19 / 04 / 2024

7 dekorasyon hatası

7 dekorasyon hatası

Dekorasyon konusunda çok sık düşülen belli bazı hatalar var. Bu temel hataları bilip bunlardan kaçınarak evinizi çok daha profesyonel bir bakış açısıyla dekore edebilirsiniz.

7 adımda İskandinav tarzı ev dekorasyonu!

Ev dekorasyonun yükselen trendi İskandinav tarzı pek çok kişi tarafından beğeni topluyor. Sosyal medyada gördüğünüz o şık evler gibi bir dekorasyon arıyorsanız, bu 7 adımı takip ederek evinizde minimalist, doğal ve sıcak bir atmosfer yaratabilirsiniz.

7 adımda evinizi minimalize edin!

Minimalist dekorasyon, günümüzde yaygın olarak benimsenen bir tasarım tarzıdır. Bu tarz, evde az sayıda eşya ve basit tasarımlar kullanarak ferah, dingin ve minimalist bir atmosfer yaratmayı amaçlar. İşte evinizi 7 adımda minimalize etmenin yolu...

7 Pıramıt Uluslararası Mühendislik Ve Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

7 Pıramıt Uluslararası Mühendislik Ve Dekorasyon Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile A.Rahman A.A.A. tarafından kuruldu.

Beycan Metal Havalandırma İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Des 2 Şubesi açıldı!

Beycan Metal Havalandırma İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Des 2 Şubesi bugün Ümraniye'de 7 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Öztürk tarafından açıldı.

Beycan Metal Havalandırma İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Des Şubesi açıldı!

Beycan Metal Havalandırma İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Des Şubesi bugün Ümraniye'de 7 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Öztürk tarafından açıldı.

6. Malatya Yapı ve Dekorasyon Fuarı başladı!

Malatya'da 6'ncısı düzenlenen Yapı ve Dekorasyon Fuarı kapılarını açtı. İnşaat, yapı, mobilya ve dekorasyon sektöründen yaklaşık 55 firmanın katılacağı fuar, 7 Ekim'e kadar devam edecek.

Optimum Dekorasyon Elektrik Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Optimum Dekorasyon Elektrik Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de Murat Aydın tarafından kuruldu.

Üniversal Modern Mimarlık ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Üniversal Modern Mimarlık ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Mehmet Ali Taka tarafından 7 Ekim'de 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Samsun 2. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı 7- 12 Mart'ta!

Samsun 2.Mobilya, İç Mimari, Halı, Aydınlatma, Dekorasyon ve Aksesuarları Fuarı, 7- 12 Mart 2017 tarihlerinde TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

TT Design İç Mimarlık Dekorasyon ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

TT Design İç Mimarlık Dekorasyon ve İnşaat Limited Şirketi, Doğan Can Aycan tarafından 100 bin TL sermaye ile 7 Nisan'da Esenyurt, Mimsan Sanayi Sitesi'nde kuruldu.

Culha Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Culha Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zafer Culha tarafından 50 bin TL sermaye ile 7 Nisan'da Bağcılar, Barbaros Mahallesi, 13 Sokak 'ta kuruldu.

Kuzenler Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzenler Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cüneyt Ak ve Yasin Fındık ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 7 Mart'ta Kağıthane, Merkez Mahallesi, Sadabad Caddesi'nde kuruldu.

Sancak Dekorasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sancak Dekorasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Emrah Işık, Yılmaz Emel, Betül Abdullahoğlu ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 7 Ocak'ta Beyoğlu, Sütlüce Mahallesi, Mercan Sokak'ta kuruldu.

7 dekorasyon hatası Haberi

7 dekorasyon hatası

Dekorasyon konusunda çok sık düşülen belli bazı hatalar var. Bu temel hataları bilip bunlardan kaçınarak evinizi çok daha profesyonel bir bakış açısıyla dekore edebilirsiniz


1-Takım halinde mobilya almak


Ah o mobilya mağazaları yok mu; kampanyalarla yeni evli çiftlere salon takımı, yatak odası takımı aldıran... O tuzaklara düşmeyin! Evet belki biraz daha ucuz ama değer mi? Her şeyiniz bir anda olmayıversin. Önce kanepenizi alın, paranız oldukça diğerlerini tamamlarsınız. Yavaş yavaş, beğenerek, içinize sinerek, sakin sakin seçerek alırsınız. Takım halinde alınan mobilyaları geçtim, tüm mobilyaların aynı ağaçtan olduğu dekorasyon şekli de çok sıkıcı! Arada farklı bir renk, bir doku, farklı bir döneme ait bir mobilya, antika bir parça ya da bitpazarından alınmış bir sehpa görmek istiyor insan. Eklektik stil adı verilen bu çeşitlilik,...