25 / 04 / 2024

ab izmir temsilciliği açılış

ab izmir temsilciliği açılış

Avrupa Birliği Bakanlığı’nın İstanbul ve Antalya’dan sonra üçüncü temsilciliğinin İzmir’de açılacağı bildirildi. Temsilciliğin 19 Şubat Perşembe günü (yarın) açılması planlanıyor..

Investhome Inc 3 yeni proje için düğmeye bastı! 50 bin dolar peşinatla ABD'de konut fırsatı!

ABD'de kiralama hizmeti, ev sahibi temsilciliği, yatırım danışmanlığı gibi pek çok hizmet sunan Investhome Inc 3 yeni proje için düğmeye bastı.

AB, Türkiye için büyüme tahminini ve enflasyon oranını açıkladı

AB Komisyonu'nun "Avrupa Ekonomik Tahminleri 2023 İlkbahar" raporu yayımlandı. AB Komisyonu raporunda Türkiye ekonomisinin 2023 ve 2024 yıllarındaki büyüme ve enflasyon rakamları belli oldu.

TOKİ İzmir projesi için tarih resmen belli oldu! Tam 517 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ İzmir projesi için tarih resmen belli oldu... Seferihisar'da inşa edilecek olan tam 517 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın...

AB'den ilginç çıkış! Dışardan işçi gerekiyor.

Ekonomik zorlukların pençesindeki AB'de işsizlik oranı yüzde 6 ile oldukça makul bir seviyede ancak bazı pozisyonların boş olması AB dışından işçi gelmesi gerektiğine işaret ediyor.

AB'den ilginç çıkış! Dışardan işçi gerekiyor.

Ekonomik zorlukların pençesindeki AB'de işsizlik oranı yüzde 6 ile oldukça makul bir seviyede ancak bazı pozisyonların boş olması AB dışından işçi gelmesi gerektiğine işaret ediyor.

TOKİ İzmir projesi için tarih belli oldu! İzmirliler hemen bu tarihe bakın!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirmeyi planlayan  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir projesi için start verdi. İşte TOKİ İzmir projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ İzmir projeleri için tarihler belli oldu! O ilçelere 920 yeni ve ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İzmir projeleri için tarihler belli oldu. TOKİ yeni projeleri kapsamında İzmir'in iki ilçesinde 920 konut inşa edecek.

Yapı Malzemeleri Yönetmeliği (305/2011/AB)’nde Değişiklik 2022!

Yapı Malzemeleri Yönetmeliği (305/2011/AB) Kapsamında Teknik Değerlendirme Kuruluşlarının Görevlendirilmesi, İzlenmesi ve Denetlenmesi Hakkında Tebliğ bugünkü 31869 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ İzmir projesi için beklenen tarih belli oldu! O ilçeye ucuz konutlar geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir projesi için start verdi. TOKİ İzmir projesinin ihalesi 8 Ağustos 2022 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Yapı Malzemeleri Yönetmeliği (305/2011/AB)’nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Yapı Malzemeleri Yönetmeliği (305/2011/AB)’nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31824 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

İzmir Valiliği'nden deprem konutları açıklaması!

İzmir Valiliği, şehirde 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan depremin ardından 7 proje alanında inşa edilecek konutlara ilişkin bütün planların yapıldığına ve hiçbir vatandaşın hak kaybına uğramayacağına vurgu yaptı.

Altın Emlak Sakarya Serdivan Temsilciliği'nin açılışı yapıldı!

Altın Emlak Türkiye'nin 25 ilinde 100 küsür temsilciliği ile faaliyetlerini sürdürüyor. Altın Emlak yeni temsilciliğini Sakarya Serdivan'da açtı.

İzmir Ödemiş için acele kamulaştırma kararı!

İzmir ili, Ödemiş ilçesi sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

ab izmir temsilciliği açılış Haberi

ab izmir temsilciliği açılış


AB Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Avrupa Birliği Bakanlığı'nın İstanbul ve Antalya'dan sonra üçüncü temsilciliğinin Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır'ın katılımı ile 19 Şubat Perşembe günü İzmir'de açılacağı kaydedilerek, "Avrupa Birliği Bakanlığı aynı gün Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi Yunus Emre Salonu'nda İzmirli sivil toplum kuruluşları, yerel yönetimler, iş dünyası kuruluşları ve üniversitelerin temsilcilerinin katılımıyla 'Türkiye'nin Yeni Avrupa Birliği Stratejisi' konulu Sivil Toplumla Diyalog Toplantısı düzenleyecektir" denildi.


Toplantıda AB üyelik sürecinde Türkiye'nin değişim ve dönüşümüne büyük katkıda bulunan sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin Bakan Bozkır'a, "Türkiye'nin Yeni AB Stratejisi" ile ilgili görüş ve önerilerini ilk elden sunma fırsatını bulacağı vurgulanan açıklamada, "Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından güçlü bir sivil toplum ve güçlü bir Türkiye anlayışıyla düzenlenen diyalog toplantılarının ilki, 400'e yakın sivil...