26 / 04 / 2024

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gölköy Kampusü

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gölköy Kampusü

Bir dizi ziyaret ve incelemede bulunmak üzere Bolu'ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, yapımı bitme aşamasında olan spor tesisinde, yurt binasında ve Gençlik Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Baysal Grup Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baysal Grup Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Baysal tarafından kuruldu.

Tiny Thermaland Abant ne zaman teslim edilecek? Tiny Thermaland Abant teslim tarihi!

Tiny Thermaland Abant teslim tarihi  ve Tiny Thermaland Abant fiyat listesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Tiny Thermaland Abant projesi...

Tiny Thermaland Abant nerede? Tiny Thermaland Abant fiyat listesi!

Tiny Thermaland Abant nerede sorusunun yanıtı ve Tiny Thermaland Abant fiyat listesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Tiny Thermaland Abant  detayları...

Tiny Thermaland Abant'ta 2+1 Tiny House fırsatı! 2 ayda teslim!

Kuran Proje Geliştirme tarafından hayata geçirilen Tiny Thermaland Abant'ta yer alan 2+1 tiny houselar alıcılarını bekliyor.  İşte detaylar...

Murat Baysal Türk mimarisini dünyaya tanıtacak!

İnşaat sektöründe tanınan iş insanı Murat Baysal, yeni projesini anlattı. Ortadoğu’da yaptıkları inşaat projeleri ile ilgili de bilgiler veren Baysal, mükemmel bir projeyi kullanıcılara sunduklarını açıkladı.

Rahime Özlem Baysal, Şeker Finansal Kiralama'nın Genel Müdürü oldu!

Şeker Finansal Kiralama'nın Genel Müdür Yardımcısı Rahime Özlem Baysal'ın asaleten Genel Müdür olarak atanmasına karar verildi.

BAİBÜ Hukuk Fakültesi'nin inşaatı 2021'de tamam!

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, inşaat çalışmaları devam eden Hukuk Fakültesi'nin 2021 yılında tamamlanacağını söyledi.

İNDER'in acı günü! Abdullah Baysal vefat etti!

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Başkan Yardımcısı ve Pendik Eski Belediye Başkanı Abdullah Baysal vefat etti. İNDER İnşaatçılar Derneği taziye ilanı yayınladı. 

Eminevim'den Yerel Kalkınma Sempozyumu!

Sektöründe başarılı çalışanlar ile akademisyenleri buluşturacak olan Yerel Kalkınma Sempozyumu 18-19 Ekim 2018 tarihleri arasında Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nin ev sahipliğinde ve Eminevim'in destekleriyle Bolu'da gerçekleşecek.

Abant'ta kaçak yapılaşmaya suç duyurusu!

Abant Tabiat Parkı'nda Bolu İl Özel İdaresi tarafından kiraya verilen göl kenarındaki Kır Gazinosu işletmecisinin toprak kısmı betonlayarak yaptığı kaçak konaklama ünitesini verilen sürede kaldırmadığı ortaya çıktı.

Bolu Abant Tabiat Parkı yaylalarına çözüm!

Bolu Abant Tabiat Parkı çevresindeki yaylalar Abant Milli Parkı koruma alanı sınırları dışına çıkarıldı.

Bolu'daki Kaşmir Otel yıkıldı!

Bolu İzzet Baysal Caddesi üzerinde 20 yıldır Kaşmir Otel olarak hizmet veren bina tamamen yıkıldı. Yıkılan binanın yerine yeniden bir bina yapılacağı öğrenildi.

Dolandırıcılar Abant'ta olmayan evi kiraya verdiler!

9 günlük tatili fırsat bilen dolandırıcılar Abant’ta olmayan evi kiraya verdi. İnternete İtalya’dan bir villa fotoğrafı koyan dolandırıcılar ‘Bu villa Abant’ta’ diyerek vatandaşları kandırdı.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gölköy Kampusü Haberi

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gölköy Kampusü

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Bolu ziyaretinde Bakanlığa bağlı tesislerde de incelemelerde bulundu. Bolu Valisi Aydın Baruş, Bolu Milletvekilleri Ali Ercoşkun, Fehmi Küpçü ve beraberindekiler ile birlikte Gençlik Merkezi'ni ziyaret eden Bakan Kılıç ilk olarak Gençlik Merkezi çalışanları ile tanıştı. Bakan Kılıç, daha sonra ise Gençlik Merkezi'nde devam eden kursları gezdi ve buradaki öğrencilerle sohbet etti.  Engelliler halk dansları kursunu da ziyaret eden Bakan Kılıç, kursiyerlerde fotoğraf çektirdi ve bir süre engelli kursiyerlerin halk oyunları çalışmasını izledi. 


SPOR SALONU GEZİLDİ


Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın bir sonraki ziyareti, yapımı tamamlanan ve kabulü yapılan spor salonuna oldu. Karaçayır Spor Kompleksi içinde yer alan Bolu ve ülkemiz sporuna büyük katkılar sağlayacak olan 3 bin Kişilik Spor Salonu'nu gezen Bakan...