29 / 03 / 2024

8. Gayrimenkul Yazlık Evler Fuarı

8. Gayrimenkul Yazlık Evler Fuarı

Arap-Türk Gayrimenkul Zirvesi kapsamında düzenlenen '8. Gayrimenkul Yazlık Evler Fuarı' geçtiğimiz hafta sonu İstanbul Hilton Convention Center'da yapıldı. Sıcak satışın gerçekleştirildiği organizasyona, 40 firma ev sahipliği yaptı...

Projebeyaz International, 8. Yazlık Evler Fuarı’nda yerini aldı!

Yurt dışına yönelik satış ve danışmanlık hizmeti veren Projebeyaz International, sahip olduğu geniş portföyünü bu defa yurt içinde düzenlenen 8. Gayrimenkul Yazlık Evler Fuarı aracılığıyla yabancı yatırımcıların beğenisine sundu...

Ali Ağaoğlu, Suudi Arabistan'da 1 milyar dolarlık ortak proje yapacak!

Yazlık Evler Fuarı'nda Iraklı yatırımcıların İlgisiyle karşılaşan Ali Ağaoglu, Arap yatırımcılarla ortak projeler yapmaya devam edeceklerini söyledi. Arabistan'da 1 milyar dolarlık ortak proje yapacağının altını çizen Ağaoglu "Yeni yatırımlar yolda" dedi.

8. Gayrimenkul Yazlık Evler Fuarı Hilton Convention Center'da düzenlenecek!

8. Gayrimenkul Yazlık Evler Fuarı ve Arap Türk Gayrimenkul Zirvesi eş zamanlı olarak 19 - 20 Nisan 2014 tarihleri arasında Hilton Convention Center'da düzenlenecek...

8. Gayrimenkul Yazlık Evler Fuarı 19-20 Nisan'da düzenlenecek!

8. GAYRİMENKUL YAZLIK EVLER FUARI ve ARAP - TÜRK GAYRİMENKUL ZİRVESİ eş zamanlı olarak 19 - 20 Nisan 2014 tarihleri arasında Hilton Convention Center’ da gerçekleşecek...

Her 100 kişiden 15’i, yatırım amaçlı yazlık almak istiyor!

Çevrimiçi gayrimenkul platformu Emlakjet’in yazlık ev sahipliği ve kullanım tercihlerini masaya yatırdığı özel araştırma dosyasına göre, kullanıcıların yüzde 70’i yazlık kiralamak yerine satın almayı tercih ettiğini, yüzde 15’i ise yatırım amaçlı düşündüğünü belirtiyor.

Yazlık bölgelerde ev kiraları otellere yaklaştı: Haftalık ve aylık kiralama fiyatları hangi ilde ne kadar?

TSKB Gayrimenkul Değerleme, yazlık bölgelerdeki fiyat artışlarını, konaklama tercihlerindeki değişiklikleri anaziz etti. Peki yazlık bölgelerde haftalık ve aylık kira bedelleri ne kadar?

Antalya'da satılık 8 gayrimenkul! 97 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla...

Antalya ili, Kumluca ve Kaş ilçelerinde yer alan 8 gayrimenkul 97 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. 

Yazlık bölgelerde satılık ev fiyatları en çok hangi ilçelerde arttı?

Gayrimenkul sektörünün nabzını tutan hepsiemlak, son 1 senede yazlık yerlere olan talebi rakamsal bilgilerle gözler önüne serdi. Açıklanan bilgilere göre, yazlık alanlardaki satılık ev fiyatlarının son 1 senede yüzde 100’den fazla yükseldiği ortaya çıktı.

Milli Emlak'tan İstanbul'da 13.8 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Bağcılar, Bakırköy, Eyüpsultan, Kağıthane ve Küçükçekmece ilçelerinde bulunan 8 gayrimenkulü 13 milyon 813 bin 675 TL'ye satıyor...

Giresun'da 41.4 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Giresun İl Özel İdaresi, Giresun ili, Merkez ve Bulancak ilçelerinde yer alan 8 gayrimenkulü 41 milyon 370 bin TL'ye satıyor...

Yazlık evlerini kiraya verenler dikkat!

Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Av. Ali Güvenç Kiraz, yazlık kiralamalarını kaleme aldı. 

Antalya'da 9.7 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

T.C. Antalya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Antalya ili, Kumluca ve Kaş ilçelerinde bulunan 8 gayrimenkulü 9 milyon 674 bin 22 TL'ye satıyor.

Yatırımın yeni adresi: Yazlık evler!

Salgın süresi boyunca Bodrum’a ilginin artması kira fiyatlarını 2 katına çıkardı. Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, “Kira getirisi artınca amortisman süresi 8 yıla kadar geriledi. Yazlık almak iyi bir yatırım adresi haline geldi” diye konuştu.

Hangi ilçelerde yazlık ev fiyatları uçtu?

Uzun zamandır Türkiye’nin gözde tatil mekanı olan Bodrum, yazlık ev piyasasında rasyonel olmayan bir artış sergiledi. EVA Gayrimenkul Değerleme Direktörü Filiz Akkaya, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki yzlık ev fiyatları en çok hangi ilçelerde arttı? İşte yazlıkta gözde bölgeler...

Reınnov 8 Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Reınnov 8 Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Anastasıos Kotzanastassıs ve Didem Erendil Turcan ortaklığında kuruldu.

Elazığ Belediyesi'nden 212.4 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Elazığ Belediye Başkanlığı, Sürsürü Mahallesi'nde bulunan 8 gayrimenkulü 212 milyon 441 bin 781 TL'ye satıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 7 Mayıs 2021 günü gerçekleşecek.

Torkam Holding'ten 7.8 milyar dolarlık proje hedefi!

İnşaat taahhüt, gayrimenkul, PVC profil, demir çelik, teknoloji, madencilik ve enerji olmak üzere 5 sektörde faaliyet gösteren Torkam Holding, 7.8 milyar dolarlık proje gerçekleştirmeyi hedefliyor.

8. Gayrimenkul Yazlık Evler Fuarı Haberi

8. Gayrimenkul Yazlık Evler Fuarı

Arap-Türk Gayrimenkul Zirvesi kapsamında düzenlenen '8. Gayrimenkul Yazlık Evler Fuarı' geçtiğimiz hafta sonu İstanbul Hilton Convention Center'da yapıldı, iki gün süren ve sıcak satışın gerçekleştirildiği organizasyona, 40 firma ev sahipliği yaptı. 


Vitanova Yalıkavak daireleri ile fuara katılan Club Flipper'ın başkanı Ahmet Bayer, 'Gayrimenkulde Yazlık Evler' konulu panele konuşmacı olarak katıldı. 


Turizmin katkısı büyük 


Türkiye'ye gelen turist sayısının 20 yılda 3 milyondan 40 milyona yükseldiğini söyleyen Ahmet Bayer, "Doluluk oranı yüzde 85'e ulaştı. 


Bu da gösteriyor ki Türkiye'deki inşaat sektörünün gelişimi önemli oranda turizme de bağlı" dedi. Fuarda ayrıca 'Gayrimenkule Yabancı ve Yabancı Yatırımcıların Bakışı', 'Yabancılara Satışta Politika, Strateji ve Yatırım Kriterleri' konuları da masaya yatırıldı. 



ORTADOĞU'DAN GELDİLER 


Ekolojik evlerin tanıtıldığı fuarı, Ağaoğlu, Dumankaya, Babacan Yapı, Katar, Kuveyt, Bahreyn, Abu Dhabi, Demir inşaat, Ege Yapı, Aydınlı...