27 / 04 / 2024

9 dollars home

9 dollars home

9dollarshome.com adresinde başlayan internet tabanlı konut üretim simülasyonunda birinci olacak yarışmacıya gerçek bir ev verileceği açıklandı.

Enza Home’dan herkesin cebini rahatlatacak kampanya! İşte kampanya detayları..

Enza Home ‘’9. Enza Home Mobilya Festivali’’ ile pek çok üründe indirim ve taksit imkanı sunuyor. Enza Home’dan yapacağınız alışverişlerde Maximum kartınıza özel fırsatlar sizleri bekliyor. İşte Enza Home- Maximum Kart kampanya koşulları..

Enza Home tam 3.000 TL veriyor! İşte kampanya koşulları

Mobilya ve dekorasyon markası Enza Home ‘’9. Enza Home Mobilya Festivali’’ kapsamında alışverişlerde belirli tutarı karşılayan müşterilerine tam 3.000 TL veriyor. Nasıl mı? İşte Enza Home kampanya koşulları..

Evinizde modaya ayak uydursun! H&M Home 9 Eylül 2022 fiyat listesi...

Sevilen giyim markası H&M, yakın zamanda çıkardığı H&M Home ile de büyük beğeni topladı. Sezonun trend parçaları haline gelen H&M Home ürünleri ile sizde evinizde modayı yakalayın. İşte 9 Eylül 2022 H&M Home fiyat listesi..

Enza Home mimarlık, Enza Home Book'u hayata geçirdi!

Enza Home mimarlık, moda ve tasarım danışmanlığı konularında önemli çalışmalara imza atan 9 ismin önerileriyle oluşturduğu "Enza Home Book"u hayata geçirdi.

Home Away Türkiye'nin en büyük günlük kiralama sitesini aldı!

Günlük kiralama sektörünün büyük oyuncusu ABD'li Home Away, hemenkiralık. com'un yüzde 12.9 hissesini 2 milyon dolara satın aldı.

Astro Beylikdüzü'nde 160 Bin TL'ye home ofis!

Astro Beylikdüzü'nde, 1 + 1 ve 2+1 olmak üzere iki farklı home ofis tipi sunuluyor. Proje, 2 blokta 42 office daire ve 9 dükkandan oluşuyor.

Emsan İdeal Home Fuarı'nda yerini alıyor!

Bu yıl 9.’su düzenlenecek olan İdeal Home Züccaciye, Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarı 17-20 Nisan 2014 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi’ nde kapılarını açıyor.

Goldmaster züccaciye ürünlerini 9. İdeal Home Fuarı’nda sergileyecek!

GoldMaster, şaşırtıcı yeni züccaciye ürün gamını ve yenilikçi küçük ev aletleri tasarımlarını 17-20 Nisan 2014 tarihleri arasında TÜYAP ’ta düzenlenecek 9. İdeal Home Fuarı’nda tanıtacak.

Home Aves'te kampanyalı 9 daire kaldı: Minimum 167 bin lira!

Kavi Yapı, Home Aves projesinde sınırlı sayıda daireyi, yeni bir yaşama başlamak ve kârlı bir yatırım yapmak isteyenler için çok özel fiyatlarla satışa sundu. Home Aves’te 69 metrekare büyüklüğündeki 1+1 dairelerin fiyatı 167.000 liradan liradan başlıyor…

Meri Home projesi 9 milyon dolara satılıyor!

Meri Home projesi kapsamında daire satışları durdu. Şuanda projenin tamamı satışa çıktı. Fiyatı ise 9 milyon dolar +KDV olarak belirlendi

Tepe Home, konuşan mağazalar yaratacak!

Tepe Home Yönetim Kurulu Başkanı İlhan İle göre bu sorunun yanıtı, Evet. 14 yıldır Tepe Homeda görev yapan, son 9 aydır ise markanın yönetim kurulu başkanlığını yürüten İlhan İl, geleceğe ilişkin hedeflerinin konuşan mağazalar yaratmak olduğunu söylüyor

Meri Home Evleri Beylikdüzü'nde 38 bin 500 TL'ye! 9 bin 625 TL peşinatla!

1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tiplerinden meydana gelen Meri Home'daki konutların fiyatları 38 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor. 585 konuttan meydana gelen projede 9 bin 625 TL'den başlayan fiyatlarlar konut sahibi olunuyor...

Meri Home Konut Projesi'nde 9 bin 625 TL peşinatla!

Meri Home Projesinde 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 konutlar yer alıyor. 15 katlı 3 blokta, 585 konuttan meydana gelen projede yer alan 1+0'ların fiyatları 38 bin 500 TL'den başlıyor, peşinatları ise 9 bin 625 TL'den...

9 dollars home Haberi

9 dollars home


Konut üretim faktörlerini en verimli, ekonomik ve ‘mutlu’ bir şekilde bir araya getirerek ev yapan yarışmacı, İstanbul Beylikdüzü Fi-Tower  konutlarında şık bir dairenin sahibi olacak.


Zamanının çoğunu bilgisayar başında geçiren internet, oyun ve simülasyon tutkunlarına sevindirici bir haber geldi. 9dollarshome.com adresinde başlayan ve dünyanın ev kazandıran ilk simülasyonu olma özelliğini taşıyan oyunun sonunda sunulan konut üretim faktörlerini en verimli, ekonomik ve ‘mutlu’ bir şekilde bir araya getirerek ev yapan yarışmacı, İstanbul  Beylikdüzü Fi-Tower konutlarında 1+1 şık bir dairenin sahibi olacak.



Simülasyonu geliştiren E-Veri Firması Pazarlama Müdürü Ferhat Balaban, stratejik bir kaynak toplama oyunu olan 9DollarsHome’da oyuncuların konut üretiminin temel girdileriyle en hızlı ve ekonomik konutu inşa etmeye çalışacaklarını söyledi. Balaban, “Oyuncular sanal olarak konut üretecekler ama sonunda minimum maliyetle maksimum...