16 / 04 / 2024

abd gizli vadi masal ev

abd gizli vadi masal ev

ABD'nin başkenti Washington yakınlarındaki Olalla, Gizli Vadi'de bulunan bu masal evi bir emlak şirketi tarafından 825 bin dolar fiyatla satışa çıkarıldı.

Ege’nin gizli cennetleri ABD'de manşet oldu! Avrupa'da gidilecek en iyi gezi rotasyonlarından...

ABD merkezli CNN televizyonu, gezi sayfasının kapağına Türkiye’yi taşıyarak, Türkiye'nin Ege kıyıları için “Avrupa’da gidilebilecek en iyi gezi rotasyonlarından birisi” ifadesi kullanıldı. 

Merkez Bankası'nın gizli dolar adımı duyanları şoke etti! Duyanların ağzı açık kaldı

Türkiye'de artan döviz kuru nedeniyle sıkışan iç piyasa ABD Merkez Bankası FED'in peş peşe fazi artrıım sinyalleri nedeniyle dipsiz bir krizin içine mi çekiliyor? Canlı yayında dile getirilen Merkez Bankası'nın gizli dolar hamlesi duyanların ağzını açıkta bıraktı.

ABD'li milyarderlerin vergi ödemediği ortaya çıktı! 

George Soros, Elon Musk ve Jeff Bezos gibi ABD'li milyarderlere ait gizli kayıtlar ortaya çıktı. Kayıtlara göre ABD'li milyarderlerin vergi ödemediği ortaya çıktı. 

James Murray: ABD'de Beyaz Saray’ın replikası yapılsın!

ABD Gizli Servis Direktörü James Murray, katıldığı bir kongrede 6 Ocak Kongre baskınında olanlara benzer güvenlik açıklarının engellenmesi amacıyla eğitim için Beyaz Saray’ın replikasının, yani bir benzerinin inşa edilmesini istedi.

ABD'deki masal evi 825 bin dolara satılıyor!

ABD'nin başkenti Washington yakınlarındaki Olalla, Gizli Vadi'de bulunan bu masal evi bir emlak şirketi tarafından 825 bin dolar fiyatla satışa çıkarıldı.

Filyos Vadi Projesi'nin temeli Ekim'de atılacak!

2. Abdülhamit döneminden bu yana bekleyen Filyos projesi hayata geçiyor. Endüstri bölgesi ilan edilen Filyos Vadi Projesi için Başbakan Binali Yıldırım Ekim ayında temel atma törenine gelecek.

Batman Üniversitesi'nde Vadi Park açıldı!

Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü'nde Vadi Park törenle hizmete açıldı. Açılış kurdelesini Üniversite Rektörü Prof.Dr. Abdüsselam Uluçam kesti.

Abdülkadir Yüksel Yeşil Vadi'yi gezdi!

AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulkadir Yüksel, Şahinbey Belediyesi'nin yaptırdığı Yeşil Vadi'ye hayranlığını "Tüm Türkiye burayı görmeli" sözleriyle anlattı.

Beyaz Vadi projesi çalışmaları incelendi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla hayata geçirilen Beyaz Vadi projesi İzmir'in ilk seyir teraslı rekreasyon alanı olma özelliği taşıyor. Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur ve Belediye meclis üyeleri Beyaz Vadi projesini inceledi.

Denizli Kayıhan Yüzme Havuzu ve Sevindik Vadi Parkı açıldı!

Denizli Kayıhan Yüzme Havuzu ve Sevindik Vadi Parkı'nın açılışına, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Belediye Başkanı Osman Zolan, protokol üyeleri, sporcular ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ABD'de Batman logolu ev inşa edilecek!

ABD'de Scottsdale adlı mimarlık şirketi tarafından inşa edilecek lüks ev görüntülendi. Evin üstten görüntüsünün Batman'ın logosunu andırması dikkat çekti. Mimar Nick Tsontakis, iki katlı lüks malikanenin gizli kahramanını beklediğini söyledi...

Joe Biden, evinin yanındaki kulübeyi gizli servise kiraladı!

ABD Başkan Yardımcısı Joseph Biden, kendisini ve ailesini korumakla görevli gizli servise ev sahibi oldu. Biden, Wilmingtonda bulunan sayfiye evinin yanında yer alan bir kulübeyi ajanlara aylığı 2 bin 200 dolara kiraladı

ABD'li iş adamları 240 dönümlük Rancho Mirage 'da toplandı!

California sahillerinde ABD"nin en zengin ve dünya ekonomisinde etkili 200 işadamı gizli bir toplantıda bir araya geldi. 240 dönümlük bir tatil köyündeki zirveye medya alınmadı

abd gizli vadi masal ev Haberi

abd gizli vadi masal ev

Çocukluğunuzun ünlü Pamuk Prenses masalını hatırlıyor musunuz? Peki ya o masaldaki kulübeyi. Hani, Pamuk Prenses'in Yedi Cüceler ile birlikte yaşadığı sonra yakışıklı prensin gelip güzel prensesi öperek uyandırdığı o kulübeyi. İşte o kulübe gerçek hayatta da mevcut ve yeni sahibini bekliyor.



ABD Gizli Vadi'de bulunan bu masal evi bir emlak şirketi tarafından 825 bin dolar fiyatla satışa çıkarıldı.



İlk anda gerçek dünyaya ait olamayacakmış gibi görünen bu masal kulübesinin dört yatak odası ve dört tane de banyosu var.



1970'lerde inşa edilen kulübe, bölgede yaşayanlar tarafından Pamuk Prenses evi olarak isimlendiriliyor.



Adı her ne kadar kulübe olsa da içinde her tür konforu da bulmak mümkün. Hatta sevimli bir şöminesi bile var.



İlk olarak geçen yıl satışa çıkarılan kulübe hala yeni...