27 / 04 / 2024

7. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi

7. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi

Şişecam Düzcam, Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) tarafından ‘Değişen Dünya Gelişen Malzeme’ temasıyla düzenlenen, ‘7. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’ne gümüş sponsor oldu.

7. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi gerçekleşti!

Türkiye İMSAD tarafından 2009 yılından bugüne gerçekleştirilen 7. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi bu yıl “Sürdürülebilirlik Sözü” ile açılış yaptı.

2015 Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 26 Kasım'da!

Türkiye İMSAD tarafından bu yıl yedincisi düzenlenecek 2009 yılından bugüne gerçekleştirilen Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi bu sene de bütün inşaat sektörünü yine bir araya getirecek.

7. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 26 Kasım'da!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği'nin (Türkiye İMSAD) bu yıl 7.''sini düzenlediği Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 26 Kasım'da gerçekleşecek.

Amerika'da mortgage faizi son 7 ayın en düşük seviyesinde...

ABD'de 30 senelik mortgage faiz oranı üst üste 9'uncu haftasında da gerileyip son 7 ayın en düşük seviyesine geldiği kaydedildi. İşte haberin detayları... 

Altın fiyatları son 7 ayın zirvesinde!

Altın fiyatları, doların zayıflaması, ABD Merkez Bankası'nın gelecek yılın ilk yarısında faiz indirimine gidebileceğine dönük beklentilerin güçlenmesiyle son 7 ayın zirvesine yükseldi.

Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

Orta Doğu'da yaşanan İsrail ve Hamas arasındaki çatışma altın fiyatlarını arttırdı. Altın son 7 ayın en kazançlı haftasını yaşıyor.  Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

Yatırımcılar dikkat, dibi görebilir: Altın fiyatları 7 ayın en düşük seviyesine indi! 

Altın yatırımcılarını tedirgin edecek gelişmeler gündemde yer almaya devam ediyor. ONS Altın 7 ayın en düşük seviyesine indi. Peki, altın fiyatları ne kadar olacak? İşte detaylar...

TOKİ başvuruları 7 gün sonra başlıyor! Dar gelirliye 4 bin 850 lira taksitle ev müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın bir yeni projesi için başvuru dönemi 7 gün sonra başlıyor. Projeden 4 bin 848 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor...

Suzuki Swift Hibrit fiyatlarına ikinci zam sadece 7 gün sonra geldi!

Otomobilseverlerin beğenisini kazanan Suzuki Swift Hibrit modeline Haziran ayının başında yapılan zamın ardından sadece 7 gün sonra yeni bir zam haberi geldi. Swift Hibrit'in fiyatları, otomobilseverleri biraz hayal kırıklığına uğratabilir. 

ABD'de mortgage faizleri son 7 ayın en yüksek seviyesinde!

Açıklanan rakamlara göre, ABD'de 30 yıl vadeli mortgage için ortalama faiz oranı, yüzde 6,69'dan yüzde 6,91'e çıktı, böylelikle de ABD'de mortgage faizleri son 7 ayın en yüksek seviyesine ulaşmış oldu.

Bakan Nebati açıkladı! 7 gün 24 saat hizmet sunacak 'bilişim köyleri' geliyor!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Bilişim Kenti Mersin Projesi kapsamında gençlerin eğitim alarak çalışabileceği ve 7 gün 24 saat hizmet sağlayacak "bilişim köyleri" kuracaklarını belirtti.

Dolar 7 gün sonra bu kadar olacak! Doları olanlar kırmızı kodla uyarıldı! Bu haberi okumadan dövizciden içeri girmeyin

Sınırlı değer kaybını devam ettiren dolar/TL kuru Amerika Merkez Bankası Fed faiz kararınıa odaklandı. Yatırımcılar doların yönünü merak ediyor. Dolar 7 gün sonra bu kadar olacak! Doları olanlar kırmızı kodla uyarıldı! Bu haberi okumadan dövizciden içeri girmeyin.

ABD'de mortgage faizleri 7 haftanın en düşük seviyesinde!

Açıklanan son dakika rakamlarına göre, ABD'de 30 yıl vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı, geçen hafta yüzde 6,4 ile 7 haftanın en düşük seviyelerine indi.

Dolarda 7 gün sonra dananın kuyruğu kopacak! Geri sayım başladı! Dolar tam tamına bu kadar olacak!

Doların yönünü belirleyecek olan kritik tarihe 7 gün kaldı. FED faiz kararı toplantısı 21-22 Mart tarihinde belli olacak. Faiz kararı 22 Mart Çarşamba günü saat 21.00'de duyurulacak. Dolarda 7 gün sonra dananın kuyruğu kopacak! Geri sayım başladı! Dolar tam tamına bu kadar olacak!

1 doların 7 gün sonra ne kadar olacağı resmen tek tek açıklandı! Bu son dakika rakamını görenin adeta nefesi kesildi!

1 doların 7 gün sonra ne kadar olacağı resmen tek tek açıklandı... Bu son dakika rakamını görenin adeta nefesi kesildi... Hemen bakın...

1 dolar 7 gün sonra işte tam bu kadar olacak! Rakamı duyanların ayakları yerden kesildi! Şimdi bakın, pişman olmayın!

1 dolar 7 gün sonra işte tam bu kadar olacak! Rakamı duyanların ayakları yerden kesildi...Şimdi bakın, pişman olmayın!..

7. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi Haberi

7. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi

Şişecam Topluluğu şirketlerinden Avrupa’nın 2’nci dünyanın 5’inci büyük düzcam üreticisi Şişecam Düzcam, Türkiye İMSAD tarafından gerçekleştirilen 7. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’ne katıldı.


Şişecam Düzcam, 26 Kasım 2015 tarihinde Grand Tarabya Oteli’nde “Değişen Dünya Gelişen Malzeme” temasıyla düzenlenen zirvenin gümüş sponsorluğunu üstlendi.



Şişecam Düzcam, zirvenin gerçekleştirildiği alanda kurduğu stantla, pazarın ihtiyaçları doğrultusunda en son teknoloji kullanılarak geliştirdiği ürünleri hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Sektör temsilcileri kurulan stantta, enerji tasarrufu, gürültü kontrolü, güvenlik gibi özelliklere sahip, dekoratif unsurlarıyla da öne çıkan Şişecam Düzcam ürünlerini inceleme fırsatı buldu.


Yurtiçi ve yurtdışından birçok uzman ve üst düzey yetkilinin katılımıyla gerçekleştirilen zirvede, değişen dünya için geliştirilen malzemeler ve sektörün değişen ihtiyaçları...