26 / 04 / 2024

aa izmir ofisi

aa izmir ofisi

Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür Öztürk: "İzmir ofisimizdeki bu merkezle Ege'nin önemli bir kısmını koordine edeceğiz ve burayı dünyaya 6 dilde biz tanıtmış olacağız" dedi

İzmir Bayraklı'da 3 kentsel dönüşüm ofisi açıldı!

30 Ekim’de meydana gelen depremin ardından vatandaşlardan gelen talepler üzerine harekete geçen Bayraklı Belediyesi, 3 farklı yerde kentsel dönüşüm iletişim ofisi açtı. 

Evora İzmir satış ofisi!

Evora İzmir satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1,090 adet daire, 37 ticari birim ve 121 odalı otelden meydana gelen proje Teknik Yapı ve Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. 

Ataşehir Modern İzmir satış ofisi!

1.094 daireden meydana gelen ve 1+1'den 4+1!e kadar tüm daire tiplerine yer verilen Ataşehir Modern İzmir satış ofisi ile iletişime geçerek daha detaylı bilgi alabilirsiniz...

Alsancak Evora İzmir satış ofisi!

Alsancak Evora İzmir satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1.090 bağımsız bölümden meydana gelen projede konutların yanı sıra ticari fonksiyonlar bulunuyor.

Dap İzmir satış ofisi iletişim!

Dap İzmir satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına destek olan proje 31 ve 32 katlı iki ayrı kule olarak  yükseliyor. 

Dap İzmir satış ofisi adres!

Dap İzmir satış ofisi adres bilgisi haberimizde yer alıyor.  707 konut ve ticari alanlardan meydana gelen projede 1+0'dan 3+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Livin İzmir satış ofisi!

Livin İzmir satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 366 konut ve 33 ticari birimden meydana gelen projede teslimler 2019 yılının Mart ayında yapılacak. 

Fitch, İzmir Büyükşehir'e verdiği AA+ notunu teyid etti!

Uluslararası Derecelendirme Kuruluşu Fitch Ratings, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne verdiği ulusal uzun vadeli kredi notunun ‘yatırım yapılabilir’ düzeydeki ‘AA+’ olarak korunduğunu açıkladı.

İzmir Folkart Time 2 satış ofisi!

Folkart Yapı tarafından hayata geçirilen projede yeni etap hazırlıkları başladı. Peki İzmir Folkart Time 2 satış ofisi nerede yer alıyor?

İzmir Triyanda Masal Evleri satış ofisi!

İzmir Triyanda Masal Evleri satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Triyanda Masal'da dairelerin teslimleri hemen yapılıyor...

İzmir Mahall Bomonti Konak satış ofisi!

İzmir Mahall Bomonti Konak satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Mahall Bomonti İzmir projesinde fiyatlar 320 bin TL'den başlıyor...

Triyanda Masal İzmir satış ofisi!

Triyanda Masal İzmir satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Triyanda Masal projesinde fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor...

İzmir Folkart Time satış ofisi!

İzmir Folkart Time satış ofisi ile 444 22 78 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Folkart Yapı imzası taşıyan proje 400 milyon lira yatırım bedeliyle hayata geçirilecek.

aa izmir ofisi Haberi

aa izmir ofisi


İzmir Valisi Mustafa Toprak, İzmir halkının, Anadolu Ajansı (AA) sayesinde kentin güzellikleri ve kazanımlarını dünyaya duyurma konusunda daha rahat ve geniş bir fırsatı kullanmış olacağını söyledi. 


AA İzmir Bölge Müdürlüğü'nün yeni ofisinin açılış töreni sonrası İzmir Valisi Mustafa Toprak, Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır  ve AK Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay, AA Editör Masası toplantısına katıldı.


Toplantıda AA Editör Masası ile ilgili bilgi veren AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk, her sabah dünyanın çeşitli bölgeleriyle canlı bağlantı kurularak gündemin değerlendirildiğini söyledi.


Kahire, Pekin ve Bakü bürolarıyla bağlantının kurulduğu toplantıda daha önce Diyarbakır Valisi olarak görev yapan Vali Toprak, Diyarbakır Bölge Müdürlüğü'ne selam gönderdi.


Vali Toprak, "İzmir, Diyarbakır'a gönül...