26 / 04 / 2024

ABDde güvenli emlak yatırımı

ABDde güvenli emlak yatırımı

ABD’de emlak yatırımı yapmak, global emlak piyasasına baktığınızda ciddi kar etmenizi sağlayabiliyor. Peki paranızı, nasıl ‘güvenle’ değerlendirebileceğinizi merak ediyor musunuz? Reologic Sotheby’s şirketinin Seattle’daki emlak broker’ı Murat Dabağoğlu, Türk yatırımcılar için yazdı…

Gayrimenkul, yatırımcılar için en güvenli liman olma özelliğini koruyor!

Konut fiyatlarının reel olarak yıllık bazda yüzde 56,3 oranında arttığına değinen İTO Meclis üyesi ve Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, gayrimenkulün yatırımcılar için en güvenli liman olma özelliğini koruduğunu söyledi.

Yatırımda en güvenli liman gayrimenkul!

İzmir Emlakçılar Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, konut sektöründeki son durumu ve öngörülerini anlattı. Güleroğlu, ‘Yatırımda en güvenli liman gayrimenkul’ diye konuştu.

ABD’de güvenli emlak yatırımının sahne arkası!

ABD’de emlak yatırımı yapmak, global emlak piyasasına baktığınızda ciddi kar etmenizi sağlayabiliyor. Peki paranızı, nasıl ‘güvenle’ değerlendirebileceğinizi merak ediyor musunuz? Reologic Sotheby’s şirketinin Seattle’daki emlak broker’ı Murat Dabağoğlu, Türk yatırımcılar için yazdı…

Emlak sektörü Türkiye ekonomisi için güvenli bir liman!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu, TÜİK Eylül 2017 Konut Satış İstatistiklerini değerlendirdi. Kuzu, "Rakamlardan da görüyoruz ki emlak sektörü ülke ekonomimiz için güvenli bir limandır" dedi.  

Emlak sektörü güvenli liman olma özelliğini koruyor!

Türkiye genelinde konut satışları 2017 Ağustos ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 4,7 oranında arttı. Kampanyalar devam ettikçe konut satışlarının daha da hızlanacağını belirten Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Okka, emlak sektörünün güvenli bir liman olduğunun altını çizdi.

Ramazan Kurtoğlu: Gayrimenkul en güvenli liman!

Bursa'da yapılan emlak zirvesine katılan Doç. Dr. Ramazan Kurtoğlu, yatırımcılar açısından altın ve gayrimenkul yatırımının kısa ve uzun vadede en güvenli liman olduğunu söyledi.

Güvenli liman arayan yabancı yatırımcı GYF’ye yönelmeli!

CNR Emlak Fuarı’nda, gayrimenkul sektöründeki güvenli yatırım araçları masaya yatırıldı. Omurga Portföy Yatırım Direktörü İlhami Akkum, “Güvenli liman arayan yabancı yatırımcı GYF’ye yatırım yapmalı” dedi.

Sedat Altınay: Gayrimenkul güvenli bir liman!

Konya'da kiralık sezonunun bittiğini söyleyen Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, vatandaşlara konuta yatırım yapmaları konusunda çağrıda bulundu. Başkan Altınay, gayrimenkulün güvenli bir liman olduğunu söyledi.

Mesut Güleroğlu: Güvenli yatırım gayrimenkul!

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, "Yatırımcı için en güvenli liman gayrimenkul. Talebin artması fiyatlarında yukarı doğru çıkmasını sağlar. Son bir haftadır gayrimenkul satışı yönünde de bir hareketlenme var" dedi

Onur Öngün: Gayrimenkul ekonomide en güvenli liman!

Emlak uzmanları küçük yatırımcıların sırtından büyük kazançlar elde etmek isteyen fırsatçılara karşı en güvenli limanın halen gayrimenkul olduğu görüşünde.

ZG İnşaat Gıda Nakliyat Emlak Eğitim İş Güvenliği ve Sağlık Hizmetleri Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ZG İnşaat Gıda Nakliyat Emlak Temizlik Eğitim İş Güvenliği ve Sağlık Hizmetleri Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Gökhan Gökçe tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Akçansa İş Sağlığı ve Güvenliği Akademisi Çanakkale fabrikasında hizmete açıldı!

Türkiye'nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa'nın Çanakkale Fabrikası bünyesinde hayata geçirdiği İSG Akademi'de, çalışanlara, tedarikçilere ve tüm iş ortaklarına iş sağlığı ve iş güvenliği konusunda eğitim verilecek...

Güneş Emlak yeni şube açacak!

Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Güneş Emlak, bu yıl içerisinde yeni bir şube açacak. 8 yıldır sürdürdüklerini dile getiren ortaklardan olan Gürhan Çınar, sektörde belli bir potansiyeli yakaladıklarını vurguladı...

ABDde güvenli emlak yatırımı Haberi

ABDde güvenli emlak yatırımı

Kenarda biriktirdiğiniz bir miktar paranız var. Uzun vadede güvenli, doğru bir kanala yatırım yaparak bu paranın değerini artırmak istiyorsunuz. Bu durumdaki pek çok kişi için, dünyanın en büyük ekonomisine sahip olan Amerika Birleşik Devletleri’nde emlak yatırımı yapmak, pek çok açıdan avantajlı. Kimisi için “İleride eğer istersem gidip orada yaşayabilirim ya da çocuklarım büyüdüğünde orada okutabilirim” düşüncesiyle, kimisi içinse “Param dolar bazında değerlenecek, ayrıca bir yandan da her ay, dolar olarak düzenli kira geliri ayacağım” düşüncesiyle… Genellikle ABD’de emlak yatırımı yapanlar da ‘bir taşla iki kuş vurmuş’ oluyor. 

Üstelik benim Türkiye’den pek çok müşterim, kalkıp buraya gelmeye gerek bile duymadan ev alıp kiraya verebiliyorlar. Kira gelirleri de her ay hesaplarına yatırılıyor. Ancak biliyorum ki pek çok Türk insanının aklında, bu cazip...