29 / 03 / 2024

50 Cent ev

50 Cent ev

Son dönemde Instagram'da "para içinde yüzerken" ya da "ekmek arası para yerken" çekilen pozlarıyla tartışma yaratan rapçi 50 Cent'in uzun süre önce satışa sunduğu malikanesine sonunda bir alıcı çıktı.

Kira anlaşmazlıkları bir bir çözülüyor: 50 bin dava ortadan kalktı! İşte ev sahipleri ve kiracıların davasız çözümleri..

Ev sahibi ve kiracılar arasındaki kira anlaşmazlıkları arabuluculuk ile bir bir çözülüyor. Arabuluculuk ile 50 bin davanın ortadan kalktığı belirlendi. İşte o çözümlere örnekler... 

Arçelik MC 6056 çok amaçlı pişirici alana 2’nci küçük ev aletinde yüzde 50 indirim kampanyası başladı!

Küçük ev aletleri konusunda indirim düğmesine basan Arçelik, MC 6056 çok amaçlı pişirici alana 2’nci küçük ev aletinin yüzde 50 indirim satılacağını açıkladı. Bu nedenle evine küçük ev aleti almak isteyenler MC 6056 çok amaçlı pişiricinin teknik özelliklerini ve detaylarını araştırmaya başladı.

Kia’dan Niro Hibrit’e 130 bin TL ve Niro EV’e ise 50 bin TL zam geldi!

Kia, tüm modellerinin fiyat listesini bir bir revize ederken, Niro Hibrit ve Niro Ev modellerine zam yaptığı öğrenildi. Bu kapsamda, Niro Hibrit’e 130 bin TL ve Niro EV’e ise 50 bin TL zam geldiği belirtildi.

Beko’dan görülmemiş indirim! Buhar kazanlı ütü alımlarına ikinci küçük ev aletine yüzde 50 indirim geldi!

Beko’tan ağustos ayına özel küçük ev aletlerine indirim haberi geldi. Elektrikli ev aleti denilince akla ilk gelen üreticilerden Beko, küçük ev aletlerinde ikinci alımlarda yüzde 50 indirim yapacağını duyurdu.

Arçelik’te indirim kampanyası başladı!  Buhar kazanlı ütü alana ikinci küçük ev aletine yüzde 50 indirim!

Arçelik’ten küçük ev aleti alacaklara resmen ağızları açık bırakacak bir indirim kampanyası geldi. Arçelik, iki küçük ev aleti alımına yüzde 50 indirim uygulayacağını açıkladı.

TOKİ’den ev sahibi olmak isteyenlere müjde! O illere 50 bin sosyal konut!

TOKİ ev sahibi olmak isteyenlerin hayallerini gerçekleştirmeye devam ediyor. TOİ 50 bin konut kampanyasını duyurdu. İşte detaylar!

50 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar? 23 Şubat 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evler ilk önce fiyatları ile göze çarpmaktadır. Bu yapılar normal betonarme konutlardan farklıdır. Fiyatlar, metrekareden metrekareye değişiklik göstermektedir. İşte 50 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar? sorusunun yanıtları!

50 ve 100 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar? 19 Şubat 2023 fiyat listesi...

Prefabrik ev fiyatları depremin ardından araştırılmaya başlandı. İnsanlar daha uygun fiyatlarla ev sahibi olmak için prefabrik evleri tercih ediyor.  50 ve 100 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar? 19 Şubat 2023 fiyat listesi...

50 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar?

Prefabrik ev özellikle pandemiden sonra çok sık tercih edilen konutlar arasına girdi. Vatandaşlar, minimal konut tipinde prefabrik evleri düşünüyor. Peki “50 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar?” İşte detaylar!

Bella Maison ev dekorasyon ürünlerinde yüzde 50 indirim! Bella Maison 23 Eylül 2022 fiyat listesi

Sevilen ev tekstil ve dekorasyon markası Bella Maison’da ev dekorasyon ürünlerine özel sepette net %50 indirim sizleri bekliyor. İşte Bella Maison ev dekorasyon ürünleri 23 Eylül 2022 fiyat listesi..

TOKİ gençlere 50 bin ev yapacak! Kimler başvurabilir?

Milyonlarca kişi tarafından aylardır beklenen TOKİ Sosyal Konut Projesi’nin detayları bir bir belli olmaya başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı projede 18-30 yaş arasındaki gençlere tam 50 bin kontenjan ayrılacak. İşte detaylar…

50 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar? Prefabrik evler pahalı mı?

Prefabrik evler son zamanlarda en çok tercih edilen yapılar arasında yer almaya başladı. Peki 50 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar?

Ev sahipleri aman dikkat! Cezası tam 50 bin Lira!

Aldığı evi 5 yıl içinde satan ancak yanlış beyanla vergiden kaçmak isteyen ev sahipleri büyük bir şokla karşı karşıya. 450 bin TL’ye aldığı evi 250 bin TL değer gösteren ancak satarken 700 bin TL değer gösterenlere 50 bin TL vergi ile cezalandırılacak.

50 Cent ev Haberi

50 Cent ev

50 Cent'in ya da gerçek adıyla Curtis James Jackson III'ün Connecticut'taki 52 odalı malikanesini bir emlak yatırımcısı 8 milyon dolara satın almaya karar verdi.



50 Cent'in içinde striptiz direkleri bulunan bir diskoya da sahip olan malikanesinin huzurevi olarak kullanılması planlanıyor.



50 Cent bu malikaneyi, 2003 yılında 4.1 milyon dolara boksör Mike Tyson'dan satın almıştı.



Şarkıcının, yenilemek için 6 milyon dolar ödediği malikanenin 21 yatak odası ve 25 tane de banyosu bulunuyor.



50 Cent, malikaneyi satın aldıktan sonra içinde striptiz direkleri bulunan bir disko bile yaptırmıştı.



Malikanenin kendine özel bir kumarhanesi, spor salonu ve 9 tane de mutfağı bulunuyor.



Bundan böyle yaşlı insanların bakımı için hizmet verecek olan malikanenin toplam 52 tane odası bulunuyor.



50 Cent son yıllarda sosyal medyada...