26 / 04 / 2024

abd de hangi mağazalar kapanıyor

abd de hangi mağazalar kapanıyor

ABD' de Şükran Günü geçidi ve 4 Temmuz Bağımsızlık Günü havai fişek gösterilerinin sponsorlarından olan mağazalar zinciri Macy's, ABD genelinde beş noktadaki mağazasını kapatacağını açıkladı...

Bekir Kılıç nerelidir? ABD’de nerede dil eğitimi aldı? Hangi görevleri yürüttü?

Bekir Kılıç, kaç yılında ve nerede doğru? Nereden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Çelik Halat ve Tel Sanayi A.Ş’de hangi pozisyonda çalışıyor? İşte Bekir Kılıç ile ilgili detaylar...

Seramik ihracatı ABD'de yükselişte!

Türkiye, global krizde pazar kaybettiği ABD'de tanıtım faaliyetlerinin de etkisiyle tırmanışa geçti. Seramik Tanıtım Grubu Başkanı Kayan, "ABD, 5 basamak yükselerek 3'üncü oldu." dedi.

ABD'de 1'inci el konut satışları yüzde 6,8 arttı!

ABD'de 1. el konut satışları, nisan ayında yüzde 6,8 artışla beklentinin üzerinde gerçekleşti. ABD Ticaret Bakanlığı'nın açıkladığı verilere göre, 1. el konut satışları nisanda, önceki aya kıyasla yüzde 6,8 artarak 571 bine ulaştı.

Diyarbakır Forum AVM'de hangi markalar var?

Diyarbakır Forum Alışveriş Merkezi'nin açılışı bugün gerçekleşti. Forum AVM 100 milyon Euro yatırım bedeline sahip. 1.500 - 2000 bin kişiye istihdam sağlayacak olan Diyarbakır Forum AVM'de hangi markalar var?

Forum Diyarbakır AVM'de hangi mağazalar var?

Forum Diyarbakır AVM'de 135 adet yerli ve yabancı mağaza bulunuyor. AVM'nin 54 bin metrekaresi kiralanailir alan olarak tasarlandı. Peki Forum Diyarbakır AVM'de hangi mağazalar var?

Maslak Yapı ABD'de mağaza açmayı hedefliyor!

Dünyaca ünlü İtalyan tasarım markalarını Türkiye’ye taşıyan Maslak Yapı, lüks projelerin tercihi oldu. Türkiye üzerinden Rusya ve Azerbaycan’a da hizmet vermeye başlayan Maslak Yapı’nın hedefinde Londra’dan sonra ABD’de de mağaza açmak var.

ABD'de konut sektöründe rekor kırıldı!

ABD'de nisan ayı konut başlangıçları aylık yüzde 20,2 artışla son 24 yılın en yüksek artışını kaydetti - Veri, ayrıca Kasım 2007'den bu yana en yüksek seviyesine ulaşarak rekor kırdı.

ABD'de konut başlangıçları Mart ayında yükseldi!

ABD'de mart ayına ilişkin konut başlangıçları, yüzde 2 artarak 926 bine yükseldi. ABD Ticaret Bakanlığı'nın bugün açıklanan verilerine göre, mart ayına ilişkin konut başlangıçları, önceki aya göre yüzde 2 artarak, 926 bin oldu.

Nef ABD'de 4 ayrı eyalette yeni projelere hazırlanıyor!

Nef'in Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, hedeflerinin lüksü ve tasarımı ulaşılamaz olmaktan çıkarmak olduğunu söyledi. Timur: "ABD'de 4 ayrı eyalette yeni projelere hazırlanıyoruz." dedi..

ABD'de konut satışları Şubat'ta beklentiyi aştı!

ABD'de yeni konut satışları Şubat'ta 539 bin adet ile beklentileri aştı. ABD'de yeni konut satışları Şubat'ta yıllık bazda 539 bin adetle, yedi yılın zirvesine yükselerek beklentilerin üzerinde açıklandı.

ABD'de 2'nci el konut satışları düştü!

ABD'de Şubat'ta 4.88 milyon adete yükselen ikinci el konut satışları beklentilerin altında kaldı. ABD'de ikinci el konut satışları beklentiyi karşılayamadı.

ABD'de konut satışları beklentiyi karşılamadı!

ABD'de bekleyen konut satışları Ocak'ta yüzde 1.7 ile beklentilerin altında arttı. ABD'de sözleşmeleri imzalanan ve bekleyen konut satışları endeksi Ocak'ta bir önceki aya göre düştü.

ABD'de yeni konut satışları beklentiyi aştı!

ABD'de yeni konut satışları Ocak ayında beklentilerin üzerinde gerçekleşti. Ocak ayında satışlar Aralık ayına göre küçük bir düşüş yaşasa da son 6 yılın en yüksek seviyesinde kalmaya devam etti.

abd de hangi mağazalar kapanıyor Haberi

abd de hangi mağazalar kapanıyor


ABD'nin en büyük alışveriş mağazalar zincirlerinden Target da ülke genelinde sekiz mağazasını kapatacağını duyurdu. ABD'de Şükran Günü geçidi ve 4 Temmuz Bağımsızlık Günü havai fişek gösterilerinin sponsorlarından olan mağazalar zinciri Macy's, ABD genelinde beş noktadaki mağazasını kapatacağını açıkladı. Mağazaların kapanmasıyla, 2500 kişinin işsiz kalacağı bildirildi.


ABD'nin önde gelen diğer büyük mağazalar zincirlerinden Kmart, Sears ve Walmart ise daha önce yaptıkları açıklamada bir çok şubeyi kapatacaklarını duyurmuşlardı. ABD'de iflas ve tasfiyeler nedeniyle Filene's Basement 2011 yılında, Daffy's de 2012 yılında mağaza kapatan doğu yakasında bilinen perakende firmaları arasında yer almıştı.


MANHATTAN’DA BİR DÖNEM KAPANDI

New York'ta ucuz fiyata “hot dog” ve tropikal papaya meyve suyuyla ünlü “fast food” zinciri Gray's Papaya, Manhattan'ın Greenwich mahallesindeki dükkanını mali nedenlerle kapattı. Kapama haberi, New York'taki yerel...