26 / 04 / 2024

A To Z İnternational iletişim

A To Z İnternational iletişim

A To Z İnternational For General Trading İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Aıman Al Manzaljı tarafından kuruldu. 

ŞOK’ta A’dan Z’ye indirim! TV ünitesi 799 TL’ye, yağsız fritöz 1.459 TL’ye, inverter klima 14 bin 299 TL’ye düştü!

ŞOK, büyük ilgi gören indirim kampanyasını bugün sonlandırıyor. Buna göre TV ünitesi 799 TL’ye, yağsız fritöz 1.459 TL’ye, inverter klima 14 bin 299 TL’ye düştü. İşte 29 Ağustos Salı ŞOK fiyat listesi...

Emekliler acil bakın! SSK ve Bağkur emeklilerine ek zam yapılacak mı? İşte A'dan Z'ye emekli ek zam detayları 2023!

Emekliler acil bakın... SSK ve Bağkur emeklilerine ek zam yapılacak mı? İşte A'dan Z'ye emekli ek zam detayları 2023...

Bakan Kacır: ‘Yıllık 7,1 milyar dolar cari açığı kapatacağız’

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İSO’nun meclis toplantısında konuştu. Kacır, Teknoloji odaklı sanayi hamlesi hedeflediklerini ifade eden Kacır, “Projeleri uygulamaya başladığımız zaman yıllık 7,1 milyar dolar cari açığı kapatıyor olacağız” şeklinde konuştu.

Altın alalım mı, bekleyelim mi? İslam Memiş altın almak isteyenlere yeni fırsatı açıkladı! Üzülmeyin...

Seçim sonrasında altın fiyatlarında hareketlilik devam ediyor. Gram altın 1345 lirayı aşarken yatırımcılar 'altın alalım mı, bekleyelim mi?'' sorusunu araştırıyor. İslam Memiş altın almak isteyenlere yeni fırsatı açıklayarak altın alamayanlara üzülmeyin uyarısında bulundu.

Bina güçlendirmede mucize yöntem: İşte A'dan Z'ye 'karbon fiber' mucizesi!

Hatay’da üçüz bloklardan biri adeta kum yığınına döndü, biri ağır hasar aldı, diğeri ise dimdik ayakta kaldı. Ayakta olan blok, 14 yıl önce ODTÜ’lü hocaların kendi geliştirdikleri ‘karbon fiber’ yöntemiyle güçlendirilmiş. İşte A'dan Z'ye 'karbon fiber' mucizesi....

Binanız sağlam mı? Risk tespiti nasıl yapılıyor? A'dan Z'ye risk tespiti...

Yaşanılan büyük felaketten sonra yüz binlerce kişi binasının ne kadar güvenli olduğunu öğrenmek istiyor. Peki bunun içi  hangi tespit yöntemi seçilmeli? Binanız sağlam mı? Risk tespiti nasıl yapılıyor? A'dan Z'ye risk tespiti...

Emeklilik sistemi a’dan z’ye değişiyor! SSK ve Bağ-Kur’lular dikkat!

Emeklilik sistemi artık a’dan z’ye değişiyor. Bakan Vedat Bilgin, Bağ-Kur ile SSK emeklilik sistemi için aradaki prim farklılığının giderileceğini duyurdu. Peki bundan sonraki aşamada ne olacak? İşte detaylar…

GYODER Akademi A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi webinarı 3 Şubat'ta!

GYODER Akademi seminerlerini “A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi” eğitimi ile devam ettiriyor. GYODER Akademi ve Türk Eğitim Vakfı (TEV) işbirliği ile hayata geçirilen  “A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi” eğitim programına, 3 Şubat Perşembe günü start verilecek. 

Ağcagöz İnşaat Otomotiv Turizm Reklam Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağcagöz İnşaat Otomotiv Turizm Reklam Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Ağcagöz tarafından kuruldu.

Adil Karaismailoğlu: Demiryolu ağımızı 12 bin 803 kilometreye çıkardık!

TCDD Gar Yerleşkesi Behiç Erkin Salonu'nda yapılan  "Omuz Omuza 165 Yıl Demiryolu İşçi Buluşması" etkinliğinde konuşan Adil Karaismailoğlu, "Toplam demiryolu ağımızı 12 bin 803 kilometreye çıkardık" dedi.

2035’te otoyol ağımızı 8 bin 187 kilometreye çıkaracağız!

Ulaşım yatırımlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ''2035’te otoyol ağımızı 8 bin 187 kilometreye çıkaracağız'' dedi.

Adil Karaismailoğlu: Demir yolu ağımızı 12 bin 803 kilometreye çıkardık!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Demir yolu ağımızı 12 bin 803 kilometreye çıkardık" dedi ve demir yolu hat uzunluğunun 17 bin 527 kilometreye ulaşacağını açıkladı.

Burhan Ersoy: Galata Kulesi'ni en kısa sürede açacağız!

Vakıflar Genel Müdürü Ersoy, 5737 sayılı Vakıflar Kanunu'nun 30. maddesine göre yaklaşık 400 taşınmazın devrinin Vakıflar Genel Müdürlüğüne geçtiğini kaydederek, "Şu anda Galata Kulesi'ni restore ediyoruz, en kısa sürede burayı açacağız" dedi.

A To Z İnternational iletişim Haberi

A To Z İnternational iletişim

A To Z İnternational For General Trading İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Aıman Al Manzaljı tarafından kuruldu. 

A To Z İnternational For General Trading İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye...