25 / 04 / 2024

65 yaş altı sokağa çıkma yasağı saatleri

65 yaş altı sokağa çıkma yasağı saatleri

1 Mart tarihinde gerçekleştirilen Kabine Toplantısı'nın ardından vaka sayısı düşük olan illerde hafta sonu yasaklarının yanı sıra 65 yaş üstü ve 20 yaş altı sokağa çıkma yasakları kaldırıldı.

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası için Ocak zammı peş peşe hesaplandı! Kim kaç lira maaş alacak?

Milyonlarca vatandaş Ocak zamlı maaş hesaplamalarını merakla araştırıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası için Ocak zammı peş peşe hesaplandı! Kim kaç lira maaş alacak? Şimdi bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında Ocak zammı ışığı yandı! Maaşlar kaç liraya yükselecek? Şimdi bakın! 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında Ocak zammı ışığı yandı! Maaşlar kaç liraya yükselecek? Şimdi bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası Ocak zammı peş peşe duyuruldu! Şimdi yeni hesaplanan maaşlara bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası Ocak zammı peş peşe duyuruldu! Şimdi yeni hesaplanan maaşlara bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası 1 Ocak zammı tek tek hesaplandı! Rakamı görenin ağzı 1 karış açık kaldı

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası 1 Ocak zammı tek tek hesaplandı... Bu rakamı görenin ağzı 1 karış açık kaldı...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşında zam ışıkları yandı! Kimin maaşı kaç TL olacak? Şimdi bakın! 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşında zam ışıkları yandı! Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı Ocak zammıyla kaç lira olacak? Kimin maaşı kaç TL'ye yükselecek? Şimdi bakın! 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşına Ocak zammı müjdesi! Ocak zammıyla kime kaç TL ödenecek? Hemen bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşına da Ocak zammı gelecek. Peki Ocak zammıyla kime kaç TL ödenecek? 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı peş peşe hesaplandı. Hemen bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı yeni yılda ne kadar olacak? Peş peşe zamlı maaşlar hesaplandı!

2023 Ocak'ta binlerce kişinin maaşı değişecek. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası ödemelerine de zam gelecek. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı yeni yılda ne kadar olacak? Peş peşe zamlı maaşlar hesaplandı!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası Ocak zammı kalem kalem hesaplandı! Hemen yeni maaşlara bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası ödemelerinden binlerce vatandaş yer alıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası zamları peş peşe hesaplandı. İşte kalem kalem son dakika maaşları...

2023 zamlı 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı peş peşe hesaplandı! Hemen şimdi tek tek rakamlara bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası ödemelerinden binlerce vatandaş faydalanıyor. Maaşlar peş peşe hesaplanırken 2023 zammı merak ediliyor. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası ocak ayında ne kadar olacak? İşte detaylar... 

Binlerce kişinin maaşı peş peşe hesaplandı! 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasına 2023 Ocak müjdesi! 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası ödemelerinden binlerce kişi faydalanıyor. Maaşlar peş peşe hesaplandı! 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası Ocak zammı ne kadar olacak? Hemen bakın! 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası Ocak zammı ne kadar olacak? Hemen peş peşe hesaplanan rakamlara bakın

Binlerce vatandaş '65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası yeni yıl zammı ne kadar olacak?' sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası yeni yıl zammı ne kadar olacak? Maaşlar kaç TL'ye yükselecek? Peş peşe hesaplandı! Siz de hemen bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası peş peşe hesaplandı! Duyan inanamadı! Şimdi bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası peş peşe hesaplandı. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası yeni zamla kaç TL olacak? Hemen bakın! 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası 2023 zammıyla kaç TL'ye yükselecek? Tek tek hesaplanan maaşlara bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında yeni yıl zammı tek tek hesaplandı. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası Ocak zammıyla ne kadar olacak? İşte o yeni rakamlar...

65 yaş altı sokağa çıkma yasağı saatleri Haberi

65 yaş altı sokağa çıkma yasağı saatleri

Mart başında gerçekleştirilen Kabine Toplantısı'nın ardından yerinde karar dönemi ile bazı illerde yasaklar kaldırılmıştı. Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan koronavirüs risk haritasında vaka sayısı düşük olan iller için hafta sonu sokağa çıkma yasağının yanı sıra 20 yaş altı ve 65 yaş üstü sokağa çıkma yasaklarının kaldırıldığı duyurulmuş, yüksek ve çok yüksek riskli illerde ise sokağa çıkma sürelerinin uzatılarak yasakların bir süre daha devam edeceği açıklamıştı. 
 

20 YAŞ ALTI VE 65 YAŞ ÜSTÜ SOKAĞA ÇIKMA SAATLERİ

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; 20 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşlar için sokağa çıkma süreleri 1 Mart'ta gerçekleştirilen toplantının ardından arttırıldı. Yüksek ve çok yüksek riskli illerde ikamet eden vatandaşlar arasında 20 yaş altında olan bireyler 14:00-18:00 saatleri arasında 65 yaş üstü bireyler...