta depremden sonra tamamen terk edilen binanın yıkımı için bölge sakinleri yetkililerini göreve çağırdı.

Soma 216 Evler'de 42 milyon TL'lik dönüşüm başlıyor!

TKİ Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü, Soma 216 Evler'de 396 adet lojman yaptıracak. Arsa karşılığı anahtar teslim inşaat yapımı ihalesinin bedeli 42 milyon 25 bin 962 TL olarak belirlendi.

Kocaeli Valilik Köprüsü tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yeni valilik kompleksinin önünde projelendirdiği yaya köprüsünü tamamladı. Köprü, valilik, D-100, demiryolu ve 42 Evler Mahallesi’deki yaya trafiğinin karşıya geçişlerini sağlıyor.

Kocaeli Valilik Köprüsü'nde sona gelindi!

D-100 üzerine yapılan 5. Yürüyen merdivenli, engelli asansörlü yaya köprüsü; Kocaeli Valiliği, D-100, demiryolu ve 42 Evler Mahallesi yaya trafiğinin geçişlerini sağlayacak.

41 Burda AVM bugün açılıyor!

Kocaeli 41 Burda kapılarını bugün açıyor. İzmit 42 Evler Körfez Mahallesi Ömer Türkçakal Bulvarı üzerinde hayata geçirilen 41 Burda AVM 64 dönümlük alanda yükseliyor.

Ispartakule Bizim Evler'de satış ve tapu devri durdurulmadı!

İhlas Yapı A.Ş., İstanbul ili Avcılar ilçesi Ispartakule bölgesindeki gayrimenkul satışlarına ilişkin tedbir amaçlı satış durdurma uygulamasının 'Bizim Evler' markalı projelerin tamamının dışında kaldığım belirtti.

Gümüşhane Umut Evler Konutları ne zaman tamamlanacak?

Gümüşhane Belediyesi tarafından 2014 yılında yapımına başlanan Umut Evler (42 Konut) Projesinin bir türlü bitirilememesi ev sahiplerini umutsuzluğa sürükledi.

42 evler tapu sorunu Haberi

42 evler tapu sorunu

42 Evler sakinleriyle bir araya gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın,  bölgede yapılan düzenlemeyle alakalı vatandaşlara bilgi verdi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde yer alan habere göre; Başkana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç ve AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney de eşlik etti. 

42 Evler sakinlerinin sorunlarını dinleyen Büyükakın, Salim Dervişoğlu Caddesi ile Kâhya Kadın Caddeleri arasında kalan alanda bulunan Park Alanı nedeniyle yaşanan sıkıntının giderilmesi için çok önemli bir adım atıldığını belirtti. 

1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ YAPILDI 

Büyükakın, 42 Evler Mahallesinde ki Salim Dervişoğlu Caddesi ile Kâhya Kadın Caddeleri arasında kalan alan nedeniyle kat maliklerinin mağduriyetini giderecek müstakil tapuların alınmasına imkân verecek çalışma tamamlandığını açıkladı. 

Tapuların alınmasına olanak sağlayacak şekilde 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği...