23 / 04 / 2024

50 bin t sermaye

50 bin t sermaye

Berko Öztürk Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi, 8 Şubat 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Fazlı Öztürk ve Hüseyin Yıldız ortaklığıyla kuruldu...

Üsküdar'da kentsel dönüşüm hedefi 5 yılda 50 bin konut!

Yerel seçim kapsamında çalışmalarına hız kesmeden devam eden Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen hedeflerinin 5 yılda 50 bin konut yenilemek olduğunu söyledi. 

TÜRK-İŞ açıkladı! Yoksulluk sınırı 50 bin lirayı geçti...

TÜRK-İŞ'in şubat ayına yönelik açlık ve yoksulluk sınırı doğrultusunda yaptığı araştırma kapsamında; açlık sınırı 16 bin 257 lira, yoksulluk sınırı ise 50 bin liraya çıktı. Buna göre, bekâr bir çalışanın ‘yaşama masrafı’ de aylık 21 bin 189 TL’ye kadar çıktı. 

Üsküdar'da 5 yılda 50 bin bağımsız bölüm yenilecek!

Üsküdar Belediye Başkanı Türkmen, son 10 yılda Üsküdar'da 30 bin bağımsız bölüm yenilediğini ve 5 yılda da en az 50 bin bağımsız bölümü yenileyeceklerini açıkladı. 

Ekrem İmamoğlu: Hedefimiz 50 bin konutun dönüşümünü yapmak!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Dayanıklı İstanbul Vizyon 2050" planını açıkladı ve ilk etapta 22 bin olamk üzere, hedeflerinin 50 bin konutu dönüştürmek olduğunu söyledi. İşte Ekrem İmamoğlu'nun o açıklaması...

Altının kilogram fiyatı 2 milyon 50 bin Türk Lirası oldu... 

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogram rakamı  2 milyon 50 bin lira olduğu kaydedildi. İşte haberin detayları...

Altının kilogram fiyatı 2 milyon 50 bin liraya geriledi...

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogram rakamı 2 milyon 50 bin liraya kadar düştüğü açıklandı. İşte haberin detayları...

Türkiye’de yoksulluk sınırı 50 bin TL’yi geçti!

BES/AR araştırmasına göre, açlık sınırı 17 bin 215 liraya, yoksulluk sınırı 50 bin 750 liraya yükseldi. Sağlıklı beslenmenin günlük maliyeti günlük 573 TL’yi buldu.

50 bin TL'nin mevduat getirisi ne kadar? İşte tek tek hesaplanan 32 ve 92 günlük mevduat getirisi!

50 bin TL'nin mevduat getirisinin ne kadar olduğu pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte bankaların tek tek hesaplanan 32 ve 92 günlük mevduat getirileri...

Skoda’dan kötü sürpriz! Karoq modelinin Eylül 2023 fiyatı tamı tamına 50 bin TL zamlandı!

Dayaklılığını, güvenliliği, teknolojisi ve konforuyla ön plana çıkan ve özellikle Türkiye’de oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan Skoda’dan eylül ayı kapsamında kötü bir haber geldi. Skoda, Karoq modeline bu ay için tam 50 bin TL zam yaptığını açıkladı.

Skoda, Kamiq’e tam 50 bin TL zam yaptı! Kamiq’in yeni fiyatını görenler resmen şaştı kaldı!

Ağustos ayında Kamiq modeline zam yapan Skoda’dan eylül ayında da zam haberi geldi. Skoda, Kamiq’e bu ay tamı tamına 50 bin TL zam yaptı.

Skoda Octavia’ya tamı tamına 50 bin TL eylül zammı geldi! Octavia’nın eylül ayı fiyatları resmen uçtu!

Skoda, Türkiye’de en sevilen ve tercih edilen modellerinden Octavia’ya eylül ayı kapsamında tam 50 bin TL zam yaptı. Octavia’nın yeni fiyatı Skoda’nın resmi internet sitesinde yayımlanırken, yeni fiyatı görenler neye uğradığını şaşırdı.

Kia’dan Niro Hibrit’e 130 bin TL ve Niro EV’e ise 50 bin TL zam geldi!

Kia, tüm modellerinin fiyat listesini bir bir revize ederken, Niro Hibrit ve Niro Ev modellerine zam yaptığı öğrenildi. Bu kapsamda, Niro Hibrit’e 130 bin TL ve Niro EV’e ise 50 bin TL zam geldiği belirtildi.

Esenler'deki 50 bin konutluk kentsel dönüşüm projesinde son durum ne? Yol haritası açıklanıyor! 

17 Ağustos'un 24'üncü yıl dönümünde, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'in yüzde 57’sinden fazlasını nasıl yenilediklerini, 50 bin konutluk Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesindeki son durumu proje alanlarında açıklayacak. 

50 bin t sermaye Haberi

50 bin t sermaye

50 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Kadıköy Koşuyolu Mahallesi Katip Salih Sokak NO:18 adresinde faaliyete geçirildi. 8 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Fazlı Öztürk ve Hüseyin Yıldız ortaklığıyla...