18 / 04 / 2024

42 maslak ofisleri

42 maslak ofisleri

42 Maslak projesinin Yatay Ofisleri, yüksek çevreci performansları dolayısıyla Yeşil Bina sertifikası olarak adlandırılan LEED Platinum sertifikası alarak Türkiye'de bu sertifikaya sahip olan ilk ticari ofis projesi oldu...

42 Maslak ofisleri LEED Platinum aldı!

Bay İnşaat tarafından Maslak'ta teslimatları başlamış olan 42 Maslak projesinin yatay ofisleri, yüksek çevreci performansları dolayısıyla yeşil bina sertifikası olarak adlandırılan LEED Platinum sertifikası aldı...

42 Maslak Residence'ın havadan son görüntüleri!

Bay İnşaat tarafından Maslak'ta inşa edilen 42 Maslak projesi www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

KİPTAŞ Maslak Koru ofisleri ön talep topluyor! 

KİPTAŞ ve Invest ortaklığı ile inşa edilen Maslak Koru projesinde yer alan ofisler için ön talep dönemi başladı. Maslak Koru projesinde 704 konut ve 334 ofis bulunuyor. 

Ininal Espor Arena kapılarını açtı! 

Ininal Espor Arena, 42 Maslak'ta gerçekleştirilen törenle kapılarını açtı. 3 bin 800 metrekarelik alanı ve bin 600 kişilik kapasitesiyle Avrupa ve Orta Doğu bölgesinin en büyük espor merkezi oldu...

42 Maslak'ın tesis yönetimini Atalian Türkiye üstlendi!

Bay İnşaat imzası ile Maslak'ta 250 bin metrekare alan üzerinde yapılan 42 Maslak projesinin site yönetimi, temizlik, güvenlik ve teknik hizmetler yönetimini Atalian Türkiye yapacak...

Blueground 42 Maslak B Kule’ye taşındı!

Blueground, Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul firmalarından Bay İnşaat ile stratejik bir iş birliğine giderek teknoloji odaklı konaklama hizmetini 42 Maslak B Kule’ye taşıdı.

42 Maslak Dream Penthouse sanat eserine dönüşüyor!

Türk çağdaş sanatçılarından Sevincy ve Mimar Zeynep Arolat, inşaat halindeki penthouse daireyi ‘42 Maslak Dream Penthouse’ adıyla fonksiyonel bir sanat eseri olarak tasarlıyor.

Fıstıkzade Maslak hizmete açıldı

‘Gaziantep’ten Dünyaya’ sloganı ile Gaziantep’in ilk ve tek franchise veren baklava markası olma özelliğini taşıyan Fıstıkzade Baklava, 42 Maslak AVM’de İstanbulluların hizmetine açıldı.

Dardenia en büyük şubesini 42 Maslak'ta açtı!

Dardenia, en büyük şubesini 42 Maslak'ta açtı Dardenia, yeni şubesini 42 Maslak'ta açtı. Dardenia'nın hedefinde 2016 bitmeden kendi açacağı yeni restoranlarla minimum 15 şubeye ulaşmak var.

Dardenia'nın 42 Shops AVM şubesi açılıyor!

Fine fast-food kategorisinde yenilikçi anlayışıyla deniz ürünlerinin en lezzetli halini sunan Dardenia, Omega 3 içeren menüsü ile 42 Shops Maslak’ta unutulmayacak bir deneyim yaşatacak.

Maslak 1453 özel kampanya 2016!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Maslak 1453 projesi için yeni bir kampanya başlattı. 60 ayda 0,42, 120 ayda 0,70 faiz oranının uygulanacağı kampanya kapsamında sınırlı sayıdaki dairelere yüzde 5 peşinatla sahip olunabilecek

Maslak 42 Shops & Art AVM 2017'nin ilk aylarında açılacak!

Bay İnşaat tarafından 80 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilecek olan 42 Shops&Art AVM'nin 2017 yılının ilk aylarında açılması planlanıyor.

42 Maslak Art!SPACE Gallery'de Çağdaş Hikayeler Sergisi başlıyor!

42 Maslak Art!SPACE Gallery, 16 Ağustos – 16 Ekim 2016 tarihleri arasında Çağla Cabaoğlu Gallery seçkisinde yer alan sanatçıların eserlerine ev sahipliği yapıyor. "Çağdaş Hikayeler"seçkisinde 26 sanatçının 60’a yakın eseri yer alıyor.

42 Maslak projesinin AVM'si 2017'de açılacak!

42 Maslak projesinde bir otel ve AVM yapılması planlanıyordu. Ancak turizmde yaşanan sıkıntılar nedeniyle otelden vazgeçen yatırımcılar, onun yerine AVM projesini hızlandırmaya karar verdi. Projenin AVM'si 2017 yılında açılacak.

42 Maslak projesinin AVM kısmı 2017’nin başında açılacak!

6 yılda tamamlanan 42 katlı 250 bin metrekarelik 42 Maslak projesinde yaşam başladı. Yeme içme mekanlarıyla öne çıkacak projenin AVM’si ise 2017’nin başında açılıyor.

42 maslak ofisleri Haberi

42 maslak ofisleri

Bay İnşaat tarafından Maslak'ta teslimatları başlamış olan 42 Maslak projesinin Yatay Ofisleri, yüksek çevreci performansları dolayısıyla Yeşil Bina sertifikası olarak adlandırılan LEED Platinum sertifikası alarak Türkiye'de bu sertifikaya sahip olan ilk ticari ofis projesi oldu. 



42 Maslak, doğru profil, doğru yönetim, kaliteli malzeme kullanımı anlayışı LEED (Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik) Platinum Sertifikası ile pekiştirdi ve 42 Maslak'ın LEED Sertifikası en yüksek derece olan LEED Platinum'a yükseltildi. 2013 sonu itibariyle dünyada yaklaşık 20.000 adet LEED sertifikalı proje bulunuyor. Bunlardan sadece 123 tanesi shell and core kategorisinde LEED Platinum sertifikasına sahipler. 


42 Maslak'ta Neler...