26 / 04 / 2024

75. Yıl Gençlik Merkezi

75. Yıl Gençlik Merkezi

Yeni Yıldırım’ın genç nüfusun ellerinde yükseleceğini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “75. Yıl Gençlik Merkezi, çocuklarımızı ve gençlerimizi koruyacak önemli bir merkez olacak” dedi.

Gençlik ve Spor eski Bakanı Dr. Kasapoğlu: Yüzyılın dönüşümünün başlangıcındayız!

Gençlik ve Spor eski Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yıldönümü kaleme aldığı makalede yüzyılın dönüşüm ve gelişiminin başlangıcında olunduğunu belirtti. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı yüksek maaşlı personel alacak! Son başvuru tarihi 11 Eylül! Acele edin!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı’ndan yayımladığı ilanla bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. 11 Eylül’de sona erecek başvurular için açılan kadrolar ve başvuru şartları belli oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı 1200 yurt yönetim memuru başvuru sonuçları açıklandı! Aday listesi resmen belli oldu!

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) tarafından 2022 yılı sözleşmeli yurt yönetim personeli alımı sözlü sınav duyurusu yapıldı. 1.200 yurt yönetim memuru alımı sözlü sınavına katılacak adayların isimlerinin yer aldığı liste resmen belli oldu. 

Çiftçilere müjde! 2 yıl geri ödemesiz 500 bin TL'lik destek veriliyor! İşte genç çiftçi kredisi başvuru şartları!

Ziraat Bankası, çiftçilik yapmak isteyen milyonlarca kişinin yüzünü güldürecek desteklerini açıkladı. Banka, 'Genç Çiftçi Kredisi ile Ziraat’in Desteği Benimle' sloganıyla tarım alanındaki genç sayısını artırmak amacıyla 500 bin liraya ulaşan 2 yıl geri ödemesiz kredi fırsatını hayata geçirdi.

Eyüpsultan Gençlik Parkı yıkım karar yargıda!

Eyüpsultan'a bağlı Yeşilpınar'da kentsel dönüşüm çalışmaları için Eyüpsultan Gençlik Parkı'nın yıkımına karar vermişti. Söz konusu karar yargıya taşındı.

Şanlıurfa Gençlik Merkezi yıkıldı!

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Bahçelievler mahallesinde bulunan Şanlıurfa Gençlik Merkezi'nin yıkım çalışmalarına başlandı. Yıkılan gençlik merkezinin yerine yenisi yapılacak. 

Çekmeköy'de gençlik merkezleri inşa ediliyor!

Çekmeköy Belediyesi, birçok mahallede toplam 4 adet kitap evi ve gençlik merkezi inşa ediyor.

Kariye Camisi 75 yıl sonra ibadete açılacak!

Danıştay kararıyla ibadete açılmasının önündeki yasal engel Ayasofya’dan önce kalkan İstanbul’daki Kariye Camisi, 30 Ekim’de Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı Cuma namazıyla 75 yıl sonra ibadete açılacak.

75 yıl sonra cami olarak açılan Fatih Kariye Camii Diyanet’e devredildi!

Kariye Müzesi’nin 75 yıl sonra cami olarak ibadete açılmasına ilişkin karar Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan imzasıyla dünkü Resmi Gazete’de yayımlandı. Kariye Camisi yönetimi Diyanet’e devredildi.

Nag Yapı Manisa 75. Yıl projesinde son 5 konut!

Nag Yapı'nın Manisa Yunusemre 75. Yıl Mahallesi'nde hayata geçirdiği projedeki son 5 konutun satışı devam ediyor.

Bursa 75. Yıl Mahallesi Kreşi tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, 75. Yıl Mahallesi Kreşi'nin inşaatını tamamladı.

Bursa Yıldırım Bayezid Gençlik Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

İlçedeki çalışmalarına son sürat devam eden Yıldırım Belediyesi, Yıldırım Bayezid Gençlik Merkezi'nin inşaatını tamamlıyor.

Sultanbeyli 75. Yıl Spor Kompleksi inşaat ihalesi 6 Eylül'de!

İBB Yapı İşleri Müdürlüğü, Sultanbeyli 75. Yıl Spor Kompleksi için inşaat ihalesine hazırlanıyor. İhale 6 Eylül'de yapılacak...

75. Yıl Gençlik Merkezi Haberi

75. Yıl Gençlik Merkezi

Yeni Yıldırım’ın genç nüfusun ellerinde yükseleceğini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “75. Yıl Gençlik Merkezi, çocuklarımızı ve gençlerimizi koruyacak önemli bir merkez olacak” dedi.


Sosyal belediyecilik alanında yaptığı çalışmalar ile örnek projelere imza atan Yıldırım Belediyesi, gençlik merkezlerinin ilki olan ‘75. Yıl Gençlik Merkezi’ni tamamladı. Proje kapsamında gençleri madde bağımlılığı ve sosyal problemlerden uzak tutmak istediklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Kültürel değerleri koruyarak, toplum olarak güçlü olmak zorundayız. Gençlik merkezleri projemiz ile ailelerimize, gençlerimize eğitimler vereceğiz” dedi.


İlçede yaşayan 700 bin nüfusun yaklaşık 250 bininin 0-24 yaş arasında olduğunu vurgulayan Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Genç nüfusun yoğun olduğu Yıldırım’da, çocuklarımızın ve gençlerimizin sağlıklı ve donanımlı yetişmesi geleceğimizi yeniden inşa etmek adına çok önemlidir. Gelecek nesillerin sağlıklı...