19 / 04 / 2024

Aareal Bank türkiye

Aareal Bank türkiye

Türkiye'de faaliyete başladığı 2005 sonundan bu yana 750 milyon euro kredi kullandıran Aareal Bank son krediyi kime verdi? Ayrıntılar için tıklayın

PASHA Bank,Türkiye’de ev almak isteyen Azerbaycan vatandaşlarına konut kredisi veriyor!

2015 yılından beri Türkiye’de faaliyet gösteren Azerbaycan menşeeli PASHA Bank, Azerbaycan vatandaşlarına konut kredisi vereceğini belirtti.

EBRD, Türkiye'nin büyüme tahminini revize etti! ABD’ye göre dolar ne zaman 30 TL olacak? Hemen bakın!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Mayıs ayında yüzde 2,5 olarak açıkladığı Türkiye'nin GSYH büyüme tahminini 2023 yılı için yüzde 3,5’a yükseltti. Bank of America ise dolar/TL kurunun son çeyrekte 30 TL’yi göreceğini tahmin etti.

Dünyaca ünlü dev banka açıkladı! Bank of Amerika'dan Türkiye raporu: Dolar beş ay sonra tam bu kadar olacak!

Bank of America tarafından yayınlanan bir rapora göre, Türkiye'deki ekonomik durum hakkında önemli tahminlerde bulunuldu. Rapora göre, 2023 yılı sonunda enflasyonun yüzde 58'e yükselmesi ve Mayıs 2024'te yüzde 65'e ulaşması bekleniyor. Ayrıca, dolar/TL kurunun yıl sonunda 31 TL olması öngörülüyor.

BofA, Türkiye için enflasyon tahminini yükseltti!

Bank of America Securities (BofA) ekonomistleri, Türkiye'ye ilişkin olarak paylaştıkları raporda enflasyon tahminlerini yukarı yönlü revize ederek 14 puan yükseltti. Dolar için de 31 TL'yi öngördü.

Türkiye Finans Bank ne kadar promosyon veriyor?

Türkiye Finans Bank promosyon miktarı emekliler tarafından araştırılmaktadır. Peki Türkiye Finans Bank ne kadar promosyon veriyor? İşte detaylar!

Türkiye’nin en büyük otomotiv limanı için Japonya’dan kredi!

Türkiye’nin en önemli ihtiyaçları arasında yer alan otomotiv odaklı Ro-Ro limanının inşası için OYAK tarafından, Japonya Uluslararası İşbirliği Bankası ve MUFG Bank ile kredi anlaşması imzalandı.

Azeriler Türkiye’den gayrimenkul alıyor!

Türkiye’de üç yılını tamamlayan Pasha Bank Genel Müdür Cenk Eynehan, Azerbaycanlı yatırımcıların ve Azerilerin Türkiye’de gayrimenkul yatırımına yöneldiğini anlattı. Eynehan, Türkiye’nin bölgedeki en cazip ülke olduğuna vurgu yaptı. 

Çinliler Türkiye'de gayrimenkul yatırımına odaklandı!

Lojistik, elektronik, enerji, turizm ve gayrimenkulde faaliyetlerini sürdüren Çinliler etki alanlarını genişletiyorlarç  Bank Of China ve ICBC’nin Türkiye’ye girişi sonrasında şirket akını daha da hızlandı ve Çinli şirket sayısı 1000’e yükseldi. 

Bank of China Türkiye’deki altyapı projelerine talip!

Bank of China’nın (BOC) Türkiye iştirakinin Genel Müdürü Ruojie Li, Çin’in, Türkiye’deki altyapı yatırımlarının finansmanına talip olduklarını söyledi..

Bank of China, Türkiye'nin altyapısına talip!

Bank of China'nın Türkiye iştirakinin Genel Müdürü Li, Çin’in, Türkiye’deki altyapı yatırımlarının finansmanına talip olduklarını belirterek, "BOC, Türkiye'deki altyapı projelerinin finansmanını sağlayarak köprü görevi görmek istiyor" dedi.

Norveç Varlık Fonu'ndan Türkiye'ye 936 milyon dolarlık yatırım!

Norges Bank verilerine göre, Norveç Varlık Fonu, 2016 Aralık ayı sonu itibariyle Türkiye'de yaptığı yatırımların toplam değeri 936 milyon dolara ulaştı.

Bank of China Türkiye'de faaliyete başlıyor!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanı Mehmet Ali Akben, Bank of China'nın (BOC) yılbaşına kalmadan Türkiye'de faaliyetlerine başlayabileceğini söyledi.

TAIB Yatırım Bank, Türkiye'deki dönüşüme kredi verecek!

İnşaat yatırımları da olan Azeri Pasha Grubu, Türkiye'de faaliyetlerini genişletiyor. Pasha Bank Genel Müdürü Cenk Eynehan daha çok kentsel dönüşüm projeleri olan Türk inşaat şirketlerine destek vereceklerini söyledi.

Aareal Bank türkiye Haberi

Aareal Bank türkiye

Ticari Gayrimenkul Finansmanı alanında Avrupa'nın önde gelen gayrimenkul bankalarından biri olan Aareal Bank, Türkiye'de ilk defa yabancı ortaklı yatırımcıya 77.5 milyon ABD Doları kredi verdi. Eskişehir'de geçtiğimiz Nisan ayında resmi açılışı gerçekleşen NEO Alışveriş Merkezi için verilen kredinin özelliği, Aareal Bank'ın Türkiye'de ilk defa yabancı ortaklı yatırımcıya sağladığı kredi olması. Müşterileri'nin ulusal ve uluslararası düzeyde gayrimenkul yatırımcılarından oluştuğu Aareal Bank'ın Türkiye Genel Müdürü Şenay Azak Matt; bugüne kadar 750 milyon euro'luk kredi verdiklerini, bu yıl sonu itibari ile hedeflerinin 1milyar euro'ya ulaşmak olduğunu belirtti.

1999 yılından beri Türkiye'deki faaliyetlerini sürdüren ve Türkiye Temsilcilik Ofisi'ni 2005'in Kasım ayında...